Παναθηναϊκός – ΠΑΣΟΚ, σημειώσατε 1

default image

Το Fantasy Challenge της Euroleague για το μπάσκετ, αυτή την εβδομάδα υποκλίθηκε στον "δικό μας" Στέφανο Τριαντάφυλλο. Άντε και πρωταθλητής

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Στέφανος Τριαντάφυλλος

Όπως είναι το
Vitrual Manager ένα fantasy game για το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και το Fantasy Challenge της Euroleague για το μπάσκετ. Διαβάστε
εδώ
για τον μεγάλο νικητή της 3η εβδομάδας, αλλά και συνολικά μέχρι τώρα, το “δικό” μας
Στέφανο Τριαντάφυλλο .

Ίντερνετ
Σύμφωνα με έρευνα της European Interactive Advertising Association (EIAA), το 62% των ερωτηθέντων αλλάζουν κατεύθυνση όσο αφορά τα ΜΜΕ και πλέον στρέφονται στο διαδίκτυο. Το δείγμα της έρευνας ήταν 7.000 χρήστες του ίντερνετ από Μ. Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία κ.α ευρωπαϊκές χώρες. Το 65% αυτών μπαίνουν στο ίντερνετ τουλάχιστον μια φορά το μήνα, τα ειδησεογραφικά σάιτ είναι η πρώτη τους προτίμηση, ενώ το 28% παραδέχτηκε ότι πλέον διαβάζει λιγότερο εφημερίδες αφού ότι πληροφορία και νέο ψάχνει, υπάρχει online. Το 40% βλέπει πολύ λιγότερο τηλεόραση από ότι στο παρελθόν, ενώ το 30% είπε πως προτιμά να ακούει ραδιόφωνο στο διαδίκτυο.

Βιβλίο

Ανακοινώθηκε η short list με τα 10 μυθιστορήματα που διεκδικούν φέτος το Βραβείο Αναγνωστών και πλέον μπορούμε όλοι να ψηφίσουμε. Είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται ο διαγωνισμός από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (με την ΕΡΤ φέτος) και εδώ μπορείτε να δείτε τις υποψηφιότητες. Πέρυσι είχε κερδίσει η Ρέα Γαλανάκη για το βιβλίο της ‘Αμίλητα Βαθιά Νερά’.

Μπάλα
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, 34,6%
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, 27%
Ατρόμητος – Άρης, 18,6%

Τηλεθέαση
Ποιές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ε; Πρώτο πρόγραμμα το ντέρμπι ΠΑΟ – ΑΕΚ, δεύτερο η ταινία του STAR, Αρρωστημένο Πάθος . Ακολούθησαν οι εκπομπές που κάλυπταν τις πολιτικές εξελίξεις.

Ανταποδοτικό τέλος
Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στο “σκάνδαλο” της ΕΡΤ να πληρώνει πακτωλό χρημάτων για να έχει τα δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού κλπ. Αν ένα τηλεοπτικό προϊόν αξίζει τα λεφτά του, αυτό είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Τα νούμερα τηλεθέασης και τα διαφημιστικά έσοδα από αυτούς, το επαληθεύουν και δικαιώνουν τις επιλογές της ΕΡΤ. Για τη Δρούζα όλοι (ορθά) φωνάζαμε. Ευχαριστηθήκαμε όμως ή όχι τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου από ένα ελεύθερο κανάλι; Δεν έχουν όλοι Nova άλλωστε και όσο υπάρχει ανταποδοτικό τέλος καλύτερα τα χρήματά μας να πηγαίνουν στο ποδόσφαιρο παρά σε κακής ποιότητας και γούστου εκπομπές.

Sportday

Καλωσορίζουμε την επιστροφή του Στέφανου Χάρη στην τελευταία σελίδα της αθλητικής εφημερίδας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας Το Βήμα (τις Δευτέρες δεν κυκλοφορούν οι πρωινές) μετά την εκλογή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Σινεμά
Βλέποντας το περιτύλιγμα (τρέιλερ, πόστερ, καστ, υπόθεση) της ταινίας Knocked Up (τίτλος στην Ελλάδα: Με Την Πρώτη) σκέφτεσαι, ‘Άλλη μία αμερικάνικη χαζοκωμωδία’. Αν όμως τύχει και τη δείτε θα πέσετε από τα σύννεφα. Είναι μία εξαιρετική ταινία με σχετικά άγνωστο αλλά υπέροχο καστ και ένα σενάριο για όσκαρ. Της ίδιας σχολής είναι και οι κωμωδίες Superbad και The 40 Year Old Virgin .

Ο παλιός είναι αλλιώς

Η εκπομπή του Σεραφείμ Φυντανίδη στο Σκάι πάει πολύ καλά και μόνο καλά λόγια ακούς από όσους την παρακολουθούν. Την ερχόμενη Κυριακή στις 10.30, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο έμπειρος δημοσιογράφος υποδέχεται τους Διονύση Σαββόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Στο διαδίκτυο
Τις δημοφιλής ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και MySpace, σίγουρα τις γνωρίζετε. Λανσαρίστηκε πρόσφατα άλλη μία που όμως επικεντρώνεται σε καλλιτέχνες και τα έργα τους. Δείτε εδώ το My Art Info.

Σκάι
Σήμερα Τρίτη, οι ‘ Νέοι Φάκελοι ‘ ανοίγουν για τις μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού.

ALPHA
Ούτε 12% δεν έπιασε η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Έλλης Στάη στον Alpha (Persona Grata). Από τις βαρετές βραδυνές εκπομπές χθες, πρώτευσε ο Κίτρινος Τύπος και ακολούθησαν Ανατροπή, Πρόσωπο με Πρόσωπο, Περσόνα Γκράτα, Αντιπαραθέσεις.

Φωτό της ημέρας

Στις ΗΠΑ κλωνοποίησαν πιθήκους. Επόμενη στάση ο άνθρωπος. Πάμε μπροστά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα