Playmate 2009: Κέρδισε το άθλημα

default image

Ή κατά τη διάρκεια του μπάσκετ ρίχνατε κλεφτές ματιές, ή όταν τελείωσε ο αγώνας γυρίσατε στο STAR για να δείτε Playmate 2009. Μη χάσετε τα σχόλια

Τηλεθέαση

Σχεδόν 1 εκατ. τηλεθεατές είχε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, λίγο κάτω από 700 χιλ. αυτό της Λάρισας με την ΑΕΚ. Μέχρι 26,3% έφτασε ο χθεσινοβραδινός αγώνας μπάσκετ στον ΑΝΤ1, μέχρι 29,4% το Playmate 2009 στο STAR.

Τζακ Μπάουερ

Τελείωσε και ο 7ος κύκλος του 24 , συνολικά 168 επεισόδια, ενώ του χρόνου τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει ο 8ος.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εστία και το ‘Όλοι ενσπείρουν απαισιοδοξία’.

AudioBoo
Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει τον τελευταίο καιρό το AudioBoo και πολλοί το αποκαλούν το YouTube του προφορικού λόγου. Διαβάστε το άρθρο της Guardian.

Στις ΗΠΑ
Memorial Day χθες για τους Αμερικανούς. Πολύ δυνατές οι φωτογραφίες , ενδιαφέροντα τα σχόλια που δείχνουν τα αντικρουόμενα συναισθήματα του κόσμου.

Playmate 2009
Ή κατά τη διάρκεια του μπάσκετ ρίχνατε κλεφτές ματιές, ή όταν τελείωσε ο αγώνας γυρίσατε στο STAR για να δείτε Playmate 2009 (τουλάχιστον πολλοί από εσάς). Νικήτρια η Έφη Κυριάκου , ενώ την παράσταση έκλεψε η Ελεονώρα Μελέτη (λόγω χτενίσματος και φωνής). Μη χάσετε τα σχόλια .

Βίντεο
Δείτε εδώ 20 βίντεο του YouTube που είναι, όπως λέει και ο αρθρογράφος του Mashable, μέρος της διαδικτυακής κουλτούρας. Είκοσι βίντεο που έχουν γράψει τη δικιά τους ιστορία στο YouTube.

Τηλεμαχία
Την Πέμπτη λοιπόν στις 20.00 στη ΝΕΤ, θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τις Ευροεκλογές, το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Στο συντονισμό η Μαρία Χούκλη και στις ερωτήσεις οι Όλγα Τρέμη (MEGA), Νίκος Ευαγγελάτος (ΑΝΤ1), Αιμίλιος Λιάτσος (STAR), Ανδρέας Κωνσταντάτος (ALTER), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ).
Πριν από την έναρξη της τηλεμαχίας, η Πηνελόπη Γαβρά, σε μια έκτακτη εκπομπή στις 18.30 φιλοξενεί πολιτικούς αναλυτές και δημοσιογράφους.
Αμέσως μετά το τέλος της τηλεμαχίας, στις 22.00, ο Γιάννης Πολίτης θα παρουσιάσει την ειδική πολιτική εκπομπή ‘Η ώρα των αρχηγών’. Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, διευθυντές εφημερίδων και επικοινωνιολόγοι θα κάνουν μια πρώτη αποτίμηση της τηλεμαχίας.

NY Times Vs Washington Post
‘Το ανακαλύψαμε πρώτοι το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ’ λένε τώρα οι NY Times . Είναι λίγο αργά τώρα.

Microsoft
Σε λίγο καιρό θα είναι στον αέρα η νέα μηχανή αναζήτησης της Microsoft που θα ταράξει τα νερά (sic). Το όνομα της γνωρίζαμε πως θα είναι Kumo, ενώ τώρα ακούγεται το Bing. Όπως και να λέγεται σύντομα θα τη δούμε στο διαδίκτυο και αναρωτιόμαστε πως θα πάρει κόσμο από το Google.

Φωτό της ημέρας
I love Greece ! I love Malia !

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα