Ναι, αντέχουμε τόση μπάλα

default image

Με αυτό το σύνθημα παρέθεσε η nova συνέντευξη Τύπου για να γιορτάσει την απόκτηση των 3 σημαντικότερων διοργανώσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου

Free-Press


Athens Voice


LifO  


FAQ

Synch
Το 6ο Synch Festival πραγματοποιείται στις 12, 13 και 14 Ιουνίου στα Τεχνόπολις και Μουσείο Μπενάκη. Έχει και φέτος πολύ ενδιαφέροντα ονόματα, δείτε εδώ το πρόγραμμα και εδώ μερικά βίντεο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αδέσμευτος Τύπος για το ‘Ουρές Τέλος στο Δημόσιο’. Καλά πώς κόβουν έτσι το εθνικό μας σπορ; Δείτε εδώ τον Ερμή.

ΝΕΤ
Ακόμα μία κακή μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα η χθεσινή, με εντελώς άστοχα σχόλια και πλήθος κλισέ.

100 Bullets

Η σειρά κόμικ ‘100 Bullets’, των Azzarello και Risso, έφτασε στο τέλος της. Ξεκίνησε το 1999 από τη Vertigo και αποτελείται από 100 τεύχη. Πριν λίγες μέρες βγήκε το τελευταίο τεύχος, ενώ ο 13ος και τελευταίος τόμος θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Αν σας αρέσουν τα graphic novel και δεν μιλάμε για Σούπερμαν και Μπάτμαν, είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε.

Man Vs Wild
Παίζεται στο Σκάι και είναι εξαιρετικό.

Αντέχεις τόση μπάλα;

Με αυτό το σύνθημα παρέθεσε η nova συνέντευξη Τύπου για να γιορτάσει την απόκτηση των 3 σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου, Super League, Champions League και Europa League αλλά και για να ενημερώσει για τις υπόλοιπες διοργανώσεις που εξακολουθούν να παίζουν στα αθλητικά κανάλια της.

Kindle DX
Δείτε στη homepage του Amazon το νέο μεγαλύτερο Kindle.

Τέχνη
Με γκραφίτι .

Διαφήμιση στο ίντερνετ
Σύμφωνα με την ΙΑΒ , το ποσό που δαπανήθηκε το 2008 για online διαφημίσεις είναι αυξημένο 30% από το 2007 και άγγιξε τα 40 εκατ. ευρώ.

Για όλους έχει
Είστε γεωργός, κτηνοτρόφος, ψαράς; Εδώ
Είστε όμορφη κι ωραία; Εδώ

Φωτό της ημέρας
Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ύστερα από ατύχημα, ο 85χρονος Ευγένιος Σπαθάρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα