Ο Ρένος, η Grey και οι U2

default image

Τον Οκτώβριο ξεκινά το τηλεπαιχνίδι ‘Λες και το ‘ξερες’. Πήρε ένα πόντο από την τελευταία φορά που ακούσαμε γι’ αυτό μια και στην παρουσίαση θα είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Οι ήρωες της διπλανής πόρτας
Real Life Super Heroes!
Και μια συλλογή φωτογραφιών.

Κυριακάτικες
Πάλι πρώτο το Βήμα την περασμένη εβδομάδα με 136 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Πρώτο Θέμα με 120 χιλ. και Καθημερινή με 113. Κάτω από τις 100 χιλ. οι υπόλοιπες. Συγκεκριμένα η Ελευθεροτυπία είχε 89, το Έθνος 88, η Real news 72, Ο Ελεύθερος Τύπος 33, ο Ριζοσπάστης 24, η Espresso 18 και η Veto πάλι 16 χιλ.

ALPHA
Τον Οκτώβριο ξεκινά το τηλεπαιχνίδι ‘Λες και το ‘ξερες’. Πήρε ένα πόντο από την τελευταία φορά που ακούσαμε γι’ αυτό μια και στην παρουσίαση θα είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Μεταξύ άλλων, τις ερωτήσεις των τηλεθεατών θα επιχειρούν να απαντήσουν οι Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργος Χατζηπαύλου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα  και ‘Συμφέρει να γκρεμίσουμε την Αθήνα’.
Ποιόν;

Τηλεθέαση
Υποχώρησε ο ΑΝΤ1 (17,5%) την εβδομάδα 23 με 29 Αυγούστου και στην κορυφή πάτησε το MEGA με 18,3%. Ακόμα, 10,2% για το STAR, 9,9% για τη ΝΕΤ, 9% για τον ALPHA, 7,3% για το ALTER. Στο 5,7% ο ΣΚΑΪ, 4,3% για την ΕΤ1 (χάρη στο μπάσκετ ξεπέρασε την ΕΤ3 που είχε 4%).

ΑΝΤ1
Αύριο Δευτέρα στις 23.00 ξεκινά ο 6ος κύκλος του Grey’s Anatomy. Εδώ το μίνι σάιτ.

Νύχια
Γιατί;

Gaming
Σε περίπου 2 μήνες βγαίνει το νέο Call of Duty, Black Ops. Δείτε εδώ βιντεάκια.

Treasure Link
Ωραία

Φωτό της ημέρας
Προχθές στους U2. Ωραίο σόου, καλή playlist δεν μας έλειψαν και πολλά από τα καλά τους, αρκετά καλός ήχος (το ΟΑΚΑ είναι και όχι το Μέγαρο), χορταστικό πακέτο με το γκρουπ να έχει κέφια. Αυτοί είναι οι U2 τι άλλο να περιμέναμε; Μη ξεχνάμε πως έχουμε 2010 και όχι 1985. Όσο για το λαϊκισμό του Bono, ναι έτσι είναι πάντα, μέσα όμως από αυτό σίγουρα βγαίνουν και 2-3 καλά πράγματα.
Κακία: Αφού Ιρλανδοί και Έλληνες είμαστε άφραγκοι, όπως είπε ο Μπόνο, γιατί δεν έκαναν τη συναυλία proBono;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα