Να μας ζήσει το σπαμ

default image

Την ερχόμενη Τρίτη, ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει για τη σεζόν τους φίλους του, με καλεσμένο το Γιάννη Πάριο

Χρόνια Πολλά!

Διαβάζουμε στο ενημερωτικό δελτίο του ΙΟΜ (Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων) πως το ’spam’ κλείνει 30 χρόνια ζωής αυτό τον καιρό. Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία έκανε την εμφάνισή της την εποχή του Arpanet (πριν το Internet) το 1978, ενώ η ονομασία καθιερώθηκε το 1993 δανεισμένη από ένα
σκετσάκι των Monty Python.

Μπάλα
Σήμερα Κυριακή στις 21.00, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη της Αρμενίας. Στον ALPHA.

ALPHA
Την ερχόμενη Τρίτη, ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει για τη σεζόν τους φίλους του, με καλεσμένο το Γιάννη Πάριο. Θεωρούμε απίθανο το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει η εκπομπή τη νέα σεζόν (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο). Η ζημιά που θα πάθει ο ALPHA θα είναι τεράστια και δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή το Βήμα πρώτευσε με 187 χιλ. φύλλα, αφήνοντας δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 152 και τρίτη την Ελευθεροτυπία με 151. Στις 142 χιλ. η Καθημερινή, στις 106 το Έθνος. Ο Ελεύθερος Τύπος πούλησε 97, ενώ το Σάββατο τα Νέα 104 χιλ. φύλλα.

Τηλεθέαση

Δύο ημιτελικοί και ένας τελικός Eurovision, ένας τελικός Champions League και η ΝΕΤ, την εβδομάδα 19 με 25 Μαΐου, στο 15%. Και πάλι δεύτερη όμως πίσω από το MEGA που είχε 16,8%. Τρίτος ο ALPHA με 14,4%, τέταρτος ο ΑΝΤ1 με 13,4%. Το ALTER στο 11,5%, το STAR στο 10,5%.

Baywatch
Από τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 16.45 και κάθε μέρα, ο ALPHA θα προβάλλει επεισόδια της σειράς Baywatch. Σαν παλιό καλό κρασί.

Περιοδικά

Έχει πλάκα που πολλά ένθετα κυριακάτικα περιοδικά βγάζουν ανακοινώσεις του στιλ, ‘Το ανδρικό/γυναικείο περιοδικό με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα’. Αφού είναι ένθετα για παράδειγμα στο Βήμα, το Θέμα και την Ελευθεροτυπία, τι αναγνωσιμότητα θα είχαν; Ακόμα και το ‘Νεροχύτης και Μπανιέρα’ παρόμοια αναγνωσιμότητα θα είχε αν ήταν μέσα σε δημοφιλείς κυριακάτικες εφημερίδες και όχι αυτόνομο στα περίπτερα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για το ‘Νοικοκυριά σε απόγνωση’.

Λέμε να δούμε
Δευτέρα στις 21.00. Offside στην ΕΤ1.

Βήμα
Όσοι νομίζατε πως η προσφορά της εφημερίδας με τα 100 τραγούδια του Χατζηδάκι θα ολοκληρωνόταν σε μια μόνο Κυριακή, μαντέψτε ξανά. Σε 8 συνολικά εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η πολύ καλή προσφορά. Να πούμε ακόμα χρόνια πολλά για τα 2 χρόνια που κλείνει το πολύ καλό V-Men.

NovaCinema
Τα φιλμ, 300, Death Proof, 28 Εβδομάδες Μετά, Resident Evil 3, O Καλός Γερμανός, Γράμματα από το ‘Ιβο Τζίμα είμαι μερικά από αυτά που θα προβάλλει φέτος το καλοκαίρι η Nova.

Φωτό της ημέρας

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος…
… χθες και δεν θα μας έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα