Ο έντιμος σινεφίλ

default image

Δεκάδες σελίδες από το σενάριο της συνέχειας των "Πειρατών της Καραϊβικής βρήκε ένας άνδρας σε καφετέρια του κεντρικού Λονδίνου, αλλά αρνήθηκε να τα διαβάσει, για να μην χαλάσει την έκπληξη (Vid)

Εκεί που καθόταν αμέριμνος ένας άνδρας σε ένα καφέ του κεντρικού Λονδίνου βρήκε παραδίπλα του 194 σελίδες από το σενάριο της επιτυχημένης ταινίας Πειρατές της Καραϊβικής.

Ο εν λόγω άνδρας του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα έμεινε άφωνος ενώ περίμενε να του σερβίρουν το πρωινό του. Ωστόσο, δεν μπήκε στον πειρασμό να το ανοίξει και το παρέδωσε στην εφημερίδα SUN, την οποία διαβάζει μανιωδώς.

Το σενάριο τιτλοφορείτο “On Stranger Tides” ενώ η SUN επικοινώνησε με την Walt Disney Pictures, και της το παρέδωσε χωρίς να  ρίξει ούτε μια κλεφτή ματιά.

Όπως δήλωσε ο άνδρας, “είμαι μεγάλος θαυμαστής της ταινίας αλλά κατάφερα να συγκρατηθώ και να μην το διαβάσω επειδή ήθελα να δω τι γίνεται όταν βγει στη μεγάλη οθόνη”.

Τα γυρίσματα για το sequel  της ταινίας άρχισαν χθες στη Χαβάη με τον Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Τζακ Σπάροου να ψάχνει την Κρήνη της Νιότης.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα