Ο Μαρκ και η Μπρίτζετ

default image

Η 50χρονη Μπρίτζετ Πολκ, τοποθετεί πέτρες πάνω σε πέτρες, ένα εγχείρημα ομολογουμένως με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Την αποκαλούν Rock Lady of New York και έχει πολλούς θαυμαστές

MEGA
Το Food and the City (Παγκράτι) αναβλήθηκε λόγω των εκλογών, ελπίζουμε την άλλη Κυριακή.
Αν δεν σας βολεύουν οι ώρες, το ΟΥΚ υπάρχει και online.

Path
Τώρα που μπήκανε όλοι στο Twitter, θα φύγουμε να πάμε στο Path ; Ίσως βολέψει κάποιους καθώς επιτρέπεται να έχεις μόνο 50 φίλους.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και Ανοχή-Αποχή.

Στον κόσμο του
Για τον Marc Hogancamp έχουμε ξαναγράψει πριν αρκετό καιρό. Για το ότι χτυπήθηκε έξω από ένα μπαρ με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλική βλάβη, αλλά όμως δεν το έβαλε κάτω και δημιούργησε στην αυλή του έναν άλλο δικό του κόσμο. Τότε λοιπόν μιλούσαμε για την απίθανη δουλειά του.
Η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του λοιπόν και οι δημιουργίες του τώρα και σε ντοκιμαντέρ .

Άτλας
Η Ελλάδα βρήκε τη θέση της στο χάρτη .

Τί έχεις;
Μέσα στην τσέπη σου.

Ο Κ.Κ Μοίρης
Ζει επικίνδυνα. Α και Β μέρος.

STAR
Την Τετάρτη στις 17 Νοεμβρίου, το Star προβάλλει στις 21.00 το V for Vendetta. Τους ξέφυγε και δεν το έβαλαν στις 5 Νοεμβρίου.

Hands at Gigs
Τότε και τώρα .

Φονιάς
Άλλος ένας killer κάνει την εμφάνιση του στο ίντερνετ. Αυτή τη φορά είναι το μέιλ του Facebook. To θύμα υποτίθεται θα είναι το Gmail. Για να δούμε.
Μπόνους: Η αξία του Facebook, του eBay, της Google κλπ. 

Treasure Link
Ότι πάρεις 5 δολάρια . Από το ‘σου ρίχνω τα χαρτιά’ και ‘σου γράφω ένα τραγούδι’ μέχρι ‘θα σου δώσω συμβουλές’ και ‘θα ακούσω τα προβλήματα σου’.

Φωτό της ημέρας
Η 50χρονη Μπρίτζετ Πολκ , τοποθετεί πέτρες πάνω σε πέτρες, ένα εγχείρημα ομολογουμένως με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Την αποκαλούν Rock Lady of New York και έχει πολλούς θαυμαστές.
Αυτά πάντως τα έκανα παιδί και κανείς ποτέ δεν με είπε καλλιτέχνη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα