Όσκαρ και χρυσά βατόμουρα για τα ελληνικά ΜΜΕ

default image

Νέα εκτέλεση του τραγουδιού “We are the world”. Περικοπές και πρόγραμμα εθελούσιων εξόδων στο ΔΟΛ. Η Άνι Λίμποβιτς φωτογραφίζει

Αϊτή

Το NBC θα προβάλλει στις 12 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, τη νέα εκτέλεση του τραγουδιού “We are the world”. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η Σελίν Ντιόν και ο Τόνι Μπένετ μεταξύ άλλων 
τραγουδούν για να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς.

Aϊτή 2
Tρεις εβδομάδες μετά το σεισμό . Οι κάτοικοι τιμούν τους νεκρούς .

SPORT 24
Πρώτο καθιέρωσε τα blogs αθλητών στο ελληνικό διαδίκτυο. Τώρα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από τον ξεχωριστό Δημήτρη Κουκουλάρη.

Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τις φετινές υποψηφιότητες . Οικογενειακή υπόθεση με το “Avatar” του Τζέιμς Κάμερον να συναγωνίζεται με το “Hurt Locker” της Κάθριν Μπίγκελοου, πρώην συζύγου του δημιουργού του “Τιτανικού”. Δέκα ταινίες αντί για πέντε διεκδικούν το Όσκαρ “καλύτερης ταινίας”.  Εκτός υποψηφιοτήτων  έμεινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (χρυσή σφαίρα για το “Sherlock Holmes”), μέσα η Μάγκι Τζίλενχαλ (”Crazy Heart”). Στις 7 Μαρτίου η απονομή με παρουσιαστές τους Άλεκ Μπάλντουιν και Στιβ Μάρτιν.

Xρυσά Βατόμουρα
Εδώ οι φετινές υποψηφιότητες . Διπλός κίνδυνος για τη στάρλετ Μέγκαν Φοξ. Υποψήφια και το φαβορί των Όσκαρ, Σάντρα Μπούλοκ.

ΔΟΛ
Περικοπές και πρόγραμμα εθελούσιων εξόδων ανακοίνωσαν οι διοικούντες στους εργαζομένους.

ΕΡΤ
Στις 12 του μήνα θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Το δίδυμο κατηφορίζει στο Νέο Φάληρο (Σκάι).

Σκάι
Κράτησε τελικά το MotoGP και απέκτησε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του WRC.

Λεύκωμα
Ωραία τα βιβλία του Σκάι για τις μεγάλες ελληνικές ομάδες σε έναν “φτωχό” χώρο των ελληνικών εκδόσεων. Ωστόσο δεν συγκρίνονται με τη συλλεκτική έκδοση για τη ζωή και την καριέρα του Βαλεντίνο Ρόσι με την επιμέλεια του Βασίλη Αντζουλάτου. Με τιμή 7,90 ευρώ φυσικά εξαντλείται και λογικά θα επανακυκλοφορήσει. Το… τυρί είναι το αυτόγραφο του “γιατρού” στην τελευταία σελίδα!

Χρυσές ενδεκάδες
Την Τετάρτη (3/02) θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. Μαγνητοσκοπημένη η τηλεοπτική μετάδοση από τον Σκάι (00.00). Ήδη βρίσκεται στα σκαριά λεύκωμα με τη συνεργασία της Superleague.

Alpha
Όλοι εμείς οι περίεργοι βοηθήσαμε τη Δευτέρα (1/02) την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ποσοστό 46% κατέγραψε η AGB στο ξεκίνημα του “Καφέ με την Ελένη”. Μέχρι 60,6% έφτασε η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Απογευματινή , Το σεξ κάνει καλό στην καρδιά.

Βραβεία Γκράμι
Περισσότεροι από 26.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελετή απονομής, ποσοστό μεγαλύτερο κατά 35% σε σύγκριση με τα περσινά νούμερα.

Vanity Fair
Η Άνι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τις ανερχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Φωτό της ημέρας
Ο πόλεμος του Ιράκ θα “κυνηγάει” πάντα τον Τόνι Μπλερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα