Μια συνέντευξη και μία διαγραφή

default image

Το αυριανό Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη έχει να κάνει με τους πολιτικούς και το Ψέμα. Λογικά θα τραβήξει πολλές ώρες η εκπομπή

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Εκ των
πραγμάτων , το
Έθνος .

Στην Ελλάδα
Διαβάστε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο του Reuters για τους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας.

JB
James Bοnd ή Jason Bourne; Το κλασικό πλέον αυτό ερώτημα θέτει το E! Online. Ψηφίστε εδώ . Ξέχασαν ασφαλώς τον τρίτο JB, τον Jack Bauer, που τρώει τους δύο άλλους για πρωινό.

Καταμέτρηση
Φέτος έχουν σκοτωθεί 55 εργαζόμενοι σε ΜΜΕ ανά τον κόσμο, σύμφωνα με τη WAN . Σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι ο αριθμός είναι μειωμένος.

Στο ίντερνετ
Το γκρουπ Air France – KLM λανσάρισε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τους επιβάτες των πτήσεων τους, με ονομασία Bluenity , όπου θα ανταλάσουν απόψεις για ταξίδια και προορισμούς. Πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει κάποια δραστηριότητα που να μην έχουν βγάλει το αντίστοιχο Facebook.

Παραμύθια
Η είδηση αυτή αφορά τους γονείς μικρών παιδιών, ή όσους νοιώθουν οι ίδιοι παιδιά (sic). Από αυτό το Σάββατο και για ακόμα 19(!) η εφημερίδα Τα Νέα θα προσφέρει στους αναγνώστες της μια σειρά κλασικών παραμυθιών όπως το 20.000 Λεύγες κάτω από τη Θάλασσα, Χίλιες και μία νύχτες, Μόμπι Ντικ, Οι τρεις Σωματοφύλακες.

Τι βλέπουν στις ΗΠΑ

Τα ίδια με εμάς σχεδόν και σε μερικές περιπτώσεις χειρότερα (βλ. Dancing with the Stars και Survivor).
CSI
Grey’s Anatomy
Survivor
Dancing with the Stars
Ugly Betty
E.R.
Office
Eleventh Hour
Life on Mars
30 Rock
Samantha Who
Criminal Minds
Bones
Law and Order
Private Practice
House

Yupi
Το πόρταλ της ΙΜΑΚΟ, Yupi.gr , άλλαξε σήμερα εμφάνιση και βασισμένο σε αλλοδαπά αλλά και ημεδαπά γκόσιπ, έγινε πιο E! Entertainment.

ALPHA
Το αυριανό Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη έχει να κάνει με τους πολιτικούς και το Ψέμα. Λογικά θα τραβήξει πολλές ώρες η εκπομπή.

Δελτίο Τύπου

‘Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την 18ετη άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Η αποχώρηση μου από τις εκπομπές έχει να κάνει με καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι βέβαια με τον ίδιο τον δημοσιογράφο στον οποίο οφείλω τα μέγιστα σε ό, τι αφορά στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.
Σωκράτης Γκιόλιας’

Φωτό της ημέρας
Όμορφη εικόνα από το φεστιβάλ Loy Krathong στην Ταϊλάνδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα