Μια εποχή τελείωνει, μια άλλη αρχίζει

default image

Το GAME 24 εμπλουτίζεται με νέα παιχνίδια καθημερινά και πλέον δεν ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε (στο σπίτι εννοείται και όχι σε ώρα εργασίας)

MEGA

Ακόμα ένα ξένο τηλεοπτικό παιχνίδι έρχεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμα ελληνικού καναλιού. Ο λόγος για το
Power of 10 το οποίο δίνει στους νικητές μέχρι 1 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τη μεταφορά του ομώνυμου αμερικανικού παιχνιδιού του
CBS .

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 2 με 8 Ιουνίου, το MEGA είχε μέσο όρο τηλεθέασης 18,3% και ήταν ασφαλώς στην κορυφή. Ακολούθησαν, ALPHA με 15,4%, ΑΝΤ1 και ALTER με 12,9% (τρομερή πτώση για τον ΑΝΤ1), STAR με 11,4%. Η ΝΕΤ είχε 9,1% καθώς το ματς της Εθνικής έγινε στις 10 Ιουνίου.

Λέμε να δούμε
Euro (τα είπαμε αυτά).

E.T
Γύρω στα 34 εκατ. ευρώ ζημιά έχει ο Ελεύθερος Τύπος σύμφωνα με το Παρόν και η ίδια βέβαια η εφημερίδα δεν το αρνείται. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει ή χαμένος κόπος; Όπως και να ‘χει πάντως ο Ε.Τ είναι σαφώς καλύτερη εφημερίδα από τότε που άλλαξε χέρια. 

Yahoo!
Έχει ενδιαφέρον (είναι και λίγο πικρό) να διαβάζεις κάτι τέτοιο , ότι δηλαδή η Yahoo! αναζητά βοήθεια από τη Google, ειδικά όταν το διαβάζεις στο Yahoo! News.

GAME 24
Το GAME 24 εμπλουτίζεται με νέα παιχνίδια καθημερινά και πλέον δεν ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε (στο σπίτι εννοείται και όχι σε ώρα εργασίας). Δικά μας αγαπημένα τα Shoot ‘Em Up .

Google.gr
Δείτε πιο κάτω το καθιερωμένο τοπ-15 με τις αναζητήσεις στο google.gr. Να τονίσουμε πως πρόκειται για τις φράσεις ή λέξεις που έχουν παρουσιάσει τη μεγαλύτερη άνοδο το μήνα Μάιο και όχι για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις:
1. eurovision 2004
2. kelly clarkson
3. ktm duke
4. pantera
5. toyota auris
6. buffon
7. lenny kravitz
8. nefelim
9. zone alarm
10. THALIA
11. καβαλα 
12. peggy zina
13. ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 
14. internet tv
15. domain

Κυριακάτικες

Στη μάχη σώμα με σώμα της περασμένη Κυριακής, νικήτρια βγήκε η εφημερίδα Το Βήμα με 201 χιλ. φύλλα. Το Πρώτο Θέμα σημείωσε άνοδο 10% από την περασμένη εβδομάδα και είχε 198 χιλ. φύλλα, ενώ η Καθημερινή τερμάτισε τρίτη με 171. Στην τέταρτη θέση η Ελευθεροτυπία με 129, λίγο πιο πίσω το Έθνος με 122, πάλι πεσμένος ο Ελεύθερος Τύπος με μόλις 92 χιλ. Τα Νέα το Σάββατο είχαν 94 χιλ. φύλλα.

Στην Κίνα
Για ακόμα μια φορά οι κινεζικές αρχές έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο όσο αφορά την ελευθερία του Τύπου. Τα τελευταία νέα λένε πως εκδιώχθηκαν 6 εκπρόσωποι ξένων Μέσων, από την περιοχή της Κίνας που έπεσαν χιλιάδες σχολεία λόγω του σεισμού, γιατί φυσικά ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους και να αναφέρουν τα πολύ άσχημα νέα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Εξέδρα για το ‘Τέλος Εποχής’.

Φωτό της ημέρας
Ένα από τα φαβορί για πρώτος σκόρερ του Euro, o David Villa.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα