Όαση ο Μητσικώστας

default image

Όπως και να το κάνεις ο Μητσικώστας και το ‘Ο Γιώργος σφύριξε‘ είναι μια όαση γέλιου, μπροστά στα υπόλοιπα που βλέπουμε

Gaming

Μπορεί στο επίσημο
σάιτ   να μην αναφέρεται πότε θα βγει επιτέλους το Starcraft II, οι φήμες πάντως λένε πως αυτό θα γίνει μέσα στο 2009!

ANT1
Την Παρασκευή γίνεται ο τελικός του X-Factor. Όπως γίνεται συνήθως σε αυτά τα σόου οι καλοί έχουν ήδη αποχωρήσει, οπότε ο νικητής θα είναι κάποιος από τους Νικόλας, Τριημιτόνιο, Κόκκινα Χαλιά και Λούκας. Όπως έλεγε και ο Μουρατίδης, στην εκπομπή αυτή ψάχνουν να βρουν το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού (κάποιον που θα μπορεί να σταθεί άνετα ως τρίτο όνομα σε κάποιο κέντρο στην παραλιακή δηλαδή). Θα το μάθουμε λοιπόν την Παρασκευή.

Στο Νησί
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Digital Cinema Media η αγαπημένη διαφήμιση των Βρετανών στο σινεμά είναι της Agent Provocateur με την Κάιλι Μινόγκ. Εντελώς αδιάφορο ποιες είναι οι υπόλοιπες που ψηφίστηκαν, ας δούμε την Kylie λοιπόν.

ΟΛΑ
Απόψε Τρίτη τα μεσάνυχτα ο Θέμος Αναστασιάδης και η εκπομπή του, ΟΛΑ 9, αλλάζουν το σκηνικό. Καλεσμένοι οι Γιώργος Νταλάρας (δίνονται και CD του στο Πρώτο Θέμα), Γιώργος Κιμούλης και Μάνος Ελευθερίου. Ναι για το ΟΛΑ μιλάμε. Ερώτηση: Το χορευτικό που ανοίγει τις εκπομπές θα γίνει κανονικά ή θα ντραπούν τους υψηλούς προσκεκλημένους;

Στη Γαλλία
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ανακοίνωσε πως θα βοηθήσει τις εφημερίδες της χώρας να ξεπεράσουν την κρίση και θα τις ενισχύσει με 600 εκατ. ευρώ. Ακόμα, θα δωρίσει σε κάθε 18χρονο που ζει στη Γαλλία μια ετήσια συνδρομή στην εφημερίδα της αρεσκείας του, για να συνηθίσει να διαβάζει εφημερίδες ενώ θα διπλασιάσει την κρατική διαφήμιση στον online και offline Τύπο. Αυτά είναι μέτρα.

Διαγωνισμός
Όσο αφορά το διαγωνισμό των Media* για τα βραβεία Όσκαρ, ανακοινώθηκαν και τα δώρα που θα πάρουν οι νικητές, προσφορά του Greekbooks.gr . Πρώτο έπαθλο ένα 4-DVD Disk Box Set με τις ταινίες Batman Begins και Dark Night. Δείτε όλα τα δώρα και πάρτε μέρος εδώ .

ALPHA
Όπως και να το κάνεις ο Μητσικώστας και το ‘ Ο Γιώργος σφύριξε ‘ είναι μια όαση γέλιου. Μπορεί να μην είναι όλα τα σκετς πετυχημένα, αλλά από τις άλλες κρυάδες που μας σερβίρουν έτερες ψυχαγωγικές εκπομπές, προτιμάμε να βλέπουμε τον ‘Αλέφαντο’, την ‘Πετρούλα’, τον ‘Κόκκαλη’, τον ‘Κούγια’.

MEGA
Η σημερινή Εμπόλεμη Ζώνη έχει να κάνει με οικονομικό πόλεμο. Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου, η “Εμπόλεμη Ζώνη” ταξιδεύει εκεί που το «αμερικανικό όνειρο» εξελίσσεται σε εφιάλτη και παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση τριών «κολοσσών» της αυτοκινητοβιομηχανίας

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τα ελληνόπουλα και την τεχνολογία. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

MAD Comics
Ας δούμε μερικά καταπληκτικά δημιουργικά του MAD που σατιρίζουν τον Μπάρακ Ομπάμα:
Yes we can’t
The first 100 minutes
Hopeless
The 46 yers old political virgin

Φωτογραφία
Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες του DPGR. ‘Η μάλλον καλύτερα, όλες αυτές που έχουν κατά καιρούς κερδίσει σε διαγωνισμούς του καλύτερου σάιτ για την ψηφιακή φωτογραφία.

Παιχνιδάκι
Το World Wars είναι ένα πολύ ευχάριστο δωρεάν παιχνίδι που θυμίζει Risk. Παίξτε εδώ .

Φωτό της ημέρας
Ακτιβιστές διαμαρτύρονται στη Βαρκελώνη για τη χρησιμοποίηση γούνας στη βιομηχανία της μόδας. ‘Πόσες ζωές για ένα παλτό;’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα