Νέα χρονιά, νέες σειρές

default image

Έκλεισαν δύο εβδομάδες στον αέρα για το RADIO 24 και πλέον με ένα κλικ μόνο μπορείτε να ακούτε απευθείας το "ραδιόφωνο του ίντερνετ"

Πρόσωπο της Χρονιάς

Πέρυσι ήσουν εσύ (You), φέτος είναι ο
Βλαντιμίρ Πούτιν . Αναφερόμαστε στο ‘Person of the Year’ του Time. Δείτε 
ακόμα
τους νικητές των προηγούμενων ετών.

Radio 24
Έκλεισαν δύο εβδομάδες στον αέρα για τη beta λειτουργία του RADIO 24 και πλέον με ένα κλικ μόνο (και όχι 2-3 που θέλατε πριν) μπορείτε να ακούτε απευθείας το “ραδιόφωνο του ίντερνετ”. Περισσότερα εδώ . Όσοι μάλιστα χάσατε την πρώτη εκπομπή, μπορείτε να την ακούσετε εδώ , στο blog του RADIO 24.

Σειρές
Εκτός του Prison Break που έρχεται τη νέα χρονιά στον ΑΝΤ1 (2 Ιανουαρίου στις 23.00), αναμένουμε και την προβολή της 3ης σεζόν των ‘Lost’ και ‘Desperate Housewives’ όχι από τη ΝΕΤ όπως περιμέναμε αλλά από την ΕΤ1. Το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης θα προβάλλει ακόμα το ‘CSI: Miami’.

ΕΤ1
Το πρώτο κανάλι αντεπιτίθεται. Δεν μας είχε συνηθίσει σε σειρές και ξαφνικά με το νέο έτος θα προβάλλει μπόλικες. Εκτός των ξένων που αναφέραμε θα προβάλλει και τη σειρά ‘Χρυσά Κορίτσια’ με τις Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ντίνα Κώνστα, Ελένη Γερασιμίδου, η οποία είναι η ελληνική μεταφορά του αμερικανικού ‘ The Golden Girls ‘.

Έχει και συνέχεια
Οι πολύπαθες σειρές (λόγω ποδοσφαίρου) ‘Άμυνα Ζώνης’ και ‘Λούφα και Παραλλαγή’ μετακομίζουν από τη ΝΕΤ στην ΕΤ1 και επανέρχονται την Παρασκευή 11/1 στις 21.00 και 23.00 αντίστοιχα. Μετά από όλα αυτά τι έμεινε στη ΝΕΤ;

Στην Ελλάδα
Όργιο φημών έχει ξεσπάσει για τους λόγους της απόπειρας αυτοκτονίας του Χρήστου Ζαχόπουλου . Ακούγεται ακόμα πως o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα παρουσίαζε κασέτες και στοιχεία που έχει στα χέρια του για το θέμα αλλά τελικά επέλεξε να επιτεθεί στον Λαζόπουλο. Τι Ζαχόπουλος τι Λαζόπουλος.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος . Το 117ο φύλλο του νέου Ελεύθερου Τύπου είναι το μοναδικό μέχρι σήμερα που δεν μας άρεσε. Δεν χρειαζόταν φωτογραφία “ντοκουμέντο” του Ζαχόπουλου στην εντατική. Δεν αρμόζουν αυτές οι τακτικές για να ανέβει η κυκλοφορία.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – King Kong (Τζεφ Μπρίτζες, Τζέσικα Λανγκ)

Καθημερινή (Σάββατο) – Ρομπέν των Δασών (1ο από τα 6 DVD της σειράς)

Καθημερινή (Κυριακή) – Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο από τη σειρά ‘Μαύρη Οχιά’

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Εικονογραφημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Crash  (Ματ Ντίλον, Σάντρα Μπούλοκ)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – The Bear  (του Ζαν Ζακ Ανό)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Το πνεύμα των Χριστουγέννων

Έθνος (Σάββατο) – Ντοκιμαντέρ του History Channel (Προφητείες του Ιράκ)

Έθνος (Κυριακή) – Μόνος στο σπίτι 4  

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Charlie and the Chocolate Factory  (Τζόνι Ντεπ)

Με αυτό τον ανταγωνισμό, το Πρώτο Θέμα θα βγει με μεγάλη διαφορά νικήτρια εφημερίδα αυτή την Κυριακή. Υπάρχει και η φήμη ότι θα έχει πιπεράτα στοιχεία για την υπόθεση Ζαχόπουλου, οπότε…

Ελευθεροτυπία
Στο τελευταίο φύλλο της χρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, η Ελευθεροτυπία θα παρουσιάσει το δικό της ‘Πρόσωπο της Χρονιάς’.

SAG
Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες για τη 14η απονομή των SAG (Screen Actors Guild) Awards, άλλο ένα δηλαδή προάγγελο των Όσκαρ (sic). Η απονομή στις 27 Ιανουαρίου.

MEGA
Στις 30 Δεκεμβρίου στις 21.00 ξεκινά με διπλό επεισόδιο η καινούργια σειρά του Mega (που επιμένει ελληνικά), ‘Μια στιγμή δύο ζωές’. Το στόρι στηρίζεται στη λατινοαμερικάνικη τηλενουβέλα ‘Amor Descarado’ και πρωταγωνιστούν οι Ιωάννης Παπαζήσης, Δήμητρα Χατούπη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μιχάλης Γιαννάτος. Μετά την πρεμιέρα θα προβάλλεται τις καθημερινές στις 18.30.

ΑΝΤ1
Με την έλευση του 2008, ο ΑΝΤ1 θα ρίξει στη μάχη τρεις νέες σειρές. ‘Ιατρικό Απόρρητο’ λέγεται η μία από αυτές, με τον Γ. Βασιλειάδη στη σκηνοθεσία και τον Γιώργος Κιμούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και πρόκειται για δραματική σειρά. Η άλλη, επίσης δραματική, λέγεται ‘Οι δρόμοι της οργής’ και πρωταγωνιστεί ο Άλκις Κούρκουλος. Στη σκηνοθεσία ο Στράτο Μαρκίδης. Τέλος μάλλον ήρθε η ώρα να προβληθεί η κωμική σειρά με την Ελένη Ράντου, ‘Εργαζόμενη Γυναίκα’.

ALPHA
Όσο για τη σειρά ‘Εξαφάνιση’ με τους  Ναταλία Δραγούμη, Σταύρο Ζαλμά και Νίκο Σεργιανόπουλο, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε τι θα γίνει.

Σινεμά
Με το ‘νέο Σινεμά’ που κυκλοφορεί προσφέρονται δύο ταινίες του Kenji Mizoguchi. Το Ugetsu monogatari και το Chikamatsu monogatari .

Φωτό της ημέρας
Στο πνεύμα των εορτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα