Platform 7

default image

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι των Π, Ρέκβιεμ για ένα όνειρο και Η Πηγή, ήταν ο νικητής του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με το φιλμ, Ο Παλαιστής

Κυριακάτικες

Στην πρώτη θέση την περασμένη Κυριακή το Βήμα, με 167 χιλ. φύλλα, από κοντά το Πρώτο Θέμα με 163. Στις 154 η Καθημερινή, στις 149 η Ελευθεροτυπία. Το Έθνος πούλησε 109 και ο Ελεύθερος Τύπος ακατέβατα στις 75 χιλ. Στις 97 χιλ. τα Νέα το Σάββατο.

Platform 8
Παραιτήθηκε η Ζαχαρέα. Το φάγατε το κορίτσι. Μη δείτε να προκόβει κανένας…

ALPHA
‘Σιγά μη κάτσω να σκάσω’ ονομάζεται η νέα απογευματινή (17.00 – 19.00) εκπομπή του Alpha με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου στην παρουσίαση. Έχουμε αρκετά μεγάλη περιέργεια να δούμε περί τίνος πρόκειται, καθώς απέναντι τους στα άλλα κανάλια θα έχουν τους Τατιάνα Στεφανίδου, Ράνια Θρασκιά και Άννα Δρούζα.

Dripbook
Το αισθητικά εξαιρετικό σάιτ Dripbook απευθύνεται σε καλλιτέχνες που μέσω αυτού μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά τους. Ρίξτε μια ματιά, έχει απ’ όλα.

ALPHA 2
Όσο για τη Ναταλία Γερμανού μη φοβάστε, πάντα κάτι βρίσκει να κάνει. Η εκπομπή της φέτος θα ονομάζεται ‘Μες στην καλή χαρά’ και προορίζεται για την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Τηλεθέαση
Τέλειωσαν οι Ο. Α του Πεκίνου, επανέρχεται η τάξη στην εβδομαδιαία τηλεθέαση. Από τις 25 ως τις 31 Αυγούστου λοιπόν, το MEGA βρέθηκε στην κορυφή με τηλεθέαση 16,8%. Στο 14,2% ο ΑΝΤ1, 13,2% η ΝΕΤ (χάρη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού), 11% για το STAR, 10,9% για τον ALPHA. Στο 7,6% το ALTER, 5%(!) για το ΣΚΑΪ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Σεμνά και Μετρητά’.

Έλεος
Βλέποντας τα τοπ-10 των προγραμμάτων τις τελευταίες μέρες στους πίνακες της AGB, οι εκπομπές που κάνουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση είναι, πλην των ειδήσεων, ελληνικές σειρές σε επανάληψη. Μπήκε ο Σεπτέμβριος, αρχίζουν τα σχολεία, ξεκινάτε, έλεος.

MEGA
Με Δ.Τ το MEGA μας ενημερώνει για 3 νέες ξένες σειρές που θα μεταδώσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για τη δραματική Damages με τη Γκλεν Κλόουζ, τη μαύρη κωμωδία Breaking Bad και τον τρίτο κύκλο του The Tudors . Εμείς να πούμε πάντως πως η πρώτη σειρά είναι του 2007, η δεύτερη είναι παραγωγής 2008 (πρώτο επεισόδιο τον Ιανουάριο) και όσο αφορά την τρίτη τα γυρίσματα μόλις άρχισαν… Φρεσκότατα λοιπόν. Θα μας μας κάνει πολύ καλή εντύπωση αν τα δείξει αυτή τη σεζόν το MEGA.

Στη Βενετία
Μπράβο! Ο Ντάρεν Αρονόφσκι των Π, Ρέκβιεμ για ένα όνειρο και Η Πηγή, ήταν ο μεγάλος νικητής του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με το φιλμ, Ο Παλαιστής (με τον Μίκι Ρουρκ). Λεπτομέρειες εδώ .

Φωτό της ημέρας
The Wrestler.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα