Μετανάστες μέσω ALPHA

default image

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του MEGA, μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν μεταξύ άλλων τα Master Chef, Κούκλες, Η γενιά των 592, Οι κηπουροί του Mega, Το νησί, Money Drop, Food and the city, 50-50, Just the two of us

Πρωτοσέλιδα
Σπουδαία αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αυτό το ΣΚ. Εδώ μπορείτε να βλέπετε και τα φρέσκα πρωτοσέλιδα αλλοδαπών αθλητικών εφημερίδων (και περιοδικών), όπως οι Marca, Gazzetta dello Sport, L’ Equipe.

Αντίο Ελλάδα
Θες να φύγεις από τη χώρα; Ο ALPHA μπορεί να σε διώξει. Δήλωσε συμμετοχή εδώ .

MEGA
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του MEGA, μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν μεταξύ άλλων τα Master Chef, Κούκλες, Η γενιά των 592, Οι κηπουροί του Mega, Το νησί, Money Drop, Food and the city, 50-50, Just the two of us.

Just the Two of Us
Το παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Δούκισσα Νομικού και είναι η μεταφορά του σόου του BBC, όπου προσωπικότητες από διάφορους χώρους δράσης τραγουδούν ντουέτο με γνωστούς επαγγελματίες τραγουδιστές. Είναι ένας διαγωνισμός φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα βαθμολογούνται από κριτική επιτροπή, ενώ θα ψηφίζει και το κοινό.

Money Drop
Τηλεπαιχνίδι με τον Γρ. Αρναούτογλου. 8 ερωτήσεις, 300 χιλ. ευρώ.

Κίνηση
Στη homepage του NEWS24|7 βλέπετε την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Πλέον ο χάρτης είναι ακόμα πιο διαδραστικός, καθώς παρέχει συνεχή ροή ενημέρωσης σχετικά με την κίνηση των κυριότερων δρόμων, ενώ εμφανίζονται λεπτομέρειες για συμβάντα, έργα κλπ.
Εδώ είναι το λινκ για τον χάρτη.

Δύο infographics
Από το WFDJ. Ένα για μπύρες και ένα για ραπ .

Πόλεις
Με χρώμα .

Megan Fox
Άσε μας και εσύ κοπέλα μου .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τρέχουν τα διόδια, κολλάνε τα έργα, διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία .

Σινεμά
Το τρέιλερ του Due Date, με τους Ρόμπερτ Ντ. Τζούνιορ και Ζακ Γαλιφιανάκις.

H λύση
Του παιχνιδιού της Κυριακής.

Treasure Link
Ενδιαφέρον μπλογκ με φοβερές ανατομίες.

Φωτό της ημέρας
H πιο ωραία φωτογραφία που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα