Νίκη για YouTube, ήττα για ΕΡΤ

default image

Στο MySpace μπορείτε να ακούσετε μουσική από τις χώρες που μετέχουν στο Μουντιάλ και να ψηφίσετε αυτή που έχει την καλύτερη στον κόσμο. Μην παραλείψετε να κάνετε κλικ στη χώρα μας για να ακούσετε μια πολύ καλή playlist.

Σινεμά
Ήταν να μην γίνει μόδα το 3D. Θα μας πεθάνουν τώρα.

Τέχνη

Με CD.
Με μέλισσες.

Άντονι Γκαουντί
Διαβάστε εδώ το πολύ καλό αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα και το τάπερ στο γραφείο λόγω κρίσης.
Η αλήθεια είναι πως το ταπεράκι είναι σταθερή αξία. Απλά με την κρίση το εκτίμησε περισσότερος κόσμος.

Resident Evil: Afterlife
Εκτός της Μίλα Γιόβοβιτς παίζουν οι Άλι Λάρτερ (Heroes) και Γουέντγουορθ Μίλερ (Prison Break). Το τρέιλερ .

ΕΡΤ
Σταματούν οι συμβασιούχοι, σταματά να λειτουργεί στην ουσία η ΕΡΤ, μια και από ότι φαίνεται ο τεράστιος αυτός οργανισμός αδυνατεί να βγάλει εκπομπές χωρίς την συμβολή των πρώτων. Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την εικόνα. Δηλαδή η ΕΡΤ δουλεύει χάρη σε αυτούς που τώρα πρέπει να φύγουν; Και οι μόνιμοι τι κάνουν; Το ανταποδοτικό τέλος θα πρέπει να το πληρώσουμε στην επόμενη ΔΕΗ έτσι;

YouTube Vs Viacom
Επική νίκη για το YouTube και ένα δεδικασμένο που πλέον αλλάζει τον τρόπο που ορισμένοι βλέπουν το ίντερνετ.
Μπόνους: Το κουμπί μπάλα στα μουσικά βίντεο. Πατήστε το άφοβα.

Μπάλα
Όνειρο οι χθεσινές μεταδόσεις από την κρατική τηλεόραση. Χάρη στην απεργία ακούγαμε μόνο τον φυσικό ήχο από το γήπεδο τις βουβουζέλες και ήταν πραγματικά μελωδία στ’ αυτιά μας μπροστά στις σαχλαμάρες που έχουμε ακούσει τις τελευταίες μέρες.

Κρίμα
Οι ΝΕΠ Εκδόσεις των Κυριακίδη και Λαυρεντιάδη προχωρούν στην αναστολή κυκλοφορίας πλήθους περιοδικών τους. Πιθανότατα μεταξύ τους θα είναι τα L’ Officiel, Olive, Μπομπ Σφουγγαράκης, Top Scorer, κ.α.

Εικόνες
Εξήντα χρόνια από τον πόλεμο της Κορέας.

Free-press
Athens Voice
LifO
FAQ

MySpace
Εδώ μπορείτε να ακούσετε μουσική από τις χώρες που μετέχουν στο Μουντιάλ και να ψηφίσετε αυτή που έχει την καλύτερη στον κόσμο.
Μην παραλείψετε να κάνετε κλικ στη χώρα μας για να ακούσετε μια πολύ καλή playlist.

Flickr
Άλλαξε τη κεντρική του το Flickr και πλέον έχει μεγαλύτερη τη φωτό που προβάλλει, ενώ έγινε και πιο λιτή η σελίδα. Το Flickr έχει 50 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες που ανεβάζουν 3 εκατ. φωτογραφίες και βίντεο τη μέρα, ενώ μόνο το Μάιο είχε 200 εκατ. επισκέψεις.

Treasure Link
Για φίλους της DC .

Φωτό της ημέρας
Οκ έχει Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, αλλά αυτό που έγινε στο Γουΐμπλετον δεν έχει προηγούμενο. Αγώνας που κρατά πάνω από 10 ώρες. Κρατά και όχι κράτησε μια και ο αγώνας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα