Να λείπουν οι γκρίνιες. Η ΕΡΤ δείχνει μπάλα

default image

Τελικά πιάνουν τόπο τα λεφτά μας! Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας νέων. Βεβαίως και δεν την ευγνωμονούμε. Υποχρέωσή της...

YouTube

Το 8ο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, περιείχε ερωτήσεις μόνο από χρήστες του YouTube. Οι Clinton, Obama, Edwards και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το χρίσμα του κόμματος των Δημοκρατικών, απάντησαν σε 39 από τις 3.000 που είχαν υποβληθεί στο διάσημο σάιτ της Google (σε συνεργασία με το CNN). Δείτε
εδώ τις ερωτήσεις των χρηστών και τις απαντήσεις των πολιτικών, που ποικίλουν από θέματα για τον πόλεμο στο Ιράκ, για πυρηνικά, μέχρι τους γάμους ομοφυλοφίλων.

ΕΡΤ
Ορίστε που γκρινιάζετε για το ανταποδοτικό τέλος:
ΝΕΤ 18.30, Ελλάδα – Γερμανία
ΕΤ1 20.30, Άρτζες Πιτέστι – Παναθηναϊκός

US TV
Ο TCA (Television Critics Association) ανακοίνωσε τα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα του 2007. Καλύτερο πρόγραμμα η σειρά Heroes, καλύτερη νέα σειρά η Friday Night Lights, καλύτερη κωμική σειρά το The Office, καλύτερη δραματική το The Sopranos. Δείτε εδώ την πλήρη λίστα με τους νικητές.

The Sarah Connor Chronicles
Εκτός του ‘Terminator 4′ που θα βγει στους κινηματογράφους σε 2-3 χρόνια, το φθινόπωρο θα προβληθεί στις ΗΠΑ μια νέα σειρά με τίτλο ‘The Sarah Connor Chronicles’. Η σειρά ακολουθεί τη Σάρα Κόνορ και το γιο της Τζον, στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν μετά το ‘Terminator 2′. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είναι ασφαλώς η Linda Hamilton, αλλά η θαυμάσια Lena Headey (βασίλισσα Γοργώ στο 300). Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Εγκυκλοπαίδειες
Η Wikipedia και η Britannica δεν χάνουν ευκαιρία να κοντραριστούν. Τελευταίο κρούσμα η διάθεση της πρώτης να πικάρει τη δεύτερη με ένα λήμμα με τίτλο ‘ Errors in the Encyclopædia Britannica that have been corrected in Wikipedia‘.

The Simpsons
Η σειρά φαινόμενο ως γνωστόν έγινε ταινία και βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ αυτή την Παρασκευή. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το φιλμ είναι καταπληκτικό και όλοι ανυπομονούν να τη δουν. Η εισπρακτική επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη και ίσως δούμε και κάποιο νέο ρεκόρ. Να πούμε ενδεικτικά όσο αφορά τη σειρά, η τηλεθέαση που κάνει είναι κάθε χρόνο πολύ υψηλή ενώ τα χρήματα που ξοδεύονται σε διαφημίσεις την ώρα που παίζεται ένα επεισόδιο Simpsons είναι τεράστια (κοστίζει περίπου 1 εκατ. δολάρια τα 30”). Στη χώρα μας θα δούμε την ταινία στις 30 Αυγούστου.

Να μην ξεχνιόμαστε

83 είναι μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ που έχουν σκοτωθεί ανά τον κόσμο εν ώρα εργασίας το 2007.

Παρουσιάστε
Έτσι θα λέγεται το νέο ριάλιτι του ALPHA που σαν σκοπό θα έχει να αναδείξει έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης. Ναι δεν μας έφταναν αυτοί που έχουμε…

Φωτό της ημέρας
Ο Μεξικανός Manuel Uribe έχει μπει στο Γκίνες για 2 λόγους. Ως ο πιο βαρύς άνθρωπος στον κόσμο (560 κιλά) και ως ο άνθρωπος που έχασε τα περισσότερα κιλά (200).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα