Πιο μεγάλο από την Ιαπωνία το Facebook

default image

Απίστευτη η δυναμική του Facebook! Τον περασμένο Αύγουστο οι ενεργοί χρήστες παγκοσμίως ήταν 100 εκατ. Τέσσερις μήνες μετά είναι 150 εκατ.

Οι εφημερίδες

Τι είναι ασπρόμαυρο και πεθαίνει; Δείτε
εδώ τον απολαυστικό Jon Stewart.

Facebook
Η δυναμική του Facebook είναι απίστευτη! Τον περασμένο Αύγουστο οι ενεργοί χρήστες του Facebook παγκοσμίως ήταν 100 εκατ. Τέσσερις μήνες μετά είναι 150 εκατ. (50% αύξηση). Έτσι όπως πάει μέχρι το τέλος του 2009 θα είναι 300 εκατ. Να σημειωθεί ακόμα πως τα 75 εκατ. από αυτούς μπαίνουν στο Facebook σε καθημερινή βάση.

STAR
‘Μια εποχή, που παραδοσιακά οι επαναλήψεις κυριαρχούν στα τηλεοπτικά προγράμματα, το Star, στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει την προβολή νέων επεισοδίων σε αγαπημένες σειρές’. Έτσι λέει το Δ.Τ του Star και δεν έχει και άδικο. Καινούργια επεισόδια λοιπόν για τις σειρές One Tree Hill (6oς κύκλος από τις 17 Ιανουαρίου), E.R (12ος κύκλος από τις 24/1-να σημειωθεί πως στις ΗΠΑ πέφτει σε λίγο καιρό η αυλαία με τη 15η σεζόν), Gossip Girl (2ος κύκλος από τις 7/2) και Nip/Tuck (από τις 16/2 και κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα με τον 5ο κύκλο).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για το ‘Κάλπη-κος’.

Derby sports
Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου η “πράσινη” εφημερίδα ανανεώνεται με νέες σελίδες και στήλες, ενώ θα ξεκινήσει και μια προσφορά για το πολυτελές λεύκωμα 2 τόμων ‘100 χρόνια Παναθηναϊκός’.

Μόνο στην Ελλάδα
Μια πλάκα σε ένα μπλογκ για την πιθανότητα καψίματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συντάγματος και η δυνατότητα πονταρίσματος σε στοιχηματική εταιρεία, έγινε “ είδηση ” σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Οι δύο σταθμοί έπαιξαν στα δελτία τους το αστείο σαν πραγματική είδηση και ασφαλώς εκτέθηκαν. Αν είδατε κάποια στιγμή να ζητούν συγνώμη για τη γκάφα τους παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

Ειδήσεις
Ένα απίθανο βίντεο. Δύο παρουσιαστές ειδήσεων στη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος έχουν αναπτύξει μια χορευτική ρουτίνα που κρατά πάνω από 2,5 λεπτά. Πριν 3 χρόνια ήταν μόλις 10 δευτερόλεπτα, αλλά με τον καιρό πρόσθεταν νέες κινήσεις μέχρι που έγινε αυτό εδώ .

Φωτογραφίες
Από τη Γάζα .

Διαφήμιση
Η Madonna ως γνωστό είναι μία. Δείτε εδώ το νέο διαφημιστικό της Louis Vuitton με τη βασίλισσα της ποπ.

Πήγασος
Στο 12,22% έφτασε το πακέτο μετοχών του Πήγασου για το δίδυμο Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη.

Sci Fi
Δείτε εδώ μερικές από τις πιο σέξι σκηνές σε ταινίες και σειρές με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας από τη χρονιά που πέρασε.

Yahoo!
Μετά από μια πολύ κακή χρονιά για τη Yahoo!, το νέο στοίχημα για τον κολοσσό της πληροφορικής είναι η διαδικτυακή τηλεόραση. Σε συνεργασία με τις Samsung, Toshiba και LG, σκοπεύει να λανσάρει τη νέα υπηρεσία με τίτλο Yahoo Widget Engine η οποία θα προβάλλει στις τηλεοράσεις μια σειρά από επιλογές για πλοήγηση στο διαδίκτυο και μάλιστα όχι μόνο σάιτ της Yahoo!.

Ραδιόφωνο
Το πρώτο ραδιόφωνο για αυτοκίνητα που θα παίζει και ραδιοσταθμούς που εκπέμπουν στο διαδίκτυο είναι προ των πυλών χάρη στην αυστραλιανή εταιρεία miRoamer (σε συνεργασία με τη Blaupunkt). Όσοι αγοράσουν αυτή τη συσκευή θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 30.000 σταθμούς από όλο τον κόσμο και αναμένεται να γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2009.
Επιτέλους RADIO 24 και στο αμάξι.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από ανακύκλωση τηλεοράσεων στη Σκωτία. Χμ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα