Μήπως να μείνει μόνη της η Στάη; Για λίγο

default image

Ενώ το STAR συνεχίζει τα ρεπορτάζ της Μυκόνου, η Μάρα Ζαχαρέα-σύζυγος υπουργού, επιμένει στην αμήχανη παρουσία της στο δελτίο του Alpha

Άμυνα Ζώνης

Βλέποντας το τρέιλερ της ‘Άμυνας Ζώνης’ στη ΝΕΤ θεώρησα πως πρόκειται για μια νέα κινηματογραφική ταινία. Λάθος. Είναι μια νέα τηλεοπτική σειρά της κρατικής τηλεόρασης με ήρωα τον αστυνόμο Χαρίτο (Μηνάς Χατζησάβας), σε σενάριο του Νίκου Παναγιωτόπουλου, βασισμένο ασφαλώς στο ομώνυμο βιβλίο του Πέτρου Μάρκαρη. Μεταξύ άλλων παίζουν και οι Αντώνης Καφετζόπουλος και Γιώτα Φέστα. Κατά τα φαινόμενα είναι μια παραγωγή υψηλού επιπέδου.

Ειδήσεις
Επιβεβαιώθηκε αυτό που λέγαμε χθες για το δελτίο που επιλέγουν οι τηλεθεατές όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό. Την Κυριακή 19 Αυγούστου το κεντρικό δελτίο του STAR ήταν πρώτο(;!) σε τηλεθέαση (22,6%), αφήνοντας δεύτερο αυτό του MEGA (21,9%). ‘Ελλάδα είναι μόνο η Μύκονος’ που λέει και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Χθες Δευτέρα πάντως, οι ειδήσεις του MEGA επανήλθαν στην πρώτη θέση, ενώ του STAR βρέθηκαν στην τέταρτη.

ΕΤ1
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου διεξάγεται στην Οζάκα της Ιαπωνίας από τις 25 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου. Λόγω διαφοράς ώρας οι απευθείας μεταδόσεις θα ξεκινάνε ξημερώματα, όμως τα πιο σημαντικά γεγονότα κάθε ημέρας θα προβάλλονται σε μαγνητοσκόπηση το απόγευμα.

ALPHA

Μάρα Ζαχαρέα. Γιατί βασανίζεται η γυναίκα; Ας γίνουν οι εκλογές και επιστρέφει. Γιατί να έρχεται όλη την ώρα σε αμηχανία; Είναι και γυναίκα υπουργού…

Blog Action Day
Η διεθνή πρωτοβουλία, γνωστή ως ‘Blog Action Day’, λανσάρισε στις 15 Αυγούστου μια προσπάθεια που σκοπό έχει να ενώσει τις φωνές των απανταχού bloggers σχετικά με την ανησυχία που υπάρχει για το περιβάλλον. Στις 15 Οκτωβρίου λοιπόν, όλοι οι μπλόγκερς που συμμετέχουν στην ανιδιοτελή προσπάθεια, θα συζητήσουν για το θέμα ‘Περιβάλλον’. Περισσότερα εδώ .

Ευρώπη
Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στα 27 μέλη της Ε.Ε. συν τη Νορβηγία και την Ισλανδία, στο πλαίσιο της προώθησης του ασφαλούς διαδικτύου για τα παιδιά, διαπιστώθηκε πως τα παιδιά ηλικιών 9 – 10 και 12 – 14 χρησιμοποιούν το ίντερνετ ως βοήθημα για το διάβασμα στο σπίτι, αλλά πιο πολύ για online παιχνίδια και chat με τους φίλους τους. Λογικό.

Κίνα
Ανακοινώθηκε χθες από την Google Inc. πως εξαγόρασε μερίδιο του social network site, Tianya.cn. Η Google προσπαθεί να κλείσει το κενό που υπάρχει με το δημοφιλέστερο σάιτ στην Κίνα ιδίου περιεχομένου, Baidu.com. Όσο αφορά την επισκεψιμότητα, το δεύτερο τρίμηνο του 2007 έλαβαν: Baidu 58%, Google 22,8%, Yahoo 11,6%.

ALPHA
Την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 23.30, ξεκινά η νέα αθλητική εκπομπή του ALPHA, ‘Αρχίζει το ματς’. Στην παρουσίαση είναι οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος. Καλορίζικοι.

Ισπανία
Μετά από 51 χρόνια που έγινε η πρώτη απευθείας μετάδοση ταυρομαχίας από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TVE, το τελευταίο αποφάσισε να μην μεταδώσει ζωντανά άλλο αγώνα, λόγω των περιορισμών του τι προβάλλεται στην τηλεόραση τις ώρες που παρακολουθούν και παιδιά. Θα συνεχίσει πάντως να δείχνει τις καλύτερες στιγμές από τις ταυρομαχίες το βράδυ. Το θέμα βέβαια είναι να καταλάβουν οι Ισπανοί πως πρέπει να πάψουν να δολοφονούν ταύρους και όχι τι δείχνει η τηλεόραση.

Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα

Πρεμιέρα έχει σήμερα 21/8, στην Ελλάδα, σε περισσότερες από 70 αίθουσες, η πέμπτη κινηματογραφική ταινία με τις περιπέτειες του μικρού μάγου.

Muse
Το περίφημο βρετανικό συγκρότημα Muse, πολύ αγαπημένο στη χώρα μας, θα δώσει συναυλία στο Terra Vibe στις 4 Οκτωβρίου.

Φωτό της ημέρας

Με αφορμή της επετείου 30 χρόνων από τον θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ, στη Μανίλα διεξάγεται διαγωνισμός με “σωσίες” του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα