Νίκας βιβέρ!

default image

Το παιχνίδι της Εθνικής με την Τουρκία, ξεκίνησε με 41% και άγγιξε το 65%(!) στη λήξη του. Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη νίκη, μεγάλη τηλεθέαση

Τούρκοι χάκερς

Μετά το παιχνίδι της 25ης Μαρτίου (Ελλάδα – Τουρκία 1-4), Τούρκοι είχαν χακέψει το σάιτ της
ΕΠΟ
. Έτσι έγινε και
χθες το βράδυ (ημισέληνος κλπ). Και αυτοί οι Τούρκοι, κερδίζουν χάνουν το μυαλό τους το έχουν στην καταστροφή.

MEGA
Το παιχνίδι της Εθνικής με την Τουρκία, ξεκίνησε με 41% και άγγιξε το 65%(!) στη λήξη του. Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη τηλεθέαση. Λόγω του παιχνιδιού το MEGA είχε χθες μέσο όρο τηλεθέασης 25,9%.

Τουρκία – Σουηδία
Στις 8 του μήνα γράφαμε…
‘Περισσότερα από 5.000 ελβετικά σάιτ έχουν δεχτεί την τελευταία εβδομάδα επίθεση από Τούρκους χάκερς. Λόγος η γελοιογραφία ελβετικής εφημερίδας όπου παρουσίαζε το κεφάλι του Μωάμεθ σε σώμα σκύλου.’
Σουηδοί χάκερς απάντησαν δημοσιεύοντας σε τουρκικό φόρουμ τη βάση δεδομένων, την οποία πιο πριν είχαν υποκλέψει, με όλα τα ονοματεπώνυμα και κωδικούς χιλιάδων χρηστών, του ίδιου του φόρουμ. Συνεχίζεται.

Atari
Η περίφημη κονσόλα Atari 2006 είναι η πρώτη ευρείας χρήσης παιχνιδομηχανή και το μήνα που διανύουμε κλείνει 30 χρόνια ζωής. Χωρίς εκθαμβωτικά γραφικά και gameplay, πούλησε 40 εκατ. κομμάτια και άνοιξε το δρόμο στις επόμενες γενιές μηχανών διασκέδασης. Τη δοξάζουμε.

Lifo
Ο Τάσος Αργυρός που πρόσφατα αποχώρησε από τη Sportday, αναλαμβάνει την εμπορική διαχείριση της Lifo.

Βραβείο
Ένας άλλος Αργυρός, ο Κώστας, του Ελεύθερου Τύπου, βραβεύτηκε με το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο ‘Ελένη Βλάχου’.

MAD
Πριν περίπου μια εβδομάδα, ο παρουσιαστής της εκπομπής ‘Ninja TV’ στο MAD, Guy Krief , πρόβαλε ένα βίντεο τηλεθεατή όπου φαινόταν η ομοιότητα του νέου τραγουδιού των Φοίβου/Βανδή με το Clocks των Coldplay. Ο ιδιόρρυθμος παρουσιαστής δεν έχει κάνει εκπομπή από τότε. Ελευθερία έχουμε, όποιον θέλουμε διώχνουμε… Τον εξαφάνισαν και αυτόν και την εκπομπή του από το σάιτ.

Βήμα
Από αυτή την Κυριακή και κάθε 3η Κυριακή του μήνα το Βήμα θα προσφέρει στους αναγνώστες του το νέο περιοδικό για τη διακόσμηση ‘Βήμα Deco’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος Τύπος ασφαλώς, γιατί είναι η μοναδική πολιτική εφημερίδα που έχει πρώτο θέμα τη νίκη της Εθνικής. Λες και υπήρχε σπουδαιότερη είδηση χθες.

ALTER
Το πιο καυτό τηλεοπτικό όνομα φέτος, ο Λάκης Λαζόπουλός, μιλάει το Σάββατο στις 21.00, στην εκπομπή LifeStyle.

ET3
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΤ3, Δημήτρης Τσάμης, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους (είναι μικροβιολόγος). Στη θέση του προέδρου ήταν τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Σινεμά
Σε δύο εβδομάδες προβολής, η νέα ταινία της Όλγας Μαλέα, ‘Πρώτη Φορά Νονός’, έχει ξεπεράσει τις 100 χιλ. εισιτήρια. Λογικά ο ‘Ελ Γκρέκο’ θα πάει ακόμα καλύτερα.

Φεστιβάλ
Το περίφημο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το οποίο φέτος κλείνει 30 χρόνια, έρχεται στην Αθήνα. Από σήμερα 18 έως και τις 24 Οκτωβρίου στο ΤΡΙΑΝΟΝ Film Center. Περισσότερα εδώ .

Στο δρόμο
Η HBO σε συνεργασία με την AOL, λανσάρισε μια σειρά ντοκιμαντέρ, μόνο για ίντερνετ, με τίτλο The Smart Show ‘, όπου ταξιδεύοντας και διασχίζοντας τις ΗΠΑ για 2 μήνες, οι παρουσιαστές της εκπομπής ανακαλύπτουν ‘έξυπνους’ Αμερικανούς που έχουν κάνει κάτι πρωτοποριακό.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη Media Services, τους πρώτους 9 μήνες του 2007 οι Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας είναι αυτές που έχουν δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα για να διαφημιστούν στα ΜΜΕ. Ακολουθούν οι Εκδόσεις, οι Οικονομικοί Οργανισμοί, η Διασκέδαση, τα Επιβατικά Αυτοκίνητα, το Δημόσιο, τα Προϊόντα Γάλακτος, τα Διάφορα Αυτοκινήτων, η Ένδυση, τα Ταξίδια (στοιχεία από Marketing Week).

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Ελ Γκρέκο – Η ιστορία του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου δια χειρός Γιάννη Σμαραγδή.
Control – H ιστορία του τραγουδιστή των Joy Division, Ίαν Κέρτις.
War – Ξύλο με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι.
Death at a funeral – Βρετανική κωμωδία.
Εσείς οι ζωντανοί – Σινεφίλ από τη Σουηδία.
The dark is rising – Μεταφορά του βιβλίου της Σούζαν Κούπερ.

Σαν σήμερα
Πριν από 140 χρόνια, οι ΗΠΑ έπιασαν κορόιδο τους Ρώσους και αγόρασαν από αυτούς την Αλάσκα για 7,2 εκατ. δολάρια.

Σινεμά

Την 1η Μαΐου 2009 αναμένεται να δούμε την ταινία ‘Wolverine’ με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν. Πρόκειται για spin off των φιλμ ‘X-Men’ και η πλοκή της τοποθετείται 17 χρόνια πριν.

Φωτό της ημέρας
Ο “επικίνδυνος” για την ομάδα μας Ότο Ρεχάγκελ. Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος που μας έβγαλε από την ποδοσφαιρική αφάνεια. Το μόνο κακό είναι πως όταν σκέφτομαι κάποιο σύνθημα γι’ αυτόν μου έρχεται στο μυαλό το ‘Νίκας Βιβέρ’ (άτιμη διαφήμιση).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα