Όλα πεσμένα

default image

Δύο όψεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής. Η πρώτη και η δεύτερη. Επειδή σίγουρα αναρωτιέστε, έτσι είναι το πίσω μέρος της Σελήνης. Τα χρωματάκια βέβαια απλά δείχνουν τις υψομετρικές διαφορές. Με κόκκινο τα ψηλά, με μπλε τα χαμηλά

MEGA
Ο Σωτήρης Δανέζης κάνει πάντα πολύ ενδιαφέροντα και επίκαιρα ντοκιμαντέρ. Μαζί με τον Γιώργο Αυγερόπουλο της ΕΡΤ είναι μάλλον οι καλύτεροι στο κομμάτι αυτό.
Την Κυριακή λοιπόν στις 7 Ιουλίου η Εμπόλεμη Ζώνη θα μας παρουσιάσει τη νέα δουλειά με τίτλο ’ O πρίγκιπας και τα μαύρα διαμάντια‘.

Περιοδικά
Το Μάιο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το Glamour με 63 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησαν, Cosmopolitan με 58, Lucky με 50, Mirror με 45, Forma με 40, Marie Claire με 38, Pink Woman με 33, InStyle με 32, Sporty με 31 χιλ.

Μουντιάλ
Δύο όψεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής. Η πρώτη και η δεύτερη.

ΑΝΤ1
Έρχονται σύντομα Grey’s Anatomy (6ος κύκλος) και Lost (3ος κύκλος). Φρέσκο το πρώτο, έχει μπαγιατέψει το δεύτερο.

Τέχνη
Που φαίνεται από ψηλά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και ‘Κάγκελα παντού’.
Το Σάββατο έστω και προσωρινά, μας χαιρέτησαν Γεωτρόπιο και 9.

Κυριακάτικες
Στην κορυφή και πάλι το Βήμα (155 χιλ. φύλλα), δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 147. Η Καθημερινή στις 113 χιλ., η Ελευθεροτυπία στις 101. Ακόμα, Έθνος και 91, Real news και 76. Πολύ χαμηλά Ελεύθερος Τύπος και Veto με 27 και 25 χιλ. φύλλα αντίστοιχα.
Πεσμένα πάντως τα νούμερα και σε εφημερίδες και σε περιοδικά.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 14 με 20 Ιουνίου, το MEGA με ποσοστό 19,5% δεν έχασε την πρωτιά αφού από ότι φαίνεται τα Μυστικά της Εδέμ και Η Ζωή της Άλλης δεν πτοούνται από Μουντιάλ και βουβουζέλες. Και πάλι πάντως στη δεύτερη θέση η ΝΕΤ με 16,4%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 15,7%. Οι υπόλοιποι έλαβαν: ALTER 10,8%, ALPHA μόλις 10,2%, STAR 8,6%, ΣΚΑΪ 3,3%, ΕΤ3 2,6% και ΕΤ1 2,5%.

Φωτό της ημέρας
Επειδή σίγουρα αναρωτιέστε, έτσι είναι το πίσω μέρος της Σελήνης. Τα χρωματάκια βέβαια απλά δείχνουν τις υψομετρικές διαφορές. Με κόκκινο τα ψηλά, με μπλε τα χαμηλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα