Ο Φερεντίνος είναι cool

default image

Και το Νews247 επίσης. Κάνουμε τα πρώτα μας βήματα, άρα να είστε επιεικείς. Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι για ένα ...Super Deal με την ενημέρωση

99,5
Και επίσημα πλέον, ο ραδιοφωνικός σταθμός Planet πέρασε στα χέρια της Γιάννας Αγγελοπούλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει ύφος και δεν θα είναι πια μουσικός σταθμός αλλά ειδησεογραφικός ,ενώ ενδεχομένως να αλλάξει και όνομα. Μετά την εφημερίδα και το ράδιο, επόμενος σταθμός, η τηλεόραση.

Στάη
Μέσα της σεζόν δεν ήταν που πήγε ο Ευαγγελάτος στον ΑΝΤ1 και η Στάη έφυγε άρον άρον για MEGA; Τώρα συζητά με ALPHA. Πότε πήγε στο MEGA και φεύγει πάλι; Παλιά δεν ήταν έτσι. Ένας παρουσιαστής ειδήσεων πήγαινε σε ένα κανάλι και ταυτιζόταν με αυτό. Τώρα βλέπεις ειδήσεις και για να σιγουρευτείς πως βλέπεις το κανάλι που νομίζεις ότι βλέπεις πρέπει να κοιτάς πάνω αριστερά το σήμα του καναλιού.

Φερεντίνος

Βλέποντας τον Χρήστο Φερεντίνο στο Deal και το Super Deal αυτή την εβδομάδα, διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά πως είναι ο πιο cool παρουσιαστής του οτιδήποτε στην Ελλάδα. Είναι χαρισματικός, άνετος, χωρίς δήθεν, αυθεντικός.

Σινεμά

Ο τελευταίος ήρωας κόμικ που θα μεταφερθεί στο πανί είναι ο Iron Man, με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να είναι ο πρωταγωνιστής. Θα προβληθεί του χρόνου.

Κάνε 5 Λεπτά Διάλειμμα

Νιώθεις να τα έχεις δώσει όλα;
Έσφιξαν οι ζέστες και αισθάνεσαι “καμένος”;
Ξεκουράσου λίγο στο GAME 24.
Στο σπίτι, στη δουλειά, στην εξοχή.
GAME 24: Για μικρούς και μεγάλους.
Σήμερα τσακίσαμε το Urban Sniper.

Τσικλητήρεια
Σήμερα Δευτέρα, πραγματοποιείται για ένατη χρονιά το IAΑF Athens Prix Τσικλητήρεια στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30 και η μετάδοση από τον ΑΝΤ1 ξεκινά στις 19.00. Είσοδος ελεύθερη.

Σκάι

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού, την προσεχή αγωνιστική σεζόν, ο Σκάι θα μεταδίδει αγώνες της Euroleague. Συγκεκριμένα θα μεταδίδει αγώνες των ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης) που μετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο.

ALPHA
Προτάθηκε από το κανάλι της Αττικής οδού στη Μενεγάκη να παρουσιάσει του χρόνου ένα ριάλιτι και αυτή αρνήθηκε. Σου λέει καλός είναι ο ‘Καφές με την Ελένη’, πόσα καρπούζια να σηκώσω η γυναίκα…

ΜEGA

Από τις 23 Ιουλίου και κάθε μέρα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το Mega θα προβάλλει το δεύτερο κύκλο της σειράς Mysterious Ways.

Υ.Γ.
Στην πάνω μπάρα στη homepage του SPORT 24, εκτός του GAME 24 θα δείτε και το νέο μας site, NEWS 24|7. Ρίξτε μια ματιά και τα ξαναλέμε. Πολυάσχολος μήνας ο Ιούνιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα