Ο Ζιντάν βλέπει Dexter και Πειρατές

default image

Το Sport24.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη με το δίδυμο Μπάτης-Κρεκούκιας. Tα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια έβγαλαν καλά χαρτιά: Λαζόπουλο (Alpha), Σεχραζάτ (ANT1), Σπάιντερμαν (Mega), Τα πεθερικά της συμφοράς (Star)

Αγώνας κατά της φτώχειας
Νοva (sports 1) και ΣΚΑΪ θα μεταδώσουν το φιλικό του Ολυμπιακού με τον ΖΙΝΤΑΝ, τον ΡΟΝΑΛΝΤΟ και άλλους απόψε στις 21.15. Το Sport24.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη με το δίδυμο Μπάτης-Κρεκούκιας. Tα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια έβγαλαν καλά χαρτιά: Λαζόπουλο (Alpha), Σεχραζάτ (ANT1), Σπάιντερμαν (Mega), Τα πεθερικά της συμφοράς (Star).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος. Τα δύο ρήματα που αφορούν τον κακό Έλληνα που τόσα χρόνια τρώει από το κράτος.

Υπάρχει Θεός
Το τραγούδι “Last Crhristmas” των Wham ψηφίστηκε ως το πιο ενοχλητικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Οι γιορτές έρχονται στο ελληνικό ραδιόφωνο με το συγκεκριμένο χιτ και το σαφώς χειρότερο “Χριστούγεννα…” της Βανδή που είναι για παιδικά πάρτι.

Πειρατές της Καραϊβικής
“Did everyone see that because i will not be doing that again”, λέει ο Τζακ Σπάροου στο τέλος του τρέιλερ .  Ευτυχώς ο Τζόνι Ντεπ έχει το φάρμακο για να ξεχάσει ο κόσμος την τελευταία άθλια ταινία του ονόματι “The Tourist”. Kι ας είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα ( εδώ οι υποψηφιότητες)

Dexter
Σε μια είδηση που δεν αφορά την πλοκή της σειράς, σας ενημερώνουμε ότι ο πρωταγωνιστής Μάικλ Σ. Χολ και η σύζυγος του, Τζένιφερ Κάρπεντερ που υποδύεται την αδερφή του, ακολουθούν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από το διαζύγιο κοινή συναινέσει.

EcuRed

Ονομάζεται η απάντηση της Κούβας στην αμερικάνικη wikipedia. Εδώ το λήμμα της Wikipedia για την EcuRed. Πάντως προσπάθησα αρκετές φορές να μπω, δεν τα κατάφερα.

Animated έρευνα
Ένας διαφορετικός τρόπος να αναλύσεις βαρετά νούμερα . Δεν γνωρίζω αν τα νούμερα που αναλύει είναι σωστά, αλλά πρόκειται για έξυπνη ιδέα.

2010
Οι LA Times συγκέντρωσαν τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς. Αϊτή, πετρελαιοκηλίδα, Αφγανιστάν και άλλα… ευχάριστα. Μερικές είναι συγκλονιστικές.

ΕΡΤ
Κατά καιρούς γράφουμε και λέμε πολλά για τη δημόσια (κρατική) τηλεόραση. Ωστόσο οι τεχνικοί διέκοψαν την απεργία τους για να προβάλλουν τα αθλητικά βραβεία του ΠΣΑΤ.

Φωτό της ημέρας
“Μπλε ωκεανός” από φώτα σε εμπορικό κέντρο του Τόκιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα