Οι διακοπές συνεχίζονται: Μινώταυρος αντί Στάη

default image

Σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει το νέο φούξια του ΑΝΤ1 ή το διαφανές λογότυπο, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως τα τρέιλερ είναι εξαιρετικά

Wiki

Η νέα μηχανή αναζήτησης
Wikia Search είναι έτοιμη. Ψάξτε
εδώ .

ALPHA

Όχι δεν επιστρέφει στη δράση σήμερα η Έλλη Στάη. Στη θέση της εκπομπής Persona Grata, η ταινία τρόμου ‘ Μινώταυρος ‘.

Fothnet

Σας λέγαμε για τη δημοσκόπηση της Forthnet για το ‘Πρόσωπο της χρονιάς’ και για αυτόν που πιστεύαμε πως θα ανακηρυχθεί. Επαληθευτήκαμε λοιπόν και με τις μισές από τις 12.129 ψήφους, ‘Πρόσωπο του 2007′ είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΑΝΤ1
Σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει το νέο φούξια του ΑΝΤ1 ή το διαφανές λογότυπο (εμάς μας αρέσουν και τα δύο), πρέπει πάντως όλοι να παραδεχτούμε πως τα τρέιλερ του σταθμού είναι εξαιρετικά. Είτε είναι για εκπομπή είτε για σήριαλ είτε για ταινία, είναι επιπέδου αμερικάνικων δικτύων (τα λέμε με αφορμή το τρέιλερ του Aviator) και κάνουν τα υπόλοιπα κανάλια να δείχνουν… δευτεροκλασάτα.

MEGA
Είχα την “τύχη” να δούμε το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, ‘Εισοδηματίας’. Κατάφεραν να είναι χειρότερο του Deal. Η απληστία των παιχτών είναι μεγαλύτερη, σε βαθμό που να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα που παρακολουθείς, ενώ έχει και στοιχεία ριάλιτι (περιμέναμε μία ώρα να βγει η μάνα και η πεθερά της παίκτριας για τις βρίσει που την “έκαψαν” με την απόφασή τους να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να τα χάσει όλα). Άλλο ένα αποτυχημένο πείραμα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που αποδεικνύει πως το μόνο που του ταιριάζει είναι οι εκπομπές με τα ταξίδια ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, που είναι και ο λόγος που αρχικά τον συμπαθήσαμε.

Στο Χόλιγουντ
Υπάρχει φόβος για την διεξαγωγή της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, καθώς πολλοί ηθοποιοί τάσσονται υπέρ των σεναριογράφων και έχουν δηλώσει πως δεν θα παρευρεθούν στην τελετή. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως το καλύτερο φιλμ σύμφωνα με τους κριτικούς (National Society of Film Critics) είναι το ‘ There Will Be Blood ‘ με τον Ντάνιελ Ντέι Λούις (κέρδισε και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού). Καλύτερη ηθοποιός η Τζούλι Κρίστι για το ‘Away From Her’.

Σειρές
Αυτή την περίοδο προβάλλονται στη χώρα μας και μάλιστα από ελεύθερα κανάλια, οι σειρές Heroes, Lost, Desperate Housewives, CSI, Prison Break. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο.

Καθημερινή
Και η εφημερίδα Καθημερινή έκανε ανασκόπηση για τη χρονιά που πέρασε και μπορείτε να τη δείτε εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αδέσμευτος Τύπος για το ‘Θαύμα!’.

Στην Ινδία
Μπορεί μέχρι τώρα να υπήρχαν αρκετές εβδομαδιαίες δωρεάν εφημερίδες, αλλά τώρα υπάρχει και μια νέα ημερήσια. Το όνομά της είναι ‘ Ergo ‘ και απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την τεχνολογία. 

Βίντεο
Debate ‘08: Obama Girl vs Giuliani Girl . Αυτά είναι.

Μουσική
Το νέο άλμπουμ των Radiohead, ‘ In Rainbows ‘, βγήκε στα καταστήματα (πριν δινόταν μόνο online με τον καθένα που το κατέβαζε να πληρώνει ότι ήθελε) και αυτόματα βρέθηκε στην κορυφή του βρετανικού τσαρτ.

Φωτό της ημέρας
Το έδαφος έχει προετοιμαστεί από τη σειρά 24 και την ταινία Deep Impact . Οι ΗΠΑ μοιάζουν έτοιμες για τον πρώτο έγχρωμο πρόεδρο . Τον στηρίζει και η Όπρα Γουΐνφρι και δεν το λέμε για αστείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα