Μόνο του παίζει το MEGA

default image

Η Δευτέρα είναι ημέρα MEGA. Τα 6 πρώτα προγράμματα στο τοπ-10 της AGB είναι 5 σειρές του σταθμού και το δελτίο ειδήσεων των οκτώ

Εξάντας

Η εκπομπή του Γιώργου Αυγερόπουλου στη ΝΕΤ, Εξάντας, θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ ‘Πεθαίνοντας στην αφθονία’. Πολυεθνικές και χρηματιστήρια και οι διαπλοκές τους εις βάρος των λαών. Υπάρχει επάρκεια φαγητού, αλλά είναι τόσο ακριβό που οι φτωχοί δεν μπορούν να το αγοράσουν. Αυτά και άλλα τέτοια Παράλογα θα δούμε στην καλύτερη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 22.00.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τη γελοιογραφία του Στάθη.

iPhone
Η Apple ανακοίνωσε τη λίστα με τις πιο επιτυχημένες, που έχουν “κατέβει” τις πιο πολλές φορές, εφαρμογές για το iPhone. To τοπ-10 εφαρμογών (δωρεάν και μη) έχει ως εξής:
1. Koi Pond
2. Texas Hold’em
3. Moto Chaser
4. Crash Bandicoot: Nitro Kart 3d
5. Super Monkey Ball
6. Cro-Mag Rally
7. Enigmo
8. Pocket Guitar
9. Recorder
10. iBeer

Ύφεση
Στις ΗΠΑ η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ιδιαίτερα τις εφημερίδες μιας και οι διαφημιστικές δαπάνες σε αυτές έχουν μειωθεί κατά πολύ. Το τελευταίο τρίμηνο έχει σημειωθεί πτώση των διαφημιστικών εσόδων 18% σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα και τα 8,2% δισ. δολάρια που μπήκαν στα ταμεία τους μοιάζουν λίγα.

Στην Κροατία
Η κροατική αστυνομία συνέλαβε ακτιβιστές του διαδικτύου (sic) οι οποίοι είχαν δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook μέσα από το οποίο ασκούσαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της χώρας. Τα ΜΜΕ και η αντιπολίτευση της Κροατίας μιλούν για φίμωση της ελεύθερης σκέψης. Το συγκεκριμένο γκρουπ είχε 80 χιλ. μέλη.

Στις ΗΠΑ
Δείτε πιο κάτω τα DVD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αυτό το διάστημα:
1. WALL•E
2. Tropic Thunder
3. Kung Fu Panda
4. Hellboy II: The Golden Army
5. Sisterhood…Traveling Pants 2
6. This Christmas
7. Star Wars: The Clone Wars
8. Get Smart
9. Jeff Dunham Xmas Special
10. Tinker Bell

MEGA
Η Δευτέρα είναι ημέρα MEGA. Τα 6 πρώτα προγράμματα στο τοπ-10 της AGB είναι 5 σειρές του σταθμού και το δελτίο ειδήσεων των οκτώ. Η δε Πολυκατοικία έκανε πάλι περισσότερο από 43% και την παρακολούθησαν πάνω 2 εκατ. τηλεθεατές. Το Grey’s Antomy του ΑΝΤ1 είναι στην 7η θέση.

Φωτό της ημέρας
Κομμάτι ξύλου στον Άρη, ή μια μεγάλη φάρσα; Υπάρχουν πολλές απόψεις .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα