Να χαιρόμαστε τις Μαρίες και την Τηλεόραση

default image

Άρρωστη η Μελέτη, πρώτος σε θεαματικότητα ο "Πρωινός Καφές" τη Δευτέρα, αντί για τρίτος και τέταρτος που είναι συνήθως. Κρίμα για το κορίτσι

 
Ελευθεροτυπία

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων σε συνεργασία με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία παρουσιάζουν στην Ελλάδα το Νο1
ιταλικό περιοδικό διακόσμησης, Casaviva. Κάθε 2η Κυριακή του μήνα μαζί με την Κυρ. Ελευθεροτυπία.

ΑΝΤ1
Άρρωστη η Μελέτη, πρώτος σε θεαματικότητα ο ‘Πρωινός Καφές’ τη Δευτέρα, αντί για τρίτος και τέταρτος που είναι συνήθως. Κρίμα για το κορίτσι. Εντάξει πάντως, χθες Τρίτη επανήλθε στη θέση του (4η).

Τηλεθέαση
Πάλι πρώτος ο Κίτρινος Τύπος, όσον αφορά την τηλεθέαση, στα δευτεριάτικα τοκ σόου. Στον πάτο η Persona Grata, όπως και στην πρώτη της εκπομπή.

ΕΣΗΕΑ
Χθες σας μεταφράσαμε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, σχετικά με το ασφαλιστικό: Απεργίες και πορείες. Η αρχή λοιπόν των απεργιακών κινητοποιήσεων θα γίνει με δύο 24ωρες σε όλα τα ΜΜΕ, την Τρίτη 27/11 και την Τετάρτη 12/12. Διαβάστε περισσότερα στο σάιτ της ΕΣΗΕΑ .

Beowulf
Η Αντελίνα Τζολί εμφανίζεται ολόγυμνη (sort of) στο νέο φιλμ Beowulf.

Αυτοκίνητο

Το γνωστό πεντακοσαράκι έκανε λίφτινγκ και μάλιστα απίθανο. Το καταπληκτικό Fiat 500 είναι το ‘Αυτοκίνητο της χρονιάς 2008′.

MEGA
Σήμερα στις 21.15 η Εθνική μας αντιμετωπίζει την ομάδα της Ουγγαρίας στον τελευταίο της επίσημο αγώνα πριν το Euro 2008.

Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Εξαιρετικός και χθες ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως οι εκπομπές θα διαρκέσουν μέχρι και 18 Δεκεμβρίου (4 έμειναν δηλαδή). Μετά θα κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί. Το αν θα επιστρέψει στο τσαντίρι ή αν θα κάνει κάτι άλλο μόνο αυτός το γνωρίζει. Μπράβο πάντως για την αποδοχή της πολύ καλής εκπομπής, αλλά ας μην κάνουμε σαν να ήρθε από τον Άρη. Τους 10 Μικρούς Μήτσους, αυτός τους έκανε (το ίδιο καλά), με τους ίδιους προβληματισμούς. Απλά τώρα έγινε πιο πολύ της μόδας. Νέο ρεκόρ τηλεθέασης χθες (60%), με αποκορύφωμα το πεντάλεπτο 22.10 – 22.14 όπου έπιασε 69,4%!

ANT1
Ο Ευαγγελάτος θα ‘Αποδείξει’ πως ξέρει και από καλό λάδι, σήμερα τα μεσάνυχτα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος Τύπος . Ε όχι και στα τσιγάρα!

Στη Γερμανία
Οι γερμανικές αρχές αποσόβησαν νέο μακελειό από νεαρούς που εμπνευσμένοι από την ιστορία με το Κόλουμπαϊν, τον Κορεάτη και τον Φινλανδό φοιτητή, σχεδίαζαν να αιματοκυλήσουν ένα σχολείο με τόξα, αεροβόλα και μολότοφ. Την πληροφορία την άντλησαν οι φινλανδικές αρχές από chat rooms στο διαδίκτυο.

Μπάσκετ
Τετάρτη
SuperSport3 20.45, Πρόκομ – Ολυμπιακός
SuperSport1 21.30, Ρόαν – Παναθηναϊκός
Πέμπτη
Σκάι 21.30, Άρης – Μιλάνο

ΝΕΤ
Σήμερα στις 22.00 είναι το ντοκιμαντέρ, ‘49 λέξεις για το χιόνι’. Ο Γιώργος Αυγερόπουλος και ο Εξάντας θα μας μεταφέρουν στη Γροιλανδία, εκεί που το λιώσιμο των πάγων και η κλιματική αλλαγή βιώνονται ως απτή καθημερινότητα των λιγοστών κατοίκων αυτής της αχανούς μα παγωμένης χώρας. Πρόκειται για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα κάνει ο καλός δημοσιογράφος, με θέμα το κλίμα και τις επιπτώσεις που υφίσταται ο πλανήτης από την αλλαγή του.

ΕΤ1

Την ίδια ώρα στην ΕΤ1 ξεκινά η νέα εκπομπή ‘Κεραίες της εποχής μας’. Πρόκειται για μια εκπομπή που θεματολογία της είναι τα λογοτεχνικά δρώμενα, ενώ οι παρουσιαστές της Μικέλα Χαρτουλάρη και Ανταίος Χρυσοστομίδης έχουν ήδη πάρει συνέντευξη από τους διακεκριμένους συγγραφείς Μάριο Βάργκας Λιόσα, Ναντίν Γκόρντιμερ, Τζον Λε Καρέ, Ίαν Μακ Γιούαν, Χάρι Μούλις, Τζον Μπάνβιλ, Άμος Οζ, Ορχάν Παμούκ, Ζοζέ Σαραμάγκου, Αντόνιο Ταμπούκι και Γιασμίνα Χάντρα.

ΕΤ3
Ο Αναστάσιος Σπηλιόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΤ3, μετά την προ ολίγων ημερών παραίτηση του Δημήτρη Τσάμη.

ALTER

Σύμφωνα με το Δ.Τ του Alter, του Βασίλη Δρυμούση (Showbiz News, 16.10 καθημερινά) δεν του φτάνει μόνο μία συμπαρουσιάστρια, οπότε κατέληξε σε τρεις. Τις Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Λουίζα Βούρου και Νάντια Ζαγκλή. Όχι όλες μαζί, μια τη μία μια την άλλη.

Φωτό της ημέρας
Δεν μας έφτανε που είναι Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης σήμερα 21/11, είναι παράλληλα και Ημέρα Χαιρετισμού . Πρέπει λέει να χαιρετίσεις δέκα ανθρώπους για να τη γιορτάσεις. Όσο για την πρώτη εορτή, πρέπει να μη δεις καθόλου τηλεόραση (δεν γίνεται όμως γιατί παίζει η εθνική). Διαλέξτε .

‘I hate television. I hate it as much as peanuts. But I can’t stop eating peanuts’. ~Orson Welles

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα