Μόνο του παίζει το μεγάλο κανάλι

default image

Πέντε χρονών γίνεται σήμερα η αγαπημένη σας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. Το 1 εκατομμύριο χρήστες φτάσαμε στην Ελλάδα!

Breaking News

Το
STAR κλέβει την παράσταση με τις συμφωνίες που έκανε με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, νέο τριετές συμβόλαιο με τη Village Roadshow, ανανέωση της αποκλειστικής συνεργασίας με Warner Bros., συνέχεια της συνεργασίας με Metro Goldwyn Mayer και Universal, ενώ διέκοψε με Paramount (έχει όμως τα δικαιώματα μέχρι το 2013). Ενδεικτικά θα δούμε από το STAR τις ταινίες The Golden Compass, I am legend, Sex and the city, Yes Man, Bank Bang, 300, Blood Diamond, Flags of our fathers, Be Cool, τις σειρές Fringe, The Big Bang Theory, Eleventh Hour, Privileged, Από παιδικά θα δείξει τα “σίγουρα” Μπομπ, ο σφουγγαράκης και Ντόρα, η εξερευνήτρια.

Εντελώς υποκειμενικά, για τη διασκέδασή μας θα προτιμήσουμε το STAR από το MEGA.

Facebook

Πέντε χρονών γίνεται σήμερα η αγαπημένη σας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook . Περισσότεροι από 150 εκατ. χρήστες παγκοσμίως, φτάσαμε το 1 εκατ. στην Ελλάδα! Αυτό είναι δώρο, όχι αυτό που προσφέρει ο Ζούκερμπεργκ .

Skype
Το νέο Skype 4.0 μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ . Προσφέρει μεγαλύτερο βίντεο, καλύτερο ήχο.

ΣΚΑΪ
Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν για τη φάση των 32 των Κυπέλλου Ουέφα, θα τα μεταδώσει ο Σκάι. Στις 18 και 26 Φεβρουαρίου.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με έρευνα της Focus/Bari, το Μέσο που ικανοποιεί πιο πολύ τους Έλληνες είναι το ραδιόφωνο, με βαθμό ικανοποίησης 65%. Ακολουθούν οι εφημερίδες με 44% και το διαδίκτυο με 41%. όπως είναι φυσικό η τηλεόραση έρχεται τελευταία με μόλις 26%.

Λαζόπουλος
Σύμφωνα με τη Ντέπυ Γκολεμά και τη στήλη της ‘Μέχρι Κεραίας’ στο Ελεύθερο Τύπο, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στον ALPHA για ένα έκτακτο ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου. Και έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές η συγκεκριμένη στήλη πως το θέμα Λαζόπουλος το κατέχει.

Ταινία- βιβλίο
Πως θα ήταν το εξώφυλλο του βιβλίου ‘Highlander’ αν το τελευταίο εκτός από φιλμ ήταν και νουβέλα της δεκαετίας του ‘60; Έτσι . Δείτε κι άλλα εδώ .

MEGA
Κάθε χρόνο το MEGA πρωταγωνιστεί. Πάντα είναι στην κορυφή της τηλεθέασης. Φέτος όμως παράγινε. Ενδεικτικά προχθές Δευτέρα, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα το μεγάλο κανάλι προσέλκυσε από 1,1 ως 2 εκατ. τηλεθεατές και είχε τα 5 πρώτα προγράμματα στο τοπ-10 της AGB (Πολυκατοικία, Μυστικά της Εδέμ, L.A.P.D, Μια στιγμή δυο ζωές, Μαύρα Μεsάνυχτα). Τι κάνετε οι υπόλοιποι;

ALPHA
Σήμερα Τετάρτη ο Alpha μεταδίδει 2 αγώνες Κυπέλλου Hellas Online. Στις 19.00, Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός και στις 21.15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Στην περιγραφή οι Λιώρης και Παλομπαρίνι αντίστοιχα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Κέρδος .Προσωποκράτηση, τέλος! Με θαυμαστικό ανακούφισης.

MySpace
Αν βρήκαν 90.000 άτομα που έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα και τους πέταξαν έξω από το MySpace, σκεφτείτε πόσοι άλλοι κρύβονται.

Kindle
Μπορεί από την Amazon να μην ανακοινώνονται επίσημα νούμερα, όμως σύμφωνα με αναλυτές το ηλεκτρονικό διαβαστήρι, Kindle, πούλησε μέσα στο 2008, 500 χιλ. τεμάχια. Όχι και άσχημα, ενώ αναμένεται να πουληθούν 1 εκατ. φέτος. Το καταστροφικό πάντως είναι το πόσο γρήγορα ξεμένουν στην Amazon .

Ίντερνετ
Και ενώ εμείς ψάχνουμε να δούμε γιατί τα 24 Mbps που μας έταξαν είναι μόλις 5 ή 6, στην Κορέα πάνε για το 1 Gbps.

Φωτό της ημέρας
Δεν είναι οι λίγοι οι κάτοικοι της Ινδίας που είδαν με κακό μάτι το φιλμ Slumdog Millionaire. Το κακό βέβαια είναι, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πως κόλλησαν απλά στον τίτλο, καθώς η ταινία είναι απίθανη και δεν μειώνει σε τίποτα τους φτωχούς Ινδούς. ‘Είμαστε άνθρωποι και όχι σκύλοι’ διαβάζουμε, όμως σε καμία περίπτωση η ταινία δεν υποστηρίζει το αντίθετο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα