Πήρε κεφάλι η Νέα Ώρα

default image

Έχουν περάσει μερικές μέρες από τότε που κρεμάστηκαν στα περίπτερα οι τρεις εφημερίδες κιτρινόμαυρων αισθημάτων (μια παλιά, μια καινούργια και μια ...

MTV Movie Awards
Η 26η απονομή των MTV Movie Awards θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στην Καλιφόρνια και θα είναι η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ζωντανά. Οι ταινίες ‘300′ και ‘Πειρατές της Καραϊβικής 3′ είναι τα φιλμ που κλέβουν προς το παρόν την παράσταση με 5 και 4 υποψηφιότητες αντίστοιχα. Δείτε εδώ περισσότερα.

ΕΡΤ
Παρά το ενδιαφέρον άλλων καναλιών και τις φήμες για αποχώρηση από την κρατική τηλεόραση των Χούκλη, Λυριτζή και Οικονόμου και οι τρεις τελικά παραμένουν στην ΕΡΤ, μια και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

ΣΚΑΪ
‘Πριν κυριεύσουμε τη Γη’ ονομάζεται το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel που θα μεταδώσει ο Σκάι την Παρασκευή στις 22.00. Η συνέχεια του ντοκιμανέρ για την ιστορία του ανθρώπινου είδους θα προβληθεί την επόμενη Τετάρτη (22.00).

Στις ΗΠΑ

H News Corp. του Ρούπερτ Μέρντοχ προσέφερε 5 δισ. δολάρια για την εξαγορά του ομίλου Dow Jones, που εκδίδει μεταξύ άλλων την εφημερίδα Wall Street Journal.

ALTER
Σήμερα τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά το ‘Je t’ Aime’, κάνει ντεμπούτο η νέα εκπομπή του Alter ‘Πρόσωπο με Πρόσωπο’. Θέμα της πρώτης εκπομπής τα ομόλογα, ενώ ποδαρικό στο Νίκο Χατζηνικολάου θα κάνουν οι Γ. Γιακουμάτος, Γ. Φλωρίδης κ.α.

Google
Για τις αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google σας τα είπαμε στις 20 και 21 Μαρτίου. Οι αλλαγές λανσαρίστηκαν πλέον επίσημα από την Google Inc. και πλέον η νέα υπηρεσία ονομάζεται iGoogle αντί για Personalized Homepage.

Δίπλωμα
Για να οδηγείς αυτοκίνητο, πρέπει να κάνεις μαθήματα και να δώσεις εξετάσεις, ώστε να πάρεις δίπλωμα. Για να γίνεις γονιός δεν χρειάζεται τίποτα. Μπορεί να γίνει όποιος θέλει. Με αφορμή το άρθρο της Καθημερινής (με πληροφορίες από το Reuters) για το ότι το κάπνισμα της εγκύου είναι θανατηφόρο για το έμβρυο, αναρωτιόμαστε: Πρέπει ή δεν πρέπει οι γονείς να δίνουν για “δίπλωμα”;

Φωτό της ημέρας
Beam me up, Scotty. Ο περίφημος Σκότι του Star Trek, ο ηθοποιός James Doohan, πέθανε πρόπερσι σε ηλικία 85 ετών. Το νέο είναι πως μέρος από τις στάχτες του μακαρίτη είναι πλέον στο διάστημα (μαζί με άλλων 200) χάρη σε ένα πύραυλο που εκτοξεύτηκε και τις ελευθέρωσε (για το αντίτιμο των 495 δολαρίων έκαστος).

Π.Β.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα