Πάλι η Όπρα στην κορυφή

default image

Nova
Κάθε πρωί στις 09.00 και μέχρι το τέλος του μήνα η Novacinema2 προβάλλει ωραιότατες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Μεταξύ τους είναι οι ‘Πέρα από το φράχτη’, ‘Σάρλοτ η αραχνούλα’, ‘Το τερατόσπιτο’, ‘Ice Age 2′, ‘ O Άρθουρ και οι Μίνιμοϊ’.

Madonna
Μια μέρα μετά από την είδηση πως η Madonna έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, ο ΑΝΤ1 επιδεικνύει ταχύτατα αντανακλαστικά και μας ενημερώνει πως θα είναι χορηγός επικοινωνίας του μεγάλου σόου.

MEGA
Τη Δευτέρα στις 21.00 θα είναι ο τελικός του So you think you can dance. Σου λέει σιγά μην το βάλουμε Κυριακή που θα λείπει όλος ο κόσμος τριήμερο, οπότε καλύτερα του Αγ. Πνεύματος. Λογικό.

Forbes
Βγήκε η νέα κλασική λίστα του Forbes με τις 100 πιο δυνατές προσωπικότητες της σόου μπιζ. Το τοπ-10 είναι ως εξής:
1. Oprah Winfrey (η Αμερικάνα Τατιάνα)
2. Tiger Woods
3. Angelina Jolie
4. Beyonce Knowles
5. David Beckham
6. Johnny Depp
7. Jay-Z
8. The Police
9. J.K. Rowling
10. Brad Pitt
Τους 100 πρώτους μπορείτε να τους δείτε εδώ.

MEGA2
Σήμερα στις 21.00 προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο, για τη σεζόν, της σειράς Λατρεμένοι μου Γείτονες.

Αλ Μπάντι
‘Μισώ τη ζωή μου! Δεν μπορώ να φάω, δε μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να θάψω τη γυναίκα μου στον κήπο μου’. Για άλλες απολαυστικές ατάκες σαν και αυτή, διαβάστε εδώ.

Patra TV
Κρίσιμες οι ώρες για τον τοπικό σταθμό της Πάτρας. Διαβάστε εδώ τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για το θέμα.

ALPHA

Την Τρίτη 24 Ιουνίου, η καλύτερη φετινή τηλεοπτική σειρά, ‘Υπέροχα Πλάσματα’, ρίχνει αυλαία και ως γνωστό δεν θα επιστρέψει.

Στο Χόλιγουντ
Τρελά πράγματα. Η Κάθριν Χέιλ, η πρωταγωνίστρια της σειράς Gre’ys Anatomy και επίσης γνωστή από την απίθανη κωμωδία Knocked Up, ανακοίνωσε πως δεν δέχεται να είναι υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ φέτος καθώς θεωρεί πως η ερμηνεία της στη σειρά που αναφέραμε δεν ήταν και τόσο καλή. Να σημειωθεί πως πέρυσι κέρδισε το ΕΜΜΥ β’ ρόλου για την ερμηνεία της στην “ιατρική” σειρά.

Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση πούλησε μέσω Christie’s, κοσμήματα της μητέρας της και το ποσό που απέφεραν ξεπέρασε τα 8 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε αντιδράσεις από τις μεσημεριανές εκπομπές. Έδιωξε από πάνω της την κατάρα των Ωνάσηδων ή ξεπούλησε την ιστορία τους;

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
The Happening – Είναι το νέο φιλμ του Νάιτ Σιάμαλαν και για εμάς αυτό είναι αρκετό. Παίζει και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ.
The Incredible Hulk – Άλλη μια προσπάθεια μεταφοράς του γνωστού κόμικ ήρωα στο πανί. Αυτή τη φορά πάντως έχει δυνατό καστ: Έντουαρντ Νόρτον, Λιβ Τάιλερ, Γουίλιαμ Χαρτ, Τιμ Ροθ.
Lars and the real girl – Μια διαφορετική κομεντί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.
Paris – Σπονδυλωτή κοινωνική από τη Γαλλία με τη Ζιλιέτ Μπινιός.
Ulzhan – Σινεφίλ από Γερμανία – Καζακστάν.
Οι Παράνομοι – Του Νίκου Κούνδουρου, του 1958.
Picnic at hanging rock – Σινεφίλ του Πίτερ Γουΐαρ του 1975.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εξέδρα για τον Σαβιόλα. Το πιο καυτό όνομα κάθε καλοκαίρι…

Σινεμά
Όσο αφορά την ταινία ‘Το Συμβάν’ του Σιάμαλαν που βγαίνει σήμερα στους κινηματογράφους, έχει ενδιαφέρον η δήλωση του πρωταγωνιστή Μαρκ Γουόλμπεργκ πως ο σκηνοθέτης τον έχει κάνει κουρέλι ψυχολογικά και πως δεν μπορεί να απολαύσει τη ζωή όπως πριν αφού πλέον φοβάται τα πάντα. Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως ο ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης του έμαθε πως να έρθει σε επαφή με την εσωτερική του παράνοια, για το καλό του ρόλου και από τότε δεν έχει συνέλθει. Διαφημιστικό κόλπο ή τρέλες του Χόλιγουντ;

Kindle
Σύμφωνα με αυτό εδώ το Δ.Τ της Amazon, το ηλεκτρονικό διαβαστήρι Kindle είναι το Νο 1 προϊόν (όσο αφορά τις ηλεκτρονικές συσκευές) σε πωλήσεις και επίσης το Νο 1 προϊόν που οι χρήστες του Amazon εύχονται να είχαν.

Στο Νησί
Στο BBC ασχολούνται με ένα project που δεν έχει προηγούμενο! Δημιουργούν από μια ιστοσελίδα, για κάθε ένα επεισόδιο, κάθε σειράς και κάθε εκπομπής που έχει προβληθεί ποτέ στο BBC. Το αρχείο που δημιουργείται έχει ήδη πάνω από 160 χιλ. ιστοσελίδες και φτάνει πίσω μέχρι το 1930. Σε κάθε μία από αυτές θα υπάρχουν πληροφορίες για το κάθε σόου, που μπορεί κανείς να το δει καθώς και οπτικοακουστικά κλιπς.

Στο ίντερνετ
Τι καιρό έχει στη Ντακότα; Με το Fox Weather (σε beta προς το παρόν) μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το καιρό οπουδήποτε στον κόσμο. Το ωραίο είναι πως είναι και λίγο social καθώς μπαίνουν χρήστες και ανεβάζουν φωτογραφίες, βίντεο, γράφουν σε μπλογκ για τον καιρό και γενικά δείχνουν ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα. Όπως είναι λογικό, μεγαλύτερο βάρος δίνεται στις ΗΠΑ.

Φωτό της ημέρας
H Ζιζέλ είναι στο Νο 66 της λίστας του Forbes.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα