“Μόνος” ο Γρηγόρης

default image

Η Ράνια Θρασκιά μένει στο Αlter και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρχίζει και αισθάνεται ...επικίνδυνη μοναξιά. Τι λέτε καλέ;


Alter


Το κανάλι απάντησε στις φήμες περί μετακόμισης της Ράνιας Θρασκιά στην ΕΡΤ (στη θέση της Άννας Δρούζα) και επιστροφής στο Mega (δίπλα στον Γρηγόρη “της”), ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για μία ακόμη σεζόν. Έτσι η Ράνια θα συνεχίσει να… κοιτάζει μπροστά και να λύνει τα προβλήματα των τηλεθεατών και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρχίζει να ψάχνει νέα παρτενέρ (αν και μένει η Σίσσυ Χρηστίδου).

Αlter 2

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας θα συνεχίσει και του χρόνου με δύο εκπομπές. Τον Αθέατο Κόσμο και τις Πύλες του Ανεξήγητου, επεκτείνοντας την πολύχρονη συνεργασία του με τον σταθμό.

NBA

Έκτακτη μετάδοση προγραμμάτισε η EΡΤ (για την ακρίβεια το Sport+) τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30) με τον έκτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας μεταξύ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Κολομβία

O νομπελίστας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη γενέτειρα του, Αρακατάκα μετά το 1983. Πρόκειται για το χωριό Μακόντο που εμφανίζεται στο διασημότερο βιβλίο του “100 χρόνια μοναξιά”.

Χάρι Πότερ

Γονείς ξηλωθείτε! H δημιουργός του “μικρού μάγου” Τζέι Κέι Ρόουλινγκ έδωσε την έγκριση της και το πρώτο θεματικό πάρκο Χάρι Πότερ ανοίγει το 2009 στη Φλόριντα και συγκεκριμένα στο Universal Orlando Resort.

Δημοπρασία

Το ροζ φόρεμα κοκτέιλ που φορούσε η Όντρεϊ Χέμπορν στην ταινία “Πρόγευμα στο Τίφανις” δημοπρατήθηκε από τον οίκο Christie’s και απέφερε 192.000 δολάρια. Το θρυλικό μαύρο φόρεμα είχε “πιάσει” πέρυσι 800.000 δολάρια, όταν είχε βγει επίσης σε δημοπρασία.

Γερμανία

Οι δημόσιες βιβλιοθήκες εγκαινίασαν τον δανεισμό “ακουστικών” βιβλίων ή διάσημων έργων σε ηλεκτρονική μορφή στο ίντερνετ. Οι χρήστες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 10.000 τίτλους, αριθμός που αυξάνεται σιγά σιγά. Μετά από πέντε ημέρες δανεισμού, το κείμενο καταστρέφεται.

Fly BEEyond Festival
Ανακοινώθηκαν από την οργανωτική επιτροπή οι ελληνικές συμμετοχές του τριημέρου 17-19 Ιουλίου. Την Αβρίλ Λαβίν και τους The Rasmus, θα πλαισιώσουν οι Dear Darkstar και οι Suave Gap. Η δεύτερη ημέρα έχει εκτός από Tori Amos, Air και τους James, τους Matisse. Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ θα ανοίξουν οι ΟNIRAMA και AMMOS, για να ακολουθήσουν όπως είναι γνωστό οι Sugababes και η Pink.

Kάννες

Ο διεθυντής του διάσημου φεστιβάλ, Ζιλ Ζακόμπ εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία “περιμένουμε του χρόνου τον Τεό”. Άνευ σχολίου.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Lucky You
– Aνάλαφρη αμερικάνικη κωμωδία (Έρικ Μπάνα, Ντριου Μπάριμορ)

Δολοφονία ενός προέδρου – Πολιτικό θρίλερ στο οποίο ερευνάται η δολοφονία του Τζορτζ Μπους! (Χεντ Αγιούμπ, Μπράιαν Μπόλαντ)

O καλύτερος μου εχθρός – Ιταλική κωμωδία (Κάρλο Βερντόνε, Σίλβιο Μουτσίνο, Άνα Κατερίνα Μοράριου)

Cashback – Κωμωδία αγγλικού τύπου (Σον Μπίγκερσταφ, Εμίλια Φοξ, Στιούαρτ Γκούντγουιν)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα