Μεγάλο σουξέ φέτος το τσαντίρι

default image

Ο Λάκης Λαζόπουλος σπάει τα κοντέρ της AGB. Εμείς πάντως προτιμάμε τα Υπέροχα Πλάσματα και το ΕΣΡ κάνει συστάσεις στην Αννα Δρούζα (σιγά...)

Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Πόσο;;; 45,4% τηλεθέαση είχε η χθεσινή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Βέβαια ο άνθρωπος δεν ασχολείται με τα νούμερα της AGB…

ALPHA
Η δικιά μας αγαπημένη ελληνική σειρά, για φέτος και μέχρι στιγμής, ‘Υπέροχα Πλάσματα’, είχε 20,1% τηλεθέαση χθες.

Heroes
Μη ξεχάσετε, όσοι δεν την έχετε δει ήδη. Σήμερα στις 21.00 στο Alter, το πρώτο επεισόδιο της πιο “καυτής” σειράς, αυτή τη στιγμή, HEROES.

ΑΡΙΩΝ 6
Η απονομή των βραβείων Αρίων αναβλήθηκε την άνοιξη, τώρα όμως ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Από τον ΑΝΤ1 αυτή τη φορά και όχι από το MEGA, όπως οι 5 προηγούμενες. Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου λοιπόν, στις 21.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE KWON DO, με πιθανότερο παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Σε συνεργασία με την IFPI.

ALPHA2
Άξιο αναφοράς είναι πως στο σημερινό ‘TV Τιγκλόν’ ένας από τους καλεσμένους είναι ο Ντέμης Ρούσος, ένας καλλιτέχνης που κάνει σπανιότατα δημόσιες εμφανίσεις.

Booker
Τα βαρυσήμαντα λογοτεχνικά βραβεία Booker, θα απονεμηθούν στις 16 του μήνα. Οι υποψήφιοι:
Darkmans του Nicola Barker
The Gathering της Anne Enright
The Reluctant Fundamentalist του Mohsin Hamid
Mister Pip του Lloyd Jones
On Chesil Beach του Ian McEwan
Animal’s People του Indra Sinha

ΕΡΤ

Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να έχει τη γλεντοεκπομπή ‘Στην υγειά μας’, δεν υπάρχει χώρος (και όρεξη;) για άλλη, οπότε η Σεμίνα Διγενή θα παρουσιάσει 2 δημοσιογραφικές εκπομπές φέτος, με τίτλους, ‘Top Stories’ και ‘Rewind’. Εκεί πάντως την ξέραμε τόσα χρόνια, εκεί την προτιμούμε.

Πρωινάδικα
Οι κυρίες προηγούνται (κυριολεκτικά). Μπορεί στην αρχή να πήρε κεφάλι, τις τελευταίες πάντως μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρκείται στη 2η με 3η θέση στην κατάταξη των πρωινάδικων, όσο αφορά την τηλεθέαση. Τις 3 τελευταίες καθημερινές, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε 2 φορές στην κορυφή, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη μία.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ένωση για σήμερα, με τον ‘φόβο και τρόμο για τον Ρίμπο’.

Σειρές
Εκτός των ‘Λούφα και Παραλλαγή’ και ‘Άμυνα Ζώνης’ που ήδη γνωρίζουμε, θα προβληθούν άλλες δύο σειρές στην ΕΡΤ, οι ‘Καπετάν Μιχάλης’ (του Καζαντζάκη) σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη και η ελληνική μεταφορά της αμερικανικής σειράς ‘Golden Girls’.

ΕΣΡ
Σύσταση έγινε στη Δρούζα για παλιότερη εκπομπή της στο ‘Η ζωή είναι παιχνίδι’ (ΝΕΤ) από το ΕΣΡ. Εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη φρέσκια εκπομπή της (Τέμπη).

Φωτό της ημέρας
Τραβάς όποιο θες, το κοιτάς… όπως σε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα. Το στιγμιότυπο είναι από διεθνή έκθεση με όπλα στο Παρίσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα