Ωχ, η Βικτώρια

default image

Η Secret για να εξηγούμαστε. Γεννέθλια για το "Παρόν" και το "Mediablog" και καλή τηλεθέαση για την "Μαρία την Άσχημη". Ποιος τη βλέπει;

Weblog Awards 2007
Για την ανάδειξη των καλύτερων μπλογκς, ψήφισαν 545 χιλ. χρήστες του διαδικτύου και ανέδειξαν τα καλύτερα σε 49 κατηγορίες. Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές. Καλύτερο μπλογκ, το Post Secret. Εμείς πάντως προτιμούμε τα Webby Awards.

Κόμικς
Η Marvel Entertainment λανσάρισε μια νέα υπηρεσία όπου οι φίλοι των κόμικς μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υλικό της Marvel στο διαδίκτυο. Η Marvel (Spider-Man, X-Men, The Fantastic Four, κ.α)  χρεώνει τους online χρήστες για τα web-comics, 5 δολάρια το μήνα ή 10 το χρόνο. Το πλάνο είναι για 2.500 κόμικς, ενώ τώρα διατίθενται 250 δωρεάν για δοκιμή. Ρίξτε εδώ μια ματιά.

Gmail
Ξεπέρασε τα 5 Giga η χωρητικότητα του web mail της Google και συνεχίζει.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Traffic γιατί ο Μιχάλης Γιαννάτος είναι από τους αγαπημένους μας.

Γενέθλια1
Η κυριακάτικη εφημερίδα ‘ Το Παρόν‘ κλείνει 15 χρόνια σοβαρής παρουσίας στη ζούγκλα των ΜΜΕ. Από εμάς πολλές ευχές και ψηλά τη σημαία.

Γενέθλια2
Ένα χρόνο στον αέρα κλείνει και το αποκαλυπτικό Mediablog. Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το πρώτο Θέμα πούλησε 234 χιλ. φύλλα (38 χιλ. λιγότερα από την προπερασμένη Κυριακή) και βρέθηκε ως συνήθως στην κορυφή (φαίνεται πως το Νησί δεν άρεσε όσο η Τροία, όσο για το Σαμουράι το έχουμε δει όλοι 10 φορές). Το Βήμα δεύτερο με 194, η Καθημερινή τρίτη με 185. Στις 162 η Ελευθεροτυπία, μόλις 106 το Έθνος. Στις 95 ο Ελεύθερος Τύπος.

MEGA
Έχει πάρει τα πάνω της η Μαρία η Άσχημη και καθημερινά είναι πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα, άντε δεύτερο καμιά μέρα. Πως γίνεται; Ποιός τη βλέπει;

Τηλεθέαση
Το διάστημα 5 με 11 Νοεμβρίου το πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση ήταν το MEGA με 17,3%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 15,9%, ALPHA με 15%, ALTER με 11,1%, ΝΕΤ με 10,7%, STAR με 10,3%.

Λέμε να δούμε
Batman Begins. Την Πέμπτη στις 21.00 από το STAR.

ΝΕΤ
Την Τετάρτη στις 22.00 ο Γιώργος Αυγερόπουλος και ο Εξάντας θα μας μεταφέρουν στη Γροιλανδία, εκεί που το λιώσιμο των πάγων και η κλιματική αλλαγή βιώνονται ως απτή καθημερινότητα των λιγοστών κατοίκων αυτής της αχανούς μα παγωμένης χώρας. Πρόκειται για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα κάνει ο καλός δημοσιογράφος, με θέμα το κλίμα και τις επιπτώσεις που υφίσταται ο πλανήτης από την αλλαγή του.

Φωτό της ημέρας
Ωραία πράγματα. Στιγμιότυπο από το Victoria’s Secret Fashion Show.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα