O Λάκης επιστρέφει, ο Θρύλος (μάλλον) φεύγει

default image

Η επιστροφή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” απόψε (21.00) θα εκτοξεύσει στα ύψη τα χαμηλά νούμερα του καναλιού

Alpha
Η επιστροφή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” απόψε (21.00) θα εκτοξεύσει στα ύψη τα χαμηλά νούμερα του καναλιού. Φανταζόμαστε ότι ο Λάκης θα καλύψει μεγάλη γκάμα θεμάτων (αγρότες, Τζούλια κτλ).

MusicStation
Η Ευρώπη κήρυξε πόλεμο εναντίον της πειρατείας και των  iTunes ή έχουμε να κάνουμε με έναν έξυπνο τρόπος για να αυξήσει η HP τις πωλήσεις της. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις εκλεκτές χώρες.

ΕΡΤ
Ο Ολυμπιακός αποτελεί το καλύτερο προϊόν της δημόσιας τηλεόρασης, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να παραχωρηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των “ερυθρολεύκων¨” για λόγους οικονομίας. Τηλεοπτική στέγη θα αναζητήσει και η Σκόντα Ξάνθη. Μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ θα μείνει στο Ραδιομέγαρο.

ΕΡΤ2
Την καρέκλα του προϊστάμενου του αθλητικού τμήματος πολλοί διεκδίκησαν όμως ο Αντώνης Κατσαρός θα την κρατήσει μέχρι τον Ιούλιο. Μετά έχει ο Θεός.

Mega
Διαβάσαμε ότι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα συνεχιστεί και του χρόνου. Φυσιολογική εξέλιξη αν σκεφτεί κανείς ότι αμερικάνικη σειρά που μοιράζεται την “πρωτότυπη” ιδέα του Παπακαλιάτη βρίσκεται στην 4η σεζόν.

Τέχνη

Όταν η φαντασία ενός ανθρώπου δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα . Τα υλικά μπορεί να βρίσκονται στα ντουλάπια σας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η “Αυριανή” και οι κακές προθέσεις των ξένων.

Star Wars
Ο Tζορτζ Λούκας ετοιμάζει 3D λίφτινγκ για τις δύο τριλογίες. Εν τω μεταξύ το “Avatar” που εγκαινίασε τη νέα εποχή, έγινε και βουνοκορφή στην Κίνα.

ΗΠΑ
Το 2009 διέκοψαν την κυκλοφορία τους 360 περιοδικά. Δύσκολοι καιροί!

Φωτό
Το σπορ λέγεται motoball και αυτές τις μέρες διεξάγεται στη Γερμανία το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα