Μεγάλος σαν Έλληνας

default image

Έτσι όπως πάει η τεχνολογία στα κινητά, σε λίγο όταν θα σηκώνεις το τηλέφωνο δεν θα σου λένε πια το κλασσικό ‘Που είσαι;’ μια και θα ξέρουν ήδη

Free-Press


Athens Voice . Με εξώφυλλο σχεδιασμένο από το Δημήτρη Παπαϊωάννου αυτή την εβδομάδα και μια καινούργια ηλεκτρονική
στήλη με φρέσκα νέα.


LifO


FAQ

Ο Τροχός της Τύχης

Από τηλεπαιχνίδια άλλο τίποτα. Σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα πιο κλασικά και από τα πιο παλιά είναι ο Τροχός της Τύχης και είναι σίγουρα προτιμότερος από άλλα άνοστα που μας σερβίρουν τα τελευταία χρόνια. Δείτε εδώ γιατί είναι από τα καλύτερα τηλεπαιχνίδια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία . Ψυχώ!

Στον αέρα

Ζωντανή εκπομπή είμαστε, συμβαίνουν αυτά .

Στο Νησί
Μη χάσετε το σημερινό Φρέντο με την τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς από το ITV. Το Βρετανικό κανάλι ανακοίνωσε πως δέχθηκε πάνω από 1.000 παράπονα.

Super Bowl
Ανακοινώθηκε το νούμερο των τηλεθεατών στις ΗΠΑ για το Super Bowl της Κυριακής που μας πέρασε. Είναι το μεγαλύτερο της ιστορίας και είναι 98,7 εκατ. Πλέον το περσινό με 97,4 περνά στη δεύτερη θέση.

Πόσο Geek είσαι;
Κάνε εδώ το τεστ.

ΝΕΤ
Από την κρατική θα δούμε τους δύο ημιτελικούς κυπέλλου Αγγλίας. Στις 15 του μήνα στις 18.30 και 20.30 τα παιχνίδια Ντέρμπι – Μαν. Γιουνάιτεντ και Έβερτον – Άστον Βίλα αντίστοιχα.

Google
Έτσι όπως πάει η τεχνολογία στα κινητά τηλέφωνα, σε λίγο όταν θα σηκώνεις το τηλέφωνο δεν θα σου λένε πια το κλασσικό ‘Που είσαι;’ μια και θα ξέρουν ήδη. Χάρη στο Google Latitude και με τη βοήθεια του GPS και των Google Maps, ανά πάσα στιγμή ο καθένας θα ξέρει που είναι ο άλλος. Επειδή αυτό μπορεί να έχει λίγο πλάκα στην αρχή, αλλά μετά θα καταντήσει να είναι καταδότης, υπάρχουν επιλογές ποιοι θέλεις να βλέπουν που είσαι, ενώ μπορείς και να δηλώνεις πως είσαι κάπου ενώ στην πραγματικότητα αλλού. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ . Να θυμίσουμε πάντως πως κάποτε λέγαμε ‘Πως είσαι;’.

ΣΚΑΪ
Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου ξεκινά η προβολή της φιλόδοξης παραγωγής του Σκάι, ‘Μεγάλοι Έλληνες’. Βάσει των ψήφων 38.472 ανθρώπων έχουν προκύψει οι 100 δημοφιλέστεροι Έλληνες όλων των εποχών. Η σειρά ντοκιμαντέρ στο ύφος του BBC θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, ενώ ο Μεγάλος Έλληνας ή Ελληνίδα θα προκύψει με την ψήφο του κοινού στις 18 Μαΐου. Δείτε εδώ τους 100. Μέσα θα βρείτε από τον Όμηρο μέχρι το Λαζόπουλο.

Σινεμά
Οι επιλογές είναι πολλές και καλές αυτή την εβδομάδα, με τον Παλαιστή του Αρανόφσκι να κλέβει την παράσταση.

Φωτό της ημέρας
Χιλιάδες Κινέζοι ψάχνουν για δουλειά σε ‘Παζάρι Εργασίας’. Από την οικονομική κρίση του καλοκαιριού έχασαν τη δουλειά τους πάνω από 20 εκατ. Κινέζοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα