Όλοι μπορούμε

default image

Να δώσουμε μια βοήθεια στον (κοινό) τραπεζικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους. Υπάρχει και το παρατηρητήριο Αλληλεγγύης που δημιούργησε η ΕΡΤ

 
Και τώρα βοήθεια

Στο λογαριασμό 2341103053 σε οποιαδήποτε τράπεζα της Ελλάδας, μπορούμε να συνεισφέρουμε τον οβολό μας για τους πυρόπληκτους.




Χόλιγουντ

Στην αρχή ήταν φήμες, τώρα το επιβεβαίωσε και η αστυνομία του Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός
Όουεν Γουΐλσον αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και παίρνοντας χάπια. Νοσηλεύεται και είναι σε καλή κατάσταση.




Mostra

Το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, που γιορτάζει 75 χρόνια παρουσίας, ξεκινά σήμερα 29 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου.
Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα. Με το βραβείο για τη συνολική του προσφορά στην 7η τέχνη θα τιμηθεί ο Τιμ Μπάρτον.




Παρατηρητήριο Αλληλεγγύης

Η ΕΡΤ συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση για βοήθεια στα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών και στην ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν. Από το πρωί ξεκίνησε και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, το “Παρατηρητήριο Αλληλεγγύης”, ένα ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο θα μπορούν να προσφέρουν τη συνδρομή τους οι απανταχού Έλληνες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό καθώς και οι φίλοι της χώρας μας, ανεξάρτητα από εθνικότητα. Το Παρατηρητήριο Αλληλεγγύης, θα δίνει επίσης πληροφορίες και οδηγίες προς τους πυροπαθείς, ενώ θα καταγράφει και θα προωθεί στις αρμόδιες αρχές τα αιτήματά τους.

Το τηλέφωνο του Παρατηρητηρίου Αλληλεγγύης είναι το 210 6075011 (30 γραμμές).

Επίσης, μέσα από το κέντρο θα δίνονται χρηστικές πληροφορίες σε συνεργασία με την γραμμή υποστήριξης πυροπαθών (τηλ. 1555).




Αυτά είναι…

‘Και στα δικά σας’ τιτλοφορείται η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του STAR που θα ασχολείται με γάμους επωνύμων, αλλά και “απλών θνητών”, ενώ στην παρουσίαση θα είναι ο ειδικός στο θέμα, Θέμης Μάλλης. Από τον Οκτώβριο.




Αυτά είναι…2

Το ‘Σούπερ Σταρ’ της Χριστίνας Λαμπίρη (STAR) ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα στις 14.00. Δυστυχώς ο Χίος και το ‘Μέσα σ’ όλα’ αργούν λίγο…




All of MP3

Με την αθωωτική απόφαση ρωσικού δικαστηρίου, το επίσης ρωσικό σάιτ
allofmp3.com αναμένεται να “ανοίξει” και πάλι τις δουλειές του. Μπορεί για τους Αμερικανούς να είναι ο μεγαλύτερος πωλητής πειρατικής μουσικής, δεν είναι όμως και για τον ρωσικό νόμο. Μπορεί η International Federation of the Phonographic Industry (IFPI), εκ μέρους των EMI group, NBC Universal και Time Warner Inc., να έχει μηνύσει το δημοφιλές σάιτ και να ζητά ένα τρισ. δολάρια, αυτοί όμως φαίνεται πως επανέρχονται να συνεχίσουν αυτό που έκαναν. Να πουλάνε δηλαδή μουσική, χωρίς να πληρώνουν δικαιώματα. Ποιός έχει δίκιο;




Nova

Με επιστολές της η Nova, ενημέρωσε τους πελάτες της πως μετά την αύξηση του περιοδικού κατά 5 λεπτά, ακολουθεί η αύξηση της μηνιαίας συνδρομής κατά 60 λεπτά (από 56,40 σε 57 ευρώ). Η αλήθεια είναι πως οι αυξήσεις είναι πολύ μικρές, αλλά οι συνδρομητές της δορυφορικής θα ήθελαν να δουν και το κάτι παραπάνω από τη μεριά της Nova.




Μπάλα

Από τον Alpha θα παρακολουθήσουμε το Σούπερ Καπ της 8ης Σεπτεμβρίου, μεταξύ Ολυμπιακού και Λάρισας.




Στους 31 δρόμους

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς (κομεντί) του MEGA και πρωταγωνιστεί η Σοφία Καρβέλα.




Φωτό της ημέρας

Δύο χρόνια από την Κατρίνα αυτές τις μέρες. Σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί (και φωτιές).




Π.Β.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα