Παιχνίδι με τη Στανίση

default image

Ντοκιμαντέρ στη ΝΕΤ για το Ιράκ, 15 ταινίες προβάλλει το Alter τον Ιούλιο, τελειώνει το Αλ Τσαντίρι Νιους και η "ζωή είναι παιχνίδι" με...Στανίση

Στους δρόμους της φωτιάς

Την Παρασκευή στις 22.00, η ΝΕΤ θα μεταδώσει το οδοιπορικό του ρεπόρτερ Γιώργου Κοίλιαρη στις πληγείσες περιοχές του Ιράκ, 4 χρόνια μετά την εισβολή των Αμερικανών. Ο ρεπόρτερ ενσωματώθηκε σε αμερικανικές μονάδες και επισκέφτηκε περιοχές όπου διεξάγονταν συγρούσεις μεταξύ Σουνιτών, Σιιτών και Αλ Κάιντα. Η κάμερα κατέγραψε μάχες με αντάρτες, βομβιστικές επιθέσεις, ενώ και ο δημοσιογράφος κινδύνεψε αρκετές φορές. Αξίζει την προσοχή μας.

Οι Βρυξέλλες στο YouTube
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει σαν όχημα προβολής της δράσης της το YouTube. Εδώ μπορείτε να δείτε οπτικοακουστικό υλικό της Κομισιόν σε πολλές γλώσσες, ενώ και οι χρήστες θα μπορούν να αφήνουν τα σχόλιά τους.

ALTER

Περισσότερες από 15 φρέσκιες κινηματογραφικές ταινίες θα προβάλλει το Alter τον Ιούλιο. Μεταξύ τους είναι το Runaway Jury και η πολύ καλή μίνι σειρά Human Trafficking.

ALPHA
Την άλλη Τρίτη ολοκληρώνει τον κύκλο της για φέτος (;) η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ‘Αλ Τσαντίρι Νιούζ’. Πρέπει να τονίσουμε πως ήταν μια από τις οάσεις φέτος και οι εκπομπές του έβγαλαν πολύ γέλιο. Πάντως το χθεσινό με την Άντζελα ήταν πολύ “εύκολο”. Οποιοσδήποτε μπορεί να την κοροϊδέψει.

ΑΝΤ1
Σήμερα στις 23.00 τελειώνει και ο ‘Γιάννης ο όμορφος’. Ευτυχώς.

STAR
Ναταλία Θάνου ονομάζεται η νικήτρια του διαγωνισμού Playmate 2007.

Αποδείξεις

Η σημερινή τελευταία εκπομπή του Ευαγγελάτου θα έχει καλά νέα. Μετά από μια χρονιά που όλα βγήκαν σκάρτα, θα μας δείξουν τη φωτεινή πλευρά της χώρας μας. Επιστήμονες που εγγυώνται πως το παιδί σας θα γεννηθεί υγιές, το laptop των 75 ευρώ, την καλλιέργεια της γης με παραδοσιακό τρόπο, την περιήγηση ενός τυφλού σε μουσείο χωρίς ξεναγό. Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι.

ΝΕΤ
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΝΕΤ, η εκπομπή της Άννας Δρούζα, ‘Η ζωή είναι παιχνίδι’, μας αποχαιρετά αύριο Πέμπτη με ένα γλέντι με την Κατερίνα Στανίση. Τι να σχολιάσεις…

LifeStyle
Η εκπομπή του Alter, Lifestyle, με τους Παπαδάκη και Μπουλέ στην παρουσίαση, ρίχνει αυλαία το Σάββατο στις 21.00 και επανέρχεται τη νέα σεζόν.

ALPHA

‘Θα πεις και ένα τραγούδι’ ονομάζεται το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει τη νέα σεζόν ο Αντρέας Μικρούτσικος. Ακόμα, θα πάρει το πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου στη θέση του Θανάση Πάτρα.

Το πάρτι της ζωής σου
Τελευταίο τηλεγλέντι για φέτος, την Κυριακή (Alter, 21.00).

Σινεμά
Το περίφημο ηλεκτρονικό παιχνίδι ‘ Hitman‘ γίνεται ταινία. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Το νέο της ημέρας

Ίσως είχατε ακούσει για τον δικαστή που έκανε μήνυση σε έναν ιδιοκτήτη καθαριστηρίου επειδή του έχασε το παντελόνι του και ζητούσε 54 εκατ. δολάρια. Ο δικαστής στήριξε την υπόθεσή του στην ταμπέλα ‘Satisfaction Guaranteed’ (σου λέει αφού δεν έμεινα ικανοποιημένος, να ζητήσω 54 εκατ.). Η δίκη ολοκληρώθηκε, ο Κορεάτης δικαιώθηκε και ο δικαστής/μηνυτής πλήρωσε τα δικαστικά έξοδα. Ακόμα και για τις ΗΠΑ ήταν εξωφρενικό. Α, βρέθηκε και το παντελόνι…

CIA
Ο αποχαρακτηρισμός από ‘Άκρως Απόρρητα’ αρχείων της CIA (γνωστά ως Family Jewels), έφερε στο φως σχέδια της Αμερικανικής κυβέρνησης για δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο το 1960. Γνωστά πράγματα δηλαδή, αν διαβάζετε Τζέιμς Έλροϊ (ειδικά το American Tabloid).

Φωτό της ημέρας
Ο επαγγελματίας παλαιστής του wrestling, Chris Benoit, βρέθηκε νεκρός μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του στο σπίτι τους στην Τζόρτζια. Οι αρχές λένε πως δολοφόνησε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα