Οι Ιρανοί πήραν τα όπλα τους

default image

Στο Ιράν αποφάσισαν να τιμωρούν αθλητές και καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε διαφημιστικά σποτ, γιατί προμοτάρουν μια νοοτροπία καταναλωτισμού

Κρίση ηλικίας

Οι New York Times «ανέβασαν» ένα blog στο οποίο γίνεται συζήτηση για ένα ηλικιακό… πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις ΗΠΑ. Πλέον οι μεγάλοι άνθρωποι ζουν περισσότερο από παλιά και οι άνω των 80, μετριούνται σε εκατομμύρια, με συνέπεια να εξαρτώνται για βασικές τους ανάγκες από άλλους κοντινούς ανθρώπους. Κάντε ένα τσεκ.

Όχι στον καταναλωτισμό

Στο Ιράν αποφάσισαν να τιμωρούν τους αθλητές και τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε διαφημιστικά σποτ, γιατί προμοτάρουν μια νοοτροπία καταναλωτισμού. Τι θα έπρεπε να προμοτάρουν δηλαδή, τα εμπάργκο;

IPhone reloaded

Το iPhone 2.0 είναι γεγονός και ήδη στα χέρια των Ευρωπαίων, αλλά και των Αμερικανών. Με ενδιαφέρον θα θέλαμε ένα στα χέρια μας για να δούμε τι σκαμπάζει. Πάντως, το 2.0 είναι ήδη «σπασμένο», αφού κάποιοι… χάκερς κατάφεραν να το σπάσουν αμέσως. Το προηγούμενο είχε μείνει κλειδωμένο για δύο μήνες.

Ερτζιανά Θεσσαλονίκης
Πρώτο το Ράδιο Θεσσαλονίκη με 12.4 % και δεύτερος ο Star FM με 10.8%. Τρίτο το Metropolis με 8.5% στις μετρήσεις για την ακροματικότητα του διμήνου 28/4-15/6.

Όλη μέρα Προολυμπιακό
Από τη ΝΕΤ θα μεταδοθούν όλοι αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Αθήνας. Τα ματς ξεκινούν από τη 1 το μεσημέρι, ενώ καθημερινά θα τρέχουν και δύο εκπομπές. Μία πριν το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας σαν pre game show και άλλη μία, αμέσως μετά. Κοντά στα μεσάνυχτα δηλαδή.

Μπάσκετ και πάλι
Τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ είναι ακόμη στον αέρα και δεν ξέρει κάποιος που θα καταλήξουν. ΕΡΤ, ΑΝΤ1 και ALPHA θέλουν τους αιώνιους στην οθόνη τους και αναμένονται προσφορές. Με βάση τις φετινές μεταγραφές θα πρέπει να είναι μεγάλες. Πάντως, το 21:00 του ΣΚΑΪ πέρυσι στα ματς του Ολυμπιακού ήταν λάθος κίνηση.

Ξενοφοβία τέλος;

Πολύ ξένη σειρά έχει πέσει στα κανάλια φέτος το καλοκαίρι. Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια που είχαμε Εμείς κι Εμείς και Ρετιρέ (όχι ότι αυτά λείπουν), τώρα βλέπουμε The Closer, Tudors, Prison Break και έρχονται κι άλλα. Πάντως, υπάρχουν ακόμη καλύτερα πέρα από τον Ατλαντικό. Μήπως να κοιτάξουν ενόψει χειμώνα κανένα Dexter;

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Εξέδρα για τον τίτλο της μεταγραφής του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Η φωτό-είδηση της ημέρας

Στο Ιράν δοκιμάζουν πυραύλους που μπορούν να φτάσουν μέχρι το Ισραήλ και όλος ο πλανήτης έχει αρχίσει να… μαζεύεται, γιατί δεν ξέρεις πόσο στραβά μπορεί να ξυπνήσει ένας Ιρανός. Έχει και πολλή ζέστη εκεί. Διαβάστε το θέμα εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα