Οι 100 των ΜΜΕ

default image

media_660_b.jpg Σκάι

Η σειρά ‘Τρελές Εφημερίες’ προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23.00 από τον Σκάι και πρόκειται για τη βρετανική κωμική σειρά Green Wing του Channel 4. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Wikipedia
Τον Μάιο, η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia είχε 47 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες! Σύμφωνα με τη Nielsen έχει γίνει ο νούμερο ένα προορισμός ενημέρωσης στο διαδίκτυο, όχι μόνο για έρευνες εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος αλλά και για φρέσκα νέα.

GREEK

Greek‘ είναι ο τίτλος της νέας σειράς του ABC και σήμερα προβάλλεται στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο/πιλότος. Δεν έχει να κάνει με Ελληνάρες και σουβλατζίδικα στην Αστόρια αλλά με αδελφότητες φοιτητών στο πανεπιστήμιο Cyprus – Rhodes.

ΑΝΤ1
Μετά από μερικά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Ελένη Ράντου επιστρέφει τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά του ΑΝΤ1.

Top – 100

Για έβδομη χρονιά, η Guardian εξέδωσε τη λίστα με τους 100 πιο ισχυρούς στα ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας (δεν είναι όλοι από τη Μ. Βρετανία αλλά την επηρεάζουν). Δείτε πιο κάτω τους 10 πρώτους και εδώ ολόκληρη τη λίστα. Στο νούμερο 100 βλέπουμε το social network, Facebook, το μοναδικό στη λίστα που δεν είναι φυσικό πρόσωπο.
1. Eric Schmidt (διευθύνων σύμβουλος Google)
2. Rupert Murdoch (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος News Corporation)
3. Mark Thompson (γενικός διευθυντής BBC)
4. Michael Grade (πρόεδρος ITV)
5. James Murdoch (διευθύνων σύμβουλος BSkyB)
6. Richard Branson (ιδρυτής Virgin, μεγαλομέτοχος Virgin Media)
7. Steve Jobs (συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Apple)
8. Ed Richards (διευθύνων σύμβουλος Ofcom)
9. Lesley Douglas (συντονίστρια BBC Radio 2, 6Music)
10. Paul Dacre (εκδότης Daily Mail, διευθυντής σύνταξης Associated Newspapers)

MEGA
Από σήμερα και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, κάθε μέρα εκτός ΣΚ από τις 06.30 ως τις 10.00, οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Δημήτρης Τάκης αναλαμβάνουν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, ‘Πρωινό MEGA’.

HBO
Αν έχετε γρήγορη σύνδεση και διάθεση να “χαθείτε” σε κάτι νέο, δοκιμάστε εδώ το HBO Voyeur.

ET1
Σήμερα στις 21.00 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, όσοι από εμάς είμαστε μανιάτες, να μάθουμε από την εκπομπή ‘Από που κρατάει η σκούφια μας’ τη ρίζα του επώνυμου μας.

Το νέο του μήνα
Εντεκάχρονο (!) κορίτσι συνελήφθη από την αστυνομία του Μαϊάμι γιατί οδηγούσε (!) μεθυσμένη (!) με 160 χλμ/ώρα (!), μέχρι που τράκαρε ασφαλώς. Πηγή Reuters. Για κάτι τέτοια λατρεύουμε τις ΗΠΑ.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από τις ηλιθιότητες που κάνουν και βασανίζουν τους ταύρους κάθε χρόνο στην Παμπλόνα. Παράδοση σου λέει. Παράδοση ήταν και οι ανθρωποθυσίες κάποτε αλλά τις κόψαμε (τις περισσότερες τουλάχιστον).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα