Ο Ευαγγελάτος, γδυθείτε!

default image

Πάνος Σόμπολος: "Αυτά τα Ταμεία που σήμερα είναι υγιή και νοικοκυρεμένα θέλουν να τα ενοποιήσουν και να τα ισοπεδώσουν. Δεν θα το επιτρέψουμε"

Στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με το Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly, πρώτη στη λίστα των Entertainers, τα αστέρια της σόου μπιζ της χρονιάς που τελειώνει, είναι η συγγραφέας  J.K. Rowling. Πέρυσι ήταν το καστ της σειράς ‘Grey’s Anatomy’. Άλλοι που πρωταγωνίστησαν φέτος, είναι οι Amy Winehouse, Gerard Butler, The Simpsons, Rihanna, Johnny Depp, Mat Damon, The Sopranos.

Στη Θεσσαλονίκη
Έγινε και η απονομή των κρατικών βραβείων ποιότητας του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης και η μεγάλη νικήτρια όπως αναμενόταν ήταν η ταινία ‘Ελ Γκρέκο’ του Γιάννη Σμαραγδή, με 8 βραβεία. Να σημειώσουμε πως μέχρι τώρα έχει κόψει περίπου 650 χιλ. εισιτήρια. Δείτε εδώ όλα τα βραβεία.

ALPHA
Νομίζατε πως τον κόψανε τον Αλιάγα στον Alpha ε; Όχι ακόμα. Το ‘Γκρο Πλαν’ επανακάμπτει, με καλεσμένη μάλιστα την Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν. Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 23.00.

MEGA
Στην Εμπόλεμη Ζώνη (5ος χρόνος φέτος) του Σωτήρη Δανέζη, σήμερα Τετάρτη τα μεσάνυχτα, θα δούμε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Ένας Ανήσυχος Αμερικανός’ για μια αλλόκοτη ομάδα Αμερικανών στα βουνά του Άινταχο που ανήκουν στο κίνημα των λεγόμενων ‘Survivalists’. Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που θεωρούν βέβαιη την κατάρρευση της πολιτισμένης κοινωνίας και προετοιμάζονται για αυτή. Χτίζουν καταφύγια, εκπαιδεύονται στα όπλα, αποθηκεύουν τρόφιμα και πυρομαχικά για να επιβιώσουν και να αντισταθούν σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ . Το περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΝΤ1
Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ευαγγελάτος θα μας βγάλει από τα ρούχα μας. Στην κυριολεξία. Κινέζικα ρούχα, μαϊμούδες, μεταχειρισμένα, όλα σκάρτα.

ALPHA2

Αν είστε κοντά σε τηλεόραση, ενημερώστε μας. Τέλειωσε ο Λαζόπουλος ή ακόμα;

Απεργία

Ιδού τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος: «Συνάδελφοι απεργούμε γιατί σήμερα καίγεται το σπίτι μας. Μας παίρνουν τα Ταμεία που οι παλαιότεροι συνάδελφοί μας έχτισαν λιθαράκι – λιθαράκι με μεγάλους κόπους, πολλές θυσίες και συνεχείς αγώνες. Από το 1914 άρχισαν να χτίζονται αυτά τα Ταμεία και έβαλαν πλάτη ο Παλαμάς, ο Νιρβάνας, ο Σουρής, ο Παπαδιαμάντης και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μας και πνευματικοί άνθρωποι του τόπου. Αυτά τα Ταμεία που σήμερα είναι υγιή και νοικοκυρεμένα θέλουν να τα ενοποιήσουν και να τα ισοπεδώσουν. Δεν θα το επιτρέψουμε».

Στο ίντερνετ
Το Youtube του 2006 είναι φέτος το Facebook. Καθημερινά ακούμε και κάτι καινούργιο για τη δημοφιλή ιστοσελίδα. Το Facebook λοιπόν σύναψε συμφωνία με το ABC News και πλέον οι χρήστες του σάιτ κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να “ακολουθούν” τους ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού δικτύου και να διαβάζουν φρέσκα νέα, βίντεο, ανταποκρίσεις, αλλά και να κάνουν διάλογο και να παίρνουν μέρος σε δημοσκοπήσεις για σημαντικά θέματα. Το Facebook έχει 56 εκατ. χρήστες και είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το εξώφυλλο του Nitro για ευνόητους λόγους.

Απεργία
Να γίνονται συχνότερα ώστε να βλέπουμε και περισσότερες ταινίες στην τηλεόραση, στη θέση των ειδήσεων και των “ενημερωτικών” εκπομπών.

Τηλεθέαση
Στο 20,8% το παιχνίδι Λεβαδειακός – Άρης, 22,2% το Ολυμπιακός – Βέροια, 29,1% το Λάρισα – Παναθηναϊκός.

Μπάλα
ΝΕΤ 21.45, Λάτσιο – Ολυμπιακός. Τα υπόλοιπα στη Nova.

Φωτό της ημέρας
Μια τυπική πολυκατοικία στην Παλαιστίνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα