Μικρά τα πρόστιμα, άρα καλή τηλεόραση…

default image

Τελικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη σειρά ‘Υπέροχα Πλάσματα’, σε ένα καθ’ όλα “κόκκινο” επεισόδιο. Κρίμα

Ζούγκλα

Το σάιτ του Τριανταφυλλόπουλου ανέβηκε αλλά μη φανταστείτε ότι είναι έτοιμο. Για την ώρα έχει μια
σελίδα με ένα λιοντάρι, ένα ελέφαντα, ένα παπαγάλο, ένα γορίλα, μία καμηλοπάρδαλη, μία ζέβρα, ένα λάπτοπ και κάτι μπαμπού και θυμίζει κάτι από τα Ζουζούνια του Alter. Κάτω γράφει ‘Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης. Σε λίγο κοντά σας’.

ALPHA
Τελικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη σειρά ‘Υπέροχα Πλάσματα’, σε ένα καθ’ όλα “κόκκινο” επεισόδιο. Κρίμα, αναμένουμε να τον δούμε τουλάχιστον στο ‘Κόκκινο Δωμάτιο’ ή έστω στο ‘Φοράω κόκκινα γυαλιά’.

Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου για τη σεζόν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ‘και του χρόνου βλέπουμε’. Με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει βέβαια, ο Κοντομηνάς θα τον ήθελε μέχρι τον δεκαπενταύγουστο. Χθες είχε και τη Δέσποινα Ολυμπίου, οπότε σε λίγο περιμένουμε και τον Χατζηγιάννη. Χθες έφτασε μέχρι 66,3%.

ROME
Ο δεύτερος κύκλος (22 επεισόδια) της εξαιρετικής σειράς των ΗΒΟ και BBC, Rome , θα προβληθεί στο ΣΚΑΪ. Κάθε Πέμπτη ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Ξεκινά αύριο.

Μπάλα
Κύπελλο σήμερα Τετάρτη, μέρα ALPHA. Θρασύβουλος – Ολυμπιακός στις 16.45, Άρης – Ατρόμητος στις 19.00.

Πρόστιμα
Μόλις 2,9 εκατ. ευρώ ήταν τα πρόστιμα του ΕΣΡ για τη χρονιά του 2007. Τα 1,9 εκατ. ήταν για τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και τα υπόλοιπα για ραδιοφωνικούς και περιφερειακούς σταθμούς. Συγκεκριμένα έλαβαν:
ALTER – 770 χιλ. ευρώ
ANT1 – 340
Μακεδονία TV – 280
ALPHA – 255
MEGA – 190
STAR – 100
ΣΚΑΪ – 20

Μάρτιος
Το MEGA ήταν και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης όσο αφορά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, με ποσοστό 21%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 15,7%, στην τρίτη το ALTER με 14,5%. Ακολούθησαν, STAR με 12,7%, ALPHA με 11,7%, NET με 9,7%.

Max Payne

Μετά τα 2 ηλεκτρονικά παιχνίδια Max Payne και ένα ίσως στο δρόμο για το 2009, έρχεται και η κινηματογραφική ταινία. Ως συνήθως το Χόλιγουντ μεταφέρει βίντεο παιχνίδι στο μεγάλο πανί, αλλά τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση το παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Pitsirikos

Ακούσαμε σήμερα την δεύτερη εκπομπή του ‘πιτσιρίκου’ στο ραδιόφωνο του Σκάι 100,3 (11.00 – 12.00). Δολοφονικές ατάκες, πολύ χιούμορ, ωραία ήρεμη φωνή, σωστές απόψεις, λίγα σαρδάμ καθότι αρχή ακόμα. Δεν μας κόλλησε πάντως και πολύ το γεγονός ότι η εκπομπή του διαρκεί μόλις μια ώρα και μέσα σ’ αυτή έχει μισή ώρα με διαφημίσεις, καιρό, κίνηση στους δρόμους, ειδήσεις κλπ. Διαβάστε εδώ τα νέα του ποστ.

Έθνος
Από αυτή την Πέμπτη και κάθε εβδομάδα, το Έθνος θα προσφέρει δωρεάν στους αναγνώστες του από ένα τόμο ενός νέου εκδοτικού έργου με τίτλο ‘Παγκόσμια Ιστορία’. Το έργο αποτελείται από 20 τόμους και ο πρώτος έχει τίτλο ‘Προϊστορία και Πρώτοι Πολιτισμοί’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso για τη Νεράιδα και το Παλικάρι.

Ζιλ Ντασέν
Δύο ταινίες του πρόσφατα εκλιπόντα Ζιλ Ντασέν θα προβάλει σήμερα η κρατική τηλεόραση. Στις 19.00 η ΝΕΤ το ‘ Ποτέ την Κυριακή ‘ και στις 00.00 η ΕΤ1 το ‘ Η νύχτα και η πόλη ‘.

Ίντερνετ
Όσα παράπονα και αν έχουμε όλοι από τον κάθε πάροχο που μας δίνει ίντερνετ, τα καλά πρέπει να τα λέμε.

Φωτό της ημέρας

Όταν σκοτώνονται αγελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κότες, ψάρια, για να τα φάμε, δεν το πολυσκεφτόμαστε και δεν μας απασχολεί και τόσο (τουλάχιστον τους περισσότερους). Όταν όμως βλέπουμε να σφαγιάζονται φώκιες και ειδικά τα μωρά τους, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο (λες και τα άλλα ζώα δεν έχουν ψυχή), μας στεναχωρεί πολύ και μας στοιχειώνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα