ΠΑΟ, Μουσείο και Facebook

default image

Νέο σάιτ του Παναθηναϊκού. Νέο σάιτ και το για το Μουσείο της Ακρόπολης. Δείτε εδώ για τη νέα ταινία του Michael Moore. Τα ψευδώνυμα του Facebook

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο

Ακόμα δεν πήγε και
γκρινιάζει .

Στη Microsoft
Στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών, αποφασίστηκε να μην πληρώνονται πλέον οι λογαριασμοί των κινητών στελεχών της εταιρείας, αν αυτά είναι iPhone, BlackBerry ή Palm. Λογικό θα πει κανείς (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια), μια και και υπάρχουν τα κινητά με Windows. Έλα όμως που λίγοι από την εταιρεία τα προτιμούν για να κάνουν τις δουλειές τους.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Εθνικός Κήρυξ . Οι υπόλοιπες ξεκουράζονται λόγω της μεταφοράς της αργίας του Αγ. Πνεύματος.

Facebook
Σας είπαμε για την κατοχύρωση ψευδώνυμου στο Facebook που ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί. Ελπίζουμε να προλάβατε όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε βέβαια για το θέμα. Πληροφοριακά, στα 3 πρώτα λεπτά κατοχυρώθηκαν 200.000 username, στα 5 λεπτά το νούμερο έγινε 500.000, ενώ στη 1 ώρα 1.000.000. Οι φάρσες και τα περίεργα ονόματα δίνουν και παίρνουν.

Νέο σάιτ
Ο Παναθηναϊκός . Καλορίζικο.

Νέο σάιτ

Και το για το Μουσείο της Ακρόπολης . Όσο αφορά τα τηλεοπτικά των εγκαινίων της 20ης Ιουνίου, η ΝΕΤ θα καλύψει ζωντανά το γεγονός από τις 18.00.

Google
Μια και από ότι φαίνεται δεν μπορεί να αγοράσει το Twitter, η Google θα βγάλει μηχανή αναζήτησης για microblogging. Αυτή θα ψάχνει στο Twitter και σε άλλα παρόμοια (Jaiku, Pownce , Yappd). Παρότι υπάρχουν ήδη μηχανές σαν τις Tweefind, Twingly και το Search.Tweeter, αναμένεται αυτή της google να κάνει τη διαφορά.

Depeche Mode
Άκυρο .

Michael Moore
Δείτε εδώ για τη νέα ταινία του Michael Moore. Όπως πάντα ξαφνιάζει.

Τσαντίρι

Εισακούστηκε φαίνεται η επιθυμία μας για διακοπές και αύριο Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει την τελευταία του εκπομπή στον ALPHA (για τη σεζόν και βλέπουμε).

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την Focus/Bari (για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ), το διάστημα 11/5 με 7/6 ο Σκάι ήταν όπως πάντα πρώτος με 10,6%. Ακολούθησαν, Ρυθμός με 9%, Kiss FM με 8,6%, Λάμψη με 7,9%. Πεσμένοι οι αθλητικοί και 6,2% για το Nova Σπορ FM, στο 5,6% ο ΕΡΑ Σπορ. Ακόμα, 4,8% ο Real FM, στο 2,2% ο City. Sentra και Arrena είχαν 1,9% και 0,6% αντίστοιχα.

Από ψηλά
Ενδιαφέρουσα συλλογή φωτογραφιών με πλατφόρμες/εξέδρες που βλέπεις τον κόσμο από ψηλά.

Φωτό της ημέρας

Από το φεστιβάλ Tomatina στην Κολομβία. Κρίμα που δεν κάνουμε και στη χώρα μας τέτοια. Θα είχαν μεγάλη επιτυχία. Θα ξεδίναμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα