Ο Λάκης σαρώνει

default image

Και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι η λιγότερο sexy γυναίκα του πλανήτη. Έτσι λέει το Maxim. Πωλείται η Netmed; Αρχίζει και ο Εξάντας, μη το χάσετε

Έκτακτη ανακοίνωση

Τέτοια Δ.Τ μπαίνουν ατόφια:
Η Naspers Limited διερευνά το ενδεχόμενο πώλησης της Netmed NV.
Ν. Αφρική – 31 Οκτωβρίου 2007: Η Naspers Limited (JSE: NPN, LSE: NPSN) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεκινήσει τις επίσημες διαδικασίες, με σκοπό να διερευνήσει το ενδεχόμενο πώλησης της NetMed NV, εταιρίας που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της παροχής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η NetMed διατηρεί την πρώτη θέση στην παροχή συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προσφέροντας την ψηφιακή δορυφορική πλατφόρμα Nova σε περισσότερους από 340.000 συνδρομητές.
Η απόφαση της Naspers Limited να διερευνήσει το ενδεχόμενο πώλησης της NetMed NV προέκυψε μετά από αξιολόγηση των επενδυτικών της προτεραιοτήτων και εντάσσεται στη στρατηγική της για επικέντρωση σε αναδυόμενες αγορές.
Ως οικονομικός σύμβουλος για τη διεξαγωγή της διαδικαίας έχει οριστεί η Citigroup, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει ήδη εκφραστεί από αρκετούς πιθανούς επενδυτές.

Maxim
Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του αντρικού περιοδικού Maxim, η λιγότερο σέξι γυναίκα της σόου μπιζ είναι η Sarah Jessica Parker (γνωστή από το Sex and the City). Η γυναίκα δηλαδή που με το στιλ της έχει δημιουργήσει μόδα και όλες θέλουν να της μοιάσουν. Κορίτσια μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε; Στη δεύτερη θέση είναι η τραγουδίστρια Amy Winehouse, στην τρίτη η Sandra Oh (γνωστή από το Grey´s Anatomy), στην τέταρτη η Madonna (χαχαχα).

Θέμα Hollywood Nights
Η κυριακάτικη εφημερίδα ‘Πρώτο Θέμα’ έκλεισε συμφωνία με τη Warner Bros και πλέον θα προσφέρει ταινίες της. Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με το φιλμ ‘ Troy.

SS1
Αύριο Πέμπτη τα μεσάνυχτα, ο Δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας θα είναι καλεσμένος του Γιώργου Συρίγου, στην εκπομπή Super Euroleague. Πέρα από τις αναλύσεις για τους 3 αγώνες των ομάδων μας, στην εκπομπή θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους του SuperSport, Νίκο Παπαδογιάννη και του “δικού” μας Γιάννη Φιλέρη για τους αγώνες του Άρη με τη Λε Μαν στη Γαλλία και του Ολυμπιακού στη Λιουμπλιάνα με την Ολύμπια

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Sportday για τη Βραζιλιάνα (είχαμε καιρό να τη δούμε και μας έλειψε).

Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Το ότι είναι η επιτυχία της χρονιάς έχει ειπωθεί πολλές φορές. Ας δούμε τα νούμερα (της AGB) και την άνοδο που έχει σημειώσει η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου από την αρχή της σεζόν:
30/10 – 54,8%
23/10 – 48,2%
16/10 – 47,7%
9/10 – 45,4%
2/10 – 35,4%
25/9 – 29,4% (επανάληψη)
18/9 – 37,5%
11/9 – 30,5%
4/9 – 25,5%
Να σημειωθεί ότι χθες άγγιξε το 60%.

ALPHA
Πάλι πρώτος σε τηλεθέαση χθες ο Alpha, με 21,4%. Μαντέψτε το λόγο.

ALPHA2
Για ακόμα μια φορά θα τονίσουμε πως η σειρά ‘Υπέροχα Πλάσματα’ είναι η καλύτερη σειρά της σεζόν.

Halloween
Γιορτάζουν το Χαλοουΐν σήμερα στις ΗΠΑ και τα google.com και youtube.com έχουν και την κατάλληλη αμφίεση. Το YouTube μάλιστα, στην κατηγορία ‘Featured Videos’ έχει βάλει τον περίφημο Rob Zombie να επιλέξει βίντεο.

Google Phone
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, τις επόμενες δύο εβδομάδες η Google θα ανακοινώσει την είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα ασχοληθεί με τη δημιουργία νέας συσκευής αλλά μόνο με το λογισμικό το οποίο θα “τρέχει” φυσικά όλες τις υπηρεσίες της Google (gmail, youtube, google.maps κλπ). Λέγεται ακόμα πως είναι σε συζητήσεις με τις εταιρείες HTC και LG για τη δημιουργία κινητών που θα υποστηρίξουν το λογισμικό, αλλά και με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όπως η Orange και η Verizon Wireless.

ΝΕΤ
Πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη στις 22.00 για τον Εξάντα του Γιώργου Αυγερόπουλου. Το πρώτο ντοκιμαντέρ, το οποίο έπαιξε και στις Νύχτες Πρεμιέρας, έχει να κάνει με τα ‘Ψηφιακά Νεκροταφεία’. Με τις χωματερές ηλεκτρονικών συσκευών της Κίνας, συγκεκριμένα, όπου καταλήγουν 50 εκατ. τόνοι μηχανημάτων που η Δύση έχει για πέταμα.

Φωτό της ημέρας
Η Βραζιλία πήρε τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2014 και οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους. Δώσε τους μπάλα και καρναβάλι και είναι μια χαρά. Στο πλάνο, εργάτης ντύνει άγαλμα.

Υ.Γ.
Φορτηγά παρκαρισμένα στη Μεσογείων και την εθνική, διαδηλώσεις φοιτητών, μαθητών και συνταξιούχων, αφόρητη κίνηση παντού. Ότι και να κάνετε πάντως, από την Αθήνα δεν μας διώχνετε. Αντέχουμε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα