Παίρνουν μπρος σιγά σιγά τα κανάλια

default image

Βάζουν μπροστά τις μηχανές τα κανάλια με τις πρεμιέρες των σειρών, των ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών τους

Περιοδικά

Πρώτο περιοδικό σε πωλήσεις τον Αύγουστο ήταν το Cosmopolitan με 98 χιλ. τεμάχια. Το Mirror είχε 83, το Pink Woman 73, το Glamour 71, το Lucky 64. Οι άντρες διαβάζουν καθόλου περιοδικά;

Εφημερίδες

Εξαιρετικές οι προσφορές των εφημερίδων Καθημερινή και Έθνος, το ντοκιμαντέρ για τον Β’ΠΠ δηλαδή και οι ταινίες του Πίτερ Σέλερς αντίστοιχα. Μέσα σε ένα χάος από προσφορές ταινιών, βιβλίων, CD, εγκυκλοπαιδειών, κλπ., από τις εφημερίδες, ορισμένες ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσ’ το γάλα.

Μπάλα
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρτμέντια έκανε ποσοστό 25,1% και το παρακολούθησαν 1 εκατ. άνθρωποι. Το ματς της ΑΕΚ με την Σάλτσμπουργκ είχε 22,5% και του Άρη με τη Σαραγόσα 19%. Το Ολυμπιακός – ΟΦΗ κατέγραψε τηλεθέαση 27,2% (σύμφωνα με την AGB).

Κυριακάτικες
Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, το Πρώτο Θέμα ήταν πρώτη εφημερίδα σε πωλήσεις με 185 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Ελευθεροτυπία με 174, Βήμα με 148, Καθημερινή με 118, Έθνος με 110, Ελεύθερος Τύπος με 85. Μεγάλη πτώση και ήταν και οι εκλογές…

ALPHA
Αύριο στις 22.30 αρχίζει η νέα σειρά του σταθμού, ‘Υπέροχα Πλάσματα’, με τους Μυρτώ Αλικάκη και Γιώργο Πυρπασόπουλο. Ένας από τους λόγους που ίσως το δούμε, είναι το γεγονός πως στο σενάριο είναι η Μυρτώ Κοντοβά (εντάξει και η Αλικάκη).

ΝΕΤ
Είδες η ΝΕΤ…; Από τις 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 23.30 η ΝΕΤ θα προβάλλει την αμερικανική σειρά Criminal Minds .

MEGA
Αύριο Τρίτη στις 23.15 κάνει ντεμπούτο στο Mega η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, ‘Πρωταγωνιστές’. Για αρχή έχει καλεσμένο τον Γρηγόρη Ψαριανό (σίγουρη η υψηλή τηλεθέαση).

Σινεμά
Ο Λεωνίδας του ‘300′, Τζέραρντ Μπάτλερ, έκανε ότι χειρότερο για να μας χαλάσει την εικόνα του σούπερ κουλ ήρωα που θαυμάσαμε στην προηγούμενή του ταινία. Παίζει σε αισθηματική κομεντί με την Χίλαρι Σουανκ, με τίτλο ‘ P.S. I Love You ‘!

ΝΕΤ
Στις 4 Οκτωβρίου στις 23.00 θα ξεκινήσει η νέα σειρά ‘Άμυνα Ζώνης’ με τις περιπέτειες του αστυνόμου Χαρίτου (Μηνάς Χατζησάββας).

ALTER
Σας έλειψε; Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει σήμερα Δευτέρα στις 23.00 με την εκπομπή του, ‘Κίτρινος Τύπος’. Η ‘Ζούγκλα’ ξεκινά την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Φεστιβάλ
Το 30ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ολοκληρώθηκε χθες και το 1ο βραβείο μυθοπλασίας το κέρδισε η ταινία ‘Το Πέρασμα’ του Γιάννη Κατσάμπουλα, ενώ δόθηκαν και άλλα 9 βραβεία. Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές.

Φωτό της ημέρας
Το 174ο Oktoberfest ξεκίνησε στο Μόναχο στις 22 Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Προλαβαίνετε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα