Οι λέξεις που γεννήθηκαν το 2008

default image

Ο λεξικογράφος Γκραντ Μπάρετ μάζεψε λέξεις που δεν υπήρχαν, αλλά γεννήθηκαν μέσα στο 2008 και τις δημοσιεύει

Buzzwords
Λέξεις που δεν υπήρχαν αλλά γεννήθηκαν μέσα στο 2008. Ο λεξικογράφος Γκραντ Μπάρετ τις μάζεψε και τις δημοσιεύει. Δείτε εδώ . Οι περισσότερες βγήκαν για τις εκλογές στις ΗΠΑ και για την οικονομική κρίση. Αν δεν έχεις λεφτά, τουλάχιστον ας έχεις έμπνευση.

Πρόβλημα στον κόσμο της Νάρνια
Η τρίτη ταινία που είναι στα σκαριά, φαίνεται να συναντά σημαντικά εμπόδια στην παραγωγή της, αφού η Disney δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με την Walden Media και αρνείται να χρηματοδοτήσει το φιλμ.

Η πειρατεία σκοτώνει το σινεμά και την TV
Δείτε εδώ τις σειρές και τις ταινίες που υπέστησαν τη μεγαλύτερη πειρατεία μέσα στο 2008.

Το downloading δεν σώζει τη μουσική
Μια που πιάσαμε το “κατέβασμα” αρχείων, να πούμε ότι ύστερα από στατιστική έρευνα, οι ειδικοί έφτασαν στο συμπέρασμα ότι περίπου 10.000.000 τραγουδιά σε ψηφιακή μορφή έμειναν απούλητα το 2008, επειδή οι αγοραστές πληρώνουν μόνο για όσα ξέρουν.

Πάμε κανένα σινεμαδάκι;
Τα Χριστούγεννα βγαίνουν συνήθως μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο -και πιο extreme- να κάνετε, πηγαίνετε στο κοντινό σινεμά και δείτε το Australia ή το The Spirit του Φρανκ Μίλερ. Περισσότερες πληροφορίες και trailer εδώ .

Οι Σίμπσονς στο Itunes
Αν και σε ένα από τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, γίνεται αναφορά (όχι κολακευτική) στην Apple, τα αφεντικά της εταιρίας δείχνουν ανωτερότητα και πλέον η 20η σεζόν είναι διαθέσιμη μέσω του Itunes. Προς το παρόν έχει σε HD, αλλά είναι μια σημαντική αρχή.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ώρα των Σπορ για την “επίθεση” στους μετόχους της ΑΕΚ. Χρονιάρες μέρες.

Η φωτό της ημέρας
Τελικά στο MEN 24, βλέπουν αλλιώς τα Χριστούγεννα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα