Πήξαμε στις σειρές

default image

Όσοι αναρωτιέστε τι απέγινε η ξανθιά Νάντια του Eurobasket, τα Media σας δίνουν την οπτική απάντηση που όλοι περιμένατε

Υπέροχα Πλάσματα

Δεύτερο καλό επεισόδιο στη σειρά! Έξυπνες ατάκες, καλό καστ και ένα “πρωτότυπο” όνομα σκύλου. Μέχρι τώρα, είναι η σειρά που ξεχωρίζει.

Go Straight
Καλός ο Κ. Αγγελίδης, ενώ το παιχνίδι είναι κάτι σαν το ‘Fear Factor’ χωρίς τα αηδιαστικά του. Πως γίνεται πάντα αυτός που κοκορεύεται να χάνει στο τέλος;

The last passenger
Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι πάντα πολύ καλός στην παρουσίαση (οτιδήποτε) και τα παιδιά από τα σχολεία έμοιαζαν να το διασκέδαζαν (ειδικά στο παιχνίδι με τις σαπουνάδες και τα κορίτσια με τα μπικίνι). Κάτι πρέπει να γίνει όμως με τους κανόνες των παιχνιδιών. Ώρες ώρες ένιωθες πως κάποιοι αδικούνται.

Αποδείξεις
Τα μεσάνυχτα η πρώτη εκπομπή των ‘Αποδείξεων’ του Ν. Ευαγγελάτου. Θα ξεκινήσει με δάση, φωτιές και καταπατητές.

Μπάλα
Σήμερα στις 21.45, Βέρντερ Βρέμης – Ολυμπιακός. Τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ.

ΑΝΤ1
Πρεμιέρα για τρεις σειρές σήμερα Τετάρτη. Στις 21.00, η κωμική σειρά ‘Τα κορίτσια του μπαμπά’ με τους Ελένη Καστάνη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ράνια Σχίζα, Παύλο Χαϊκάλη. Στις 22.00, η κοινωνική σειρά ‘Ο Γητευτής’ με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Ιωσήφ Μαρινάκη, Μπέτυ Λιβανού, Μαρία Κορινθίου. Στις 23.00, η σειρά αυτοτελών επεισοδίων μυστηρίου ‘Ιστορίες από την απέναντι όχθη’ με πολλούς και διάφορους.

MEGA
Τρεις σειρές και στο MEGA σήμερα. Η κομεντί ‘Ένας μήνας και κάτι’ με τους Αλέξη Γεωργούλη και Ζέτα Δούκα στις 21.00 και η επιστροφή των ’s1NgLEs 2 ½’ με τους Μαρία Σολωμού, Σάννυ Χατζηαργύρη, ‘Αρης Σερβετάλη στις 23.00. Πρεμιέρα και για το ‘Safe Sex’ στις 22.00.

Είδαμε χθες…
Τους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη. Λεγόταν πως ένα από τα τρία πρόσωπα που θα μας παρουσίαζε, ήταν η ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα. Ήταν μια τσιγγάνα και ήταν πραγματικά πανέμορφη. Εύγε.

Δεν είδαμε χθες…
Το ‘8 ΟΛΑ’ γιατί δεν προβλήθηκε. Λόγω τεχνικών προβλημάτων λένε στον ΑΝΤ1…

ALPHA
Στις 23.00 ξεκινά η σεζόν και για την εκπομπή των Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρία Μπακοδήμου, ‘TV Tiglon’. Η διαφορά φέτος είναι πως οι εκπομπές θα είναι ζωντανές.

‘Σεζόν 2007 – 2007′

Κυκλοφόρησε η 12 έκδοση του περίφημου τηλεοπτικού αλμανάκ του Ντένη Αντύπα, ‘Σεζόν’. Από τις Εκδόσεις Μύρτος.

ALTER
Από όσα προβάλλονται σήμερα, εμείς σας προτείνουμε την ταινία του Alter στις 23.00, ‘ Man on Fire ‘. Δεν είναι άλλη μία ταινία δράσης με τον Ντένζελ Γουάσινγκτον.

Αν υπήρχες θα σε χώριζα
Πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση με 26,7% ήταν το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA τη Δευτέρα και φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος.

Αποκλειστικό
Σύμφωνα με πληροφορίες (sic) οι “μεγάλες” ευρωπαϊκές χώρες βαρέθηκαν να χάνουν στο διαγωνισμό της Eurovision και αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες. Οι ημιτελικοί πλέον αναμένεται να είναι δυο από ένας που είναι τώρα, έτσι ώστε να διασπάσουν τα λόμπι των χωρών της Βαλτικής και των χωρών από τη πρώην Γιουγκοσλαβία. Για Ελλάδα – Κύπρο δεν είπαν τίποτα (χαχα). Οι Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία λέγεται πως θα περάσουν απευθείας στον τελικό (ότι να ‘ναι δηλαδή).

Φωτό της ημέρας
Αποκλειστικό Νο 2. Σίγουρα όλοι θυμόσαστε τη Νάντια (όχι ο τσολιάς, η άλλη) από το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Η 18χρονη Θεσαλλονικιά αποκαλύπτεται (εντελώς) στο Nitro Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αύριο (με την Νταϊάνα Ιγροπούλου στο εξώφυλλο). Αν είστε ενήλικας και θέλετε να πάρετε μια γεύση, κάντε κλικ εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα