Playmate ή μπάσκετ;

default image

Playmate 2009 σήμερα Δευτέρα στις 21.00 στο STAR. Την ίδια περίπου ώρα (21.30) στον ΑΝΤ1 το μπάσκετ ΠΑΟ - Ολυμπιακού

Μπάσκετ – Πολιτική

Στις 18.30 θα γίνει ο τρίτος τελικός μπάσκετ μεταξύ των αιωνίων. Κανονικά ήταν για 21.30, αλλά ελέω debate μετακομίζει. Την ίδια μέρα παίζουν και οι
AC/DC στο ΟΑΚΑ αλλά αυτούς δεν μπορούν να τους αλλάξουν. Η πολιτική αντιπαράθεση πάντως θα ήταν ωραία να γινόταν στο Alter, στο στούντιο της Ζούγκλας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για την αλματώδη αύξηση κατανάλωσης εσπρέσο.

MEGA
Η ψηφοφορία για τα καλύτερα στα 20 χρόνια ζωής του megaλου καναλιού συνεχίζεται. Ψηφίζετε εδώ για αγαπημένες σειρές, πρωταγωνιστές, εκπομπές, κλπ. Στις σειρές προηγούνται οι Δύο Ξένοι και το Είσαι το Ταίρι μου, ενώ μόλις κάποιος ψήφισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (γιατί;).

Στις Κάννες
Η ταινία ‘Λευκή Κορδέλα’ του Μίκαελ Χάνεκε κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα του 62ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα βραβεία. Νικητής επέστρεψε και ο Γιώργος Λάνθιμος για το φιλμ του ‘Κυνόδοντας’ με δύο βραβεία στις κατηγορίες ‘Un Certain Regard’ και ‘Prix De La Jeunesse’. Το μοναδικό τρέιλερ που αλιεύσαμε για την ελληνική ταινία είναι εδώ .

Σινεμά
Μερικές μνημειώδης ατάκες από πολεμικές ταινίες.

Colin
Χρειάστηκαν 70 δολάρια και πλήθος εθελοντών από το Facebook για να γυριστεί η ανεξάρτητη ταινία με ζόμπι, Colin. Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του CNN και δείτε εδώ το ενδιαφέρον τρέιλερ.

TV
Playmate 2009 σήμερα Δευτέρα στις 21.00 στο STAR. Την ίδια περίπου ώρα (21.30) στον ΑΝΤ1 το μπάσκετ.

Lego
Για όσους αγαπούν τα τουβλάκια .

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη Nielsen, ο μέσος κάτοικος των ΗΠΑ παρακολουθεί 153 ώρες τηλεόραση το μήνα (περίπου 5 ώρες τη μέρα). Η αύξηση που σημειώνεται είναι 1,2% από πέρυσι την ίδια περίοδο. Ακόμα, 130 εκατ. Αμερικανοί βλέπουν βίντεο στο ίντερνετ, κατά μέσο όρο 3 ώρες το μήνα. Οι 13 εκατ. που βλέπουν βίντεο στα κινητά τους, βλέπουν ακόμα περισσότερο (3,5 ώρες το μήνα).

Φωτό της ημέρας
Αυτό είναι ποδοσφαιράκι! Το παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξάγεται στη Γαλλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα