Οι συμβασιούχοι, η Παξινού & η κατσαρόλα

default image

Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες την 50η επέτειο ενός εκ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών της πόλης τους. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Κατίνα Παξινού.

Photo Finish για συμβασιούχους
Στις 31 του μήνα ολοκληρώνονται οι συμβάσεις στην ΕΡΤ. Φυσικά δεν λείπουν οι ειρωνείες από ορισμένους μόνιμους προς τους συναδέρφους τους. Δείγμα της χαλαρότητας που επικρατεί είναι ότι
επελέγη ένας συμβασιούχος, ο Στέφανος Αβραμίδης για να παρουσιάσει την καθημερινή βραδινή εκπομπή (ΕΤ1,23.00) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στη Βαρκελώνη. Την τελευταία εκπομπή θα την παρουσιάσει άλλος.

Walk of Fame
Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες την 50η επέτειο ενός εκ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών της πόλης τους. Της γειτονιάς που φιλοξενεί περίπου 2,400 αστέρια με τα ονόματα και τα αποτυπώματα διάσημων καλλιτεχνών. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και η Κατίνα Παξινού .

“Ηλεκτρικές” φωτογραφίες
Όταν αστράφτει και βροντάει .

ΣΚΑΙ
Όσο καθυστερεί να υπογράψει η NOVA τη συμφωνία για την Euroleague, τόσο θα καθυστερεί η ανακοίνωση της συμφωνίας. Πάντως στο Φάληρο έχουν ήδη καταλήξει στο πρόγραμμα των αγώνων που θα μεταδώσουν και το οποίο έχουν μοιράσει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Αποχή από το σεξ για τις Ελληνίδες σύμφωνα με έρευνα της Espresso . Φτάσαμε κι εκεί;

Comic-Con
Δυστυχώς, όπως έγραψε και ο P.V δεν ήμασταν εκεί. Μπορούμε να απολαύσουμε όμως όλους τους ήρωες που βρέθηκαν στο Σαν Ντιέγκο μέσω αυτού του ευφάνταστου βίντεο. Παρακολουθείστε και το “διάγγελμα” του Τζακ Σπάροου. Θυμίζουμε ότι οι “Πειρατές της Καραϊβικής” κάνουν πρεμιέρα στις 20 Μαΐου του 2011 με ανανεωμένο καστ.

Το Κορίτσι με το Τατουάζ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη χολιγουντιανή κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ. Θα υποδυθεί τον δημοσιογράφο Μίκαελ Μπλόμκβιστ. Μου φαίνεται ατυχής η επιλογή! Πάντως η σουηδική τριλογία με τη συμμετοχή του ομογενή Μιχάλη Κουτσογιαννάκη λένε ότι είναι αρκετά καλή, καθώς έχουμε δει μόνο την πρώτη ταινία.

Της κατσαρόλας!
Τα ιδιωτικά κανάλια θα μας κάνουν να σιχαθούμε το φαγητό. Μετά από όλες τις μαγειρικές εκπομπές, τον Μποτρίνι και τα φτηνοριάλιτι το “Master Chef”, το “Top Chef”, τώρα έρχεται και το “Food and the City”. Ο σεφ Καλλίδης (Όμορφος Κόσμος το πρωί) θα μαγειρεύει με “επώνυμους” στο Mega. Ε ρε μακαρονάδα και ψαρονέφρι που έχει να πέσει. Εμείς μόνο Μαμαλάκη βλέπουμε και κάτι Αυστραλούς στην ΕΤ3.

Φωτό της ημέρας
Δεν φαίνεται αληθινό με την πρώτη ματιά; Από έκθεση στο Εδιμβούργο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα