O Μπόμπολας στηρίζει Goal News και SentraFM

default image

Η εφημερίδα Goal News και ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentragoal, θα παραμείνουν η αιχμή του δόρατος στην αθλητική ενημέρωση, για τον όμιλο Μπόμπολα

Οι φήμες και το γαϊτανάκι ασαφών ειδήσεων που ήθελαν την οικογένεια Μπόμπολα να «δίνουν» την εφημερίδα Goal News και το Sentragoal στον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, φαίνεται πως όχι απλώς δεν ευσταθούν, αλλά ποτέ δεν ήταν και πραγματικά υπαρκτές ή βάσιμες.

Διότι, όπως έγινε γνωστό, στις 6 Ιουλίου ο Φώτης Μπόμπολας προχώρησε σε μεγάλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Sport Plus, της εταιρίας που εκδίδει την εφημερίδα Goal News και «τρέχει» το site Sentragoal.gr. Συγκεκριμένα, το μετοχικό κεφάλαιο αυξήθηκε κατά 1.350.000 ευρώ.

Αυτή η κίνηση δείχνει και εμπράκτως ότι ο Όμιλος Μπόμπολα είναι αποφασισμένος να στηρίξει την εφημερίδα, για ακόμη καλύτερες κυκλοφορίες και δημοσιογραφικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίο της Sport Plus ήρθε να ζευγαρώσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που είχε γίνει στην εταιρεία NSP που έχει στο δυναμικό της τον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM.

Συνεπώς, κανένα από τα δύο Μέσα δεν αλλάζει χέρια, ούτε υπάρχει κάποια επαφή με τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Ο Όμιλος Μπόμπολα συνεχίζει κανονικά…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα