Οι νικητές των βραβείων Όσκαρ

default image

media_832.jpg Δεν χύθηκε και πολύ αίμα τελικά
Ιδού οι θριαμβευτές των βραβείων Όσκαρ στις έξι μεγάλες κατηγορίες:
Καλύτερη ταινία: No Country for Old Men
Σκηνοθεσία: Οι αδερφοί Κοέν για το No Country for Old Men
Α’ ανδρικός ρόλος: Ντάνιελ Ντέι Λούις για το There Will be Blood
Α’ γυναικείος ρόλος: Μαριόν Κοτιγιάρ για το La Mome
Β’ ανδρικός ρόλος: Χαβιέ Μπαρτέμ για το No Country for Old Men
Β’ γυναικείος ρόλος: Τίλντα Σουΐντον για το Michael Clayton
Όλους τους νικητές μπορείτε να τους δείτε εδώ.
Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν αύριο.

Χρυσά βατόμουρα

Μπορεί ο Έντι Μέρφι να θύμωσε πέρυσι που δεν πήρε το όσκαρ για την ερμηνεία του στο Dreamgirl, δεν έμεινε όμως με άδεια χέρια και φέτος μια και σάρωσε στην απονομή των περίφημων ‘Golden Raspberry’, με την ταινία Norbit. Τρία βραβεία πήρε ο άνθρωπος. Βέβαια η Λίντσεϊ Λόχαν και η ταινία που πρωταγωνίστησε, ‘I know who killed me’, πήραν συνολικά οκτώ! Δείτε εδώ όλους τους περήφανους νικητές. Ανεξάρτητο Σινεμά
Το Juno ήταν το φιλμ που διακρίθηκε στα βραβεία του ανεξάρτητου σινεμά, Independent Spirit Awards. Δείτε εδώ τη λίστα.

Goal News
Μία από τις καλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ελλάδας αλλάζει. Από αύριο Τρίτη θα είναι σε μεγαλύτερο σχήμα και όπως λένε και οι ίδιοι ‘To Goal News μπαίνει στη νέα εποχή και παραμένει πάντα πρώτος σκόρερ με ενημέρωση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ’. Καλή συνέχεια από εμάς.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal για συλλεκτικούς λόγους. Όπως είπαμε, αύριο μεγαλώνει.

ALPHA

Ξεκινά την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 22.00 και η προβολή της νέας σειράς του Alpha, με τίτλο ‘Σε είδα’, εμπνευσμένη από την ομώνυμη στήλη της Athens Voice. Πλούσιο καστ, αυτοτελή επεισόδια και μότο ‘Πίσω από τις μικρές αγγελίες… κρύβονται μεγάλες ιστορίες’. Στο πρώτο επεισόδιο, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Άρης Σερβετάλης και Δανάη Σκιάδη και η αγγελία είναι η εξής: «Έβαζες αφίσα για μια έκθεση φωτό, 3 κοπέλες δίπλα σου σε πειράζαμε, δεν μίλαγες… μόνο μας κοίταξες, κόμπλαρα, δεν το παθαίνω αυτό». Καλή αρχή.

Ελεύθερος Τύπος
Από την επόμενη Κυριακή, ο Ελεύθερος Τύπος θα προσφέρει στους αναγνώστες του τις εκπομπές του ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’. Σε 23 Κυριακές θα δοθούν 23 DVD με 36 συνολικά εκπομπές. Έξυπνη κίνηση από την εφημερίδα, αν αναλογιστούμε την επιτυχία που γνωρίζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Blog
Ένα από τα πιο διάσημα και πιο προβεβλημένα μπλογκ του ελληνικού διαδικτύου, κατέβασε ρολά. Ο λόγος για το μπλογκ της ‘Ψιλικατζούς’. Διαβάστε εδώ τους λόγους που την έσπρωξαν να το κλείσει.

STAR

Την ερχόμενη Δευτέρα το STAR ξεκινά τη μετάδοση της σειράς ‘The Nine’. Θα προβάλλεται κάθε μέρα Δευτέρα ως Πέμπτη 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και αφορά μια ομηρεία σε τράπεζα. Το κακό είναι πάντως (εκτός της ώρας προβολής από το κανάλι), πως στις ΗΠΑ δεν πήγε καλά και τελείωσε άρον άρον στα 13 επεισόδια.

Στο Πακιστάν
Η κυβέρνηση του Πακιστάν αποφάσισε να κόψει μέχρι νεωτέρας την πρόσβαση στους πολίτες της χώρας, στο YouTube. Ο λόγος λέγεται πως είναι τα βιντεάκια αντί-ισλαμικού χαρακτήρα.

Last.fm
Το εξαιρετικό μουσικό σάιτ, Last.fm, είδε την επισκεψιμότητά του τον τελευταίο μήνα να ανεβαίνει κατά 59%! Οι μοναδικοί χρήστες είναι τώρα 21 εκατομμύρια το μήνα. Ο αριθμός των χρηστών ανέβηκε κατακόρυφα από τότε που το Last.fm, το οποίο ανήκει πλέον στο CBS, προχώρησε σε συνεργασία με 4 κορυφαίες εταιρείες της μουσικής βιομηχανίας, τις Universal, Sony BMG, EMI και Warner, οι οποίες και του δίνουν περιεχόμενο. Στο Last.fm ακούς ότι θες, αλλά για να κατεβάσεις τραγούδια το κάνεις μέσω της Amazon και της 7digital, επί πληρωμή.

Φωτό της ημέρας
Ο Χαβιέ Μπαρτέμ είναι ένας από τους μεγάλους νικητές της απονομής των βραβείων Όσκαρ. Να τονίσουμε πως στα βραβεία ερμηνείας Α’ και Β’ ρόλου δεν συγκαταλέγεται Αμερικανός (ένας Ιρλανδός, μία Αγγλίδα, μία Γαλλίδα, ένας Ισπανός).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα