Ο John Cena στις οθόνες μας

default image

hirst_b.jpg
WWE


H NOVA ανακοίνωσε την απόκτηση του πρωταθλήματος Raw. Το SuperSport 3 θα προβάλλει κάθε Παρασκευή (23:00) το σόου. Οσονούπω σκάει μύτη και το πρώτο ελληνικό portal για το WWE, το wrestling και τις πολεμικές τέχνες, ονόματι www.lordofrings.gr.

Του κόσμου τα περίεργα
Ένα VW Beetle με την Google Street View κάμερα πάνω του πήγε μία βόλτα στο Σαν Φραντσίσκο και είδε απίστευτα πράγματα.

Κυκλοφορίες
Το “Πρώτο Θέμα” μοσχοπούλησε και την περασμένη Κυριακή (208.380 φύλλα). Ακολούθησαν το “Βήμα της Κυριακής” (194.570), το Έθνος (160.060). Εκτός πεντάδας έμεινε ο ανανεωμένος Τύπος της Κυριακής! Πάντως αύξηση παρουσιάζεται στις πωλήσεις των εφημερίδων τον τελευταίο καιρό (καλοκαιράκι γαρ), 7,74% στις πολιτικές, 15,22% οι αθλητικές.

iTunes

Βρήκε τρόπο να μας “φακελώσει” η Apple. Σύμφωνα με έρευνα, η εταιρεία έχει αποθηκεύσει προσωπικά δεδομένα ανθρώπων, που κλίκαραν για να αποκτήσουν τραγούδια online από το iTunes.

Super Deal

Η νεαρή Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, μοντέλο στο επάγγελμα, τρέλανε τον τραπεζίτη και κέρδισε απίστευτα λεφτά στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι (21:00, ANT1).

MTV

Τα ξημερώματα διεξάγεται η τελετή απονομής των MTV Movie Awards. Η ταινία “300″ συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψηφιότητες. Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες!

ΜAD

Στα δικά μας βραβεία τώρα. Το ελληνικό μουσικό κανάλι μας καλεί να ψηφίσουμε τους νικητές της 4ης απονομής βραβείων, που θα φιλοξενηθεί στις 25 Ιουνίου.

Σινεμά

Ξέρετε τα πάντα για τις ταινίες που κάνουν κουμάντο στο Box Office; Δοκιμάστε να λύσετε τα κουίζ αν λέτε ότι γνωρίζετε όσα πρέπει για τους Πειρατές της Καραϊβικής, τον Σρεκ και τον Σπάιντερμαν. O νικητής δεν κερδίζει τίποτα.

H είδηση της ημέρας

Διαβάσαμε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο Καταλανός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αριέλ Σανταμαρία κέρδισε μία θέση στον Δήμο της πόλης Ρέους, αφού προεκλογικά είχε δηλώσει πως θα συμμετέχει στα κοινά ντυμένος Ελβις Πρίσλεϊ και θα μετατρέψει την κεντρική πλατεία της πόλης σε πισίνα γυμνιστών!

Φωτό της ημέρας

Ωραία έκθεση να πας το παιδί σου! Μπαμπάς και κόρη περνούν μπροστά από το έργο του καλλιτέχνη Nτάμιεν Χιρστ στο Λονδίνο με τον αισιόδοξο τίτλο “Death Explained”. Ένας πεινασμένος καρχαρίας ετοιμάζεται να ικανοποιήσει την πείνα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα