Μόνο η ΝΕΤ το Euro και μάλιστα χωρίς συνδρομή

default image

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν αύριο Παρασκευή οι τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΝΤ1. Λόγος, η απόλυση συναδέλφου τους

Ισπανία

Η Ε.Ε προειδοποίησε την Ισπανία πως αν δεν συμμορφωθεί με τις οδηγίες για την Τηλεόραση χωρίς Σύνορα, τότε θα την πάνε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η σαφής οδηγία, 12 λεπτά διαφημίσεις την ώρα και όχι συχνότερα από 20 λεπτά δεν εφαρμόζεται στην Ισπανία και υπάρχουν φορές που προβάλλεται πλήθος διαφημίσεων διάρκειας 17 λεπτών.

Μπάτμαν

Τι ήταν να πεθάνει ο Χιθ Λέτζερ, όλοι γύρω γύρω θα πλουτίσουν. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που οι κούκλες/φιγούρες του Τζόκερ έκαναν την εμφάνισή τους στα καταστήματα της Ν. Υόρκης, εξαφανίστηκαν. Κοστίζουν 10 δολάρια, ενώ δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που τις αγοράζουν και μετά τις πωλούν στο eBay για 50 δολάρια.

Εφημερίδες
Σύμφωνα με την έρευνα του Zogby International για το World Editors Forum και το Reuters, το πιθανότερο σενάριο για τις εφημερίδες είναι να δίνονται στο κοντινό μέλλον δωρεάν. Όλες free-press λοιπόν, με τις παραδοσιακές εφημερίδες να δίνουν έμφαση στο επώνυμο και έγκυρο σχόλιο και άποψη. Η ψηφιακή εποχή δίνει το στίγμα και οι εκδότες θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν για να επιζήσουν στο νέο κόσμο, δίνοντας δωρεάν το προϊόν τους ψηφιακά, αλλά και φυσικά.

ΕΤ1
Στη σημερινή (22.00) Θεματική Βραδιά του Στέλιου Κούλογλου φιλοξενείται ο Αλέξης Τσίπρας. Πολλοί τον καλούν τελευταία.

The Times
Περιεχόμενο περισσότερο από 200 χρόνων των εφημερίδων The Times και Synday Times, θα είναι σε λίγο διαθέσιμο στο TimesOnline . Αρχικά σε beta μορφή, με το κανονικό λανσάρισμα να γίνεται σε λίγους μήνες. Εδώ να τα βλέπουμε.

Ραδιόφωνο

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν αύριο Παρασκευή οι τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΝΤ1. Λόγος, η απόλυση συναδέλφου τους.

Grand Theft Auto IV
Έχει γίνει πολύ συζήτηση και ακόμα περισσότεροι αφορισμοί για τη νέα έκδοση του επιτυχημένου παιχνιδιού. Όπως πάντα και κακή να είναι η διαφήμιση, παραμένει διαφήμιση. Την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του λοιπόν, πούλησε 6 εκατ. τεμάχια, φέρνοντας 500 εκατ. δολάρια και έγινε το βίντεο παιχνίδι με το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών, ξεπερνώντας το Halo 3 που είχε 300 εκατ. Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Grand Theft Auto: San Andreas, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 21 εκατ. μονάδες.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Speed Racer – Γιαπωνέζικο ανιμέισον γίνεται ταινία από τους αδερφούς Γουατσόφσκι.
Nim’s Island – Φαντασίας με ωραίο καστ (Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Τζόντι Φόστερ, Τζέραλντ Μπάτλερ).
Βαθιά κοφτά ανθρώπινα – Του Φατίχ Ακίν, του 1998.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τον χαιρετισμό στον ΟΤΕ.

Σκάι

Από την Κυριακή στις 23.00 και κάθε εβδομάδα, ο Σκάι θα προβάλλει τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, ‘Οι φυλές του κόσμου’. Στο πρώτο επεισόδιο η φυλή Κομπάι στη Δυτική Παπούα.

Κουΐζ
Η κλασική ερώτηση της Πέμπτης. Ποιός είναι στο εξώφυλλο της FAQ σήμερα; Εκτός του κυρίου Αλεξάκη…

Euro 2008

Χωρίς να υπάρχει ακόμα ανακοίνωση από τη Nova, φαίνεται πως τα παιχνίδια του Γιούρο θα τα δείξει μόνο η κρατική τηλεόραση. Λέγεται πως φταίει η πίεση της ΝΕΤ… Με πολλούς τρόπους. Διαβάστε εδώ την άποψη της Ελευθεροτυπίας.

Φωτό της ημέρας
Ο Πούτιν φεύγει. Και ξανάρχεται .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα